Bu aydan umudu olanlar belirtilerimizi paylaşalım

Ben 3 yıldan fazladır evliyim
İlk gebeliğim evlendikten 18 ay sonra oldu 6 aylık erken doğum yaptm bir gün yaşayıp vefat etti .
Tekrardan mart ayından beri deniyorum ama olmadı son 3 aydır zor günler geçiriyoruz tüm hormonlar alt üst olmuş
Bu ay cok belirtim var ama kendimi kaptırmak istemiyorum yine beynimin oyunu bu regle 4 gün kaldı bakalım sonuç ne çılacak

Geç döllenmedir belkiide

Belki geç döllenmedir ya bekle bakalım
hsg çekildim geçen ay kızlar, sonra doğum kontrol hapı verdi 21 gün iç diye. Birkaç gün içtim bıraktım, biraz yan etki yaptı diye. Kendim korunurum diye düşündüm (hsg sonrası ilk ay gebelik istemiyor dr çünkü) neyse zaten öyle de oldu ama, sonrasında korunmasız şüpheli ilişkinin üstünden 12 gün geçti. Yumurtlama günüm müydü değil miydi bilmiyorum bile umudum yok pek. Muhtemelen o ilaçtan dengem şaştı bence
Yaa inşallah hamilesindir yapsana test lütfen

Önümüzdeki ayı g0zel değerlendir ben hsg cekildm sadece bir kez adet oldum diğer ay hamileydim

Rabbim sabır versin ve dilerim bu ay hamilesindir

ayyy regl olmamak beni aşırı gerdi kızlarrrr, bugün birkaç kez ıslaklık hissettim dedim heh oldum sonunda ama yok akıntıymış.. bu ilaç bu kdr bozmuş olabilir mi dengemi yaa benim her regl öncesi baş ağrım olur geçenlerde ağrıdı heh dedim adet olcam gelmedi. Eşime söylemiştim o zaman, bir iki gün önce sordu sen adet olcam diyordun olmadı mı hala diye.. Ona da geciktim şüpheliyim falan demek istemiyorum, kendi içimde yaşıyorum. Eğer pozitiflik varsa hep kendim emin olup söylemek istemişimdir çünkü ama işte ona da yok yok var daha zamanı falan diye kandırdım niye böyle geciktim yaaa tıkkk 28 günde olur normalde.. başka marka test almak da istemedim üff zaten negatif geldi ne zorluyorsun dedim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…