Bu aydan umudu olanlar belirtilerimizi paylaşalım

gunes12306

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
85
43
30
Arkadaşlar herkese merhaba ben 1 yıldır anne olmaya çalışıyorum nasip eden Allah bunu hepimiz biliyoruz elhamdulillah ama insanız işte çabalamak emek vermek bizim elimiz de ben bu ay diğer aylardan farklı olarak şunu yaşıyorum yumurtlamamdan 2 3 gün sonra göğüs hassasiyetim oluştu normalde adet olmama yakın 4 5 gün önce şişerdi o kadar ama yaklaşık 9 10 gündür hassasiyetim devam ediyor ve adetime 9 gün var bunun yanı sora adet olacak gibi hissiyat var vücudumda akıntım oluyor beyaz ara ara bel ve kasık ağrım göğüs hassasiyeti dışındakileri diğer aylarda yaşıyordum heyecanlıyım çok

Benimde göğüslerim çok sızlıyor normalde böyle olmazdı. Reglime 8 gün var erken test yaptım negatif ama biliyorum çok erken. Ama göğüs ve bel ağrım var. Birde sanki içimde bir his var hamile olduğuma dair. Gerçekten çok zor bir psikoloji

Ya dilerim hamileyizdir benim de bu ay içimde çok garip bi his var 1 yıldır negatifi görmek beni çok yıprattı ama Allahım isterse her şey olur bir de çok afedersin ama rahmin hep ıslak gibi böyle sanki birşey akıyor gibi

Bende tam 1 yıldır deli gibi çabalayanlardanım Allah ne zaman isterse ozaman olacak tabiki ama insan oğlu işte sabırsız bekleyemiyoruz beklerkende kendimizi parçalıyoruz benim Bat 16 kasım 2 gün kaldı günlerdir test yapıyorum hep negatif bu ay reglden farklı olarak sadece kuyruk sokumu ağrıyor deli gibi oturmak istemiyorum resmen canım acıyo onun haricinde garip bi şekilde hiç alerjim olmadığı şeylere tepki veriyo vucudum

Benimde göğüslerim çok sızlıyor normalde böyle olmazdı. Reglime 8 gün var erken test yaptım negatif ama biliyorum çok erken. Ama göğüs ve bel ağrım var. Birde sanki içimde bir his var hamile olduğuma dair. Gerçekten çok zor bir psikoloji

Bi
bende tam 1 dk önce netten kuyruk sokumu ağrısı gebelik belirtisimi diye bakıyordumBenimde kuyruk sokumumda aşırı olacak şekilde değil ama ağrı var ve göğüslerimde sızlama benim beklenen adete daha 1 haftam var

Göğüslerim benim hep şişer ve acır ama bu kez farklı olarak 3 4 gün önce 2 gün üst üste meme uçlarım çok ağrıdı kaşındı dünde çok acıyodu bugün geçti

Merhaba kızlar bende 6 aydır çabalıyorum ama bir sonuç alamadım ilk denediğim ay kimyasal geçirdim sonrada olmadı bir daha. Benim ilk kez bu ay belirtim yok sadece az biraz akıntı var başka bişey hissetmiyorum galiba yine olmadı

Yaaa canım benim bunu en iyi yaşayan anlar biran önce bizde annelik duygusunu tadarız dilerim ve bence adet gelmeden test yapmayın yoksa diğer türlü çok üzülüyoruz adetimizin geçmesini bekleyelim testi negatif çıkıp pozitife dönen çok oluyor belki senin öyle olacak

Belki de hamilesin belirti olmadan da olan var kendimize güzel şeyler söyleyelim umutsuzluk yok allahın izniyle

Belki de hamilesin belirti olmadan da olan var kendimize güzel şeyler söyleyelim umutsuzluk yok allahın izniyle
yok canım sanmıyorum bence gebeliğin en büyük belirtisi göğüsler ve akıntı ama benim göğüslerimde değişiklik yok yani hiç bastırıyorum acı yok suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…