basınız sag olsun evladınızın ve annenızın mekanı cennet olsun evlat acısı daha zor dıye duyuyordum evlı degılım cocugum yok o yuzden evlat acısını bılemem ama anneme bırsey olursa bende uzuntuden yanına gıderım herhalde
gerçekten inanın buna her durumun daha beteri var ..bundan kötü olmaz dememek lazım..İnşallah sizde derdinizi diğer dertlilere yardım ederek ,acınızı muhtaçlara şevkat göstererek dindirmeye çalışın...diycek hiç bir şey yokk ..Allah yardımcunuz olsun...
canım benim annene babana evladına allahtan rahmet mekanlarını cennet etsin.seni allahım ne kadar çok seviyorki çok ağır sınavlardan geçirmiş.sabrını denemek için.allahım sanada peygamber sabrı versin.
şu anda ağlayarak yazıyorum çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah
Allah kimseye evlat, anne, baba acısı göstermesin diyeceğim ama
Allahın emri ölüm kaçınılmaz kimin ne zaman öleceği belli değil
rabbim herkese iman kuran nasip etsin
Allah rahmet eylesin:çok üzgünüm:benim de başıma gelmesinden en çok korktuğum olaylardan birisi annemi kaybetme korkusu:çok üzgünüm:sonuçta çaremiz de yok hepimiz sıramız geldiğinde göç edeceğiz .......BÜTÜN ANNELERİN MEKANI CENNET OLSUN
canım ya okurken ağladım hala aglıyorum başın sagolsun allahım başka acı göstermesin sana canım benim.unutmaki onlar hep yanında senin sen görmesende özellikle bebegin melek olarak hep yanında dolaşıyo seni görüyo seviyo kokluyo öpüyo eminimki şöyle diyodur annecim sen beni koklayamadın ama ben seni hergün trilyonca kez öpüp kokluyorum üzülme diyodur böyle düşün canım.kolay degil
Allah rahmet eylesin meaknları cennet olsun melek annenin de babanın da evlwedının da
çok zor ailenden birini kaybetmek ben babamı kaybettim bilirim acısını
Allah sana sabır versin onlar için dik dur ve yaşa....
ancak onlara böyle faydalı olursun dualarınla.....
Yüce Rabbim sana güc, kuvvet ve sabir versin...
Oglunu kaybettigini okudugumda icim parcalandi, annenide kaybettigini ögrenince dahada üzüldüm senin icin...Hic bir söz teselli etmez biliyorum, o yüzden anlamsiz cümleler kurmak istemiyorum...
Bundan sonraki hayatin hep mutluluklarla gecsin INSALLAH...
Basin saolsun, mekanlari cennet olsun...