2007 yılında evladımı kaybettiğimde bundan büyük acı olmaz demiştim zira rabbim de acıların en büyüğünün evlat acısı olduğunu buyurmuştu ve 2008 yılı bitmeden anne acısıyla sarsıldım şeker ve kalp hastası olan anneciğim hiç ummadığımız bir hastalıktan beyin kanaması geçirdikten sonra makinelere bağlı olarak sürdürdüğü yaşam mücadelesinin 5.gününde vefat etti
ah anneciğim içimde öyle bir ateş yaktın ki hiçbir itfaiye bu ateşi söndüremez ölümün tesellisi olur mu hiç ah anneciğim rabbime olan aşkınla saygınla ibadetinle yaşaman beyin kananması geçirdiğin akşam o günün tüm namazlarını kılıp Allah diyerek rabbime kavuşman biz evlatlarını teselli etti annem rabbim mekanını cennet etsin inşallah
rabbim bana evlatlarımın acısını vermesin derdin annem insanı hiçbir acı öldürmüyor biliyorum annem ama bu bana çok fazla geldi be annem çok fazla geldi senağlama
rahmetli babamı ve seni çok özleyeceğim
Canım benim Allah bu acıları unutturacak acılar vermesin. Başınız sağolsun. Mekanları cennet olsun .
Evet dediğiniz gibi acı insanı öldürmüyor. Babam öldüğünde bende üzüntüden öleceğimi sanmıştım. Ama ölünmüyor. Allahım sabır versin size.
ahhh canım ahhh bilirim ne büyük bi acı olduğunu,,
sanki son gibi bi duygu bu,,,
ama doğum gibi ölüm de gerçek.
ve ben 13 senedir bu gerçeği kabul etmeye çalışıyorum.
yaşayacağız, diğer sevdiklerimize destek olacağız.
allahım, yarabbim annene, anneme,,,,,,,
babacığına ve yavrucuğuna rahmet eylesin.
mekanları cennet olsun inşallah.
bizlere de dayanma gücü ver yarabbim.