• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Ayda Yok Kasımda Çalışmalara Devam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Suff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
1.009
10
36
34
Kocaeli
Bat 08.10.2013
4 tane test almıştım bir tanesinde bile ne bir çizgi ne silik çizgi ne başka birşey .
Zaten hiç birşey hissetmiyorum . Son 3 gün ama olduğnu zannetmiyorum .
Olsa hissederdim dimi ?
Neyse Kasım Ayında devam :43:

Bat 08.10.2013
4 tane test almıştım bir tanesinde bile ne bir çizgi ne silik çizgi ne başka birşey .
Olsa hissederdim dimi ?

Benimde bat 04.10.2013'tü bugün 5'i hala gelen giden yok.. İki tane test yaptım hiç birinde bişey yok...Adet belirtiside yok hamilelik belirtiside yok.. Kafayı sıyırmak üzereyim... Galiba bende kasım ayına kalanlardan olucam yine.... :37:

Bat 08.10.2013
Olsa hissederdim dimi ?

Benimde bat 04.10.2013'tü bugün 5'i hala gelen giden yok.. İki tane test yaptım hiç birinde bişey yok...Adet belirtiside yok hamilelik belirtiside yok.. Kafayı sıyırmak üzereyim... Galiba bende kasım ayına kalanlardan olucam yine.... :37:

Ne kadar zamandır istiyorsunuz cnm

Bat 08.10.2013
Olsa hissederdim dimi ?

Aynı sizler gibiyim bende .. Benim ekim 1 di 5 ine geldik hiç bişi yok.. Evlendikten sonra ilk defa bu kadar gecikti oysaki

Sat 30 Ağustos, Bat 27 Eylül. Bugün itibariyle halen adet belirtim olmadığı gibi hamile de değilim. :2:

sanırım bende kasıma kaldım çünkü ekimden ümidimi kestim aslında bat tarihim 9 ekim ama hiç bir belirti yok bende . artık bende hamileyim demek istiyorum . zamanı bir tutturamadık :25:ama bu ay daha çok çalışıcaz:1:

sanırım bende kasıma kaldım çünkü ekimden ümidimi kestim aslında bat tarihim 9 ekim ama hiç bir belirti yok bende . artık bende hamileyim demek istiyorum . zamanı bir tutturamadık :25:ama bu ay daha çok çalışıcaz:1:

Kasımda hep birlikte hamile kalalım bari :16:

adetime 5 gun var ve kan testı yaptırdım sonuç 8.04 sızce hamılemıyım

Ouuvvv çok erken yapmışsın testi. Ama pozitif çıkmış maşallah :nazar: Değer henüz çok düşük, ama malum, adetin geçmemiş henüz, ondan düşük zaten. Şimdi azıcık sabret ve adet gününde tekrarla testi. Ondan iki gün sonra yine tekrarla. Eğer değerler her seferinde arttıysa da dooooğru doktoruna. Hadi hayırlısı olsun :16:

günaydın :16:
kimsecikler yok sanırım daha çalışmalar başlamadı kasım ayı için :52:

Günaydııınnn kızlaarrr...İyi haftalar hepinizeee... Kasım ayında hepimiz hamile kalalım inşallah :46:

Ouuvvv çok erken yapmışsın testi. Ama pozitif çıkmış maşallah :nazar: Değer henüz çok düşük, ama malum, adetin geçmemiş henüz, ondan düşük zaten. Şimdi azıcık sabret ve adet gününde tekrarla testi. Ondan iki gün sonra yine tekrarla. Eğer değerler her seferinde arttıysa da dooooğru doktoruna. Hadi hayırlısı olsun :16:

arkadaşlar slm. bizim de bu ay çalışmaların 4. ayıydı =(

cidden bu işler çok zormuş. çok fazla düşünmeyin diyorlar ama ne mümkün. işe gelir gelmez ilk iş kk nü açıp bakıyorum. bilmediğim şeyler var mı diye =)

kızlar çoğu kişi kan testi yaptırdım yazıyor. nerede yaptırıyorsunuz bu testleri? sağlık ocağında mı? ücretsiz mi?

benim bat 18'inde. ovul. testi yaptım bu ay hergün ama yine de anlayamadım ov. günümü=( bgn 16. günüm sanırım artık kaçmıştır zaten ben anlayamadan:( çok merak ediyorum ama göğüslerim regl öncesi gibi şişti o yüzden bu ay da regl olcağımı hissediyorum..

bakalım kasım ayına öüjdeleriz inşşşşallah :):49:

merhaba kızlar
İnşallah kasım ayı bereketli bir ay olur.İlk hamileliğimi kasımda öğrenmiştim ama maalesef 4 aylıkken düşük yaptım.2 aydırda korunmuyorum ama gelen giden yok.Özelliklebu aydan çok umutluydum 1 hafta adet gecikmesi yaşadım ama dün adet oldum maalesef şimdi duam inşallah bu ay nasip eder rabbim.
Çok zormuş allah herkese nasip etsin.
STRESSS yedi bitirdi beni....
ahhh ahhh bekletmeden gelse bu sıpacıklar :2:

merhaba kızlar
İnşallah kasım ayı bereketli bir ay olur.İlk hamileliğimi kasımda öğrenmiştim ama maalesef 4 aylıkken düşük yaptım.2 aydırda korunmuyorum ama gelen giden yok.Özelliklebu aydan çok umutluydum 1 hafta adet gecikmesi yaşadım ama dün adet oldum maalesef şimdi duam inşallah bu ay nasip eder rabbim.
Çok zormuş allah herkese nasip etsin.
STRESSS yedi bitirdi beni....
ahhh ahhh bekletmeden gelse bu sıpacıklar :2:

geçmiş olsun canım...

inşallah bu sefer tutar ve bebişerimizi sağlıkla kucağımıza alırız =)

Back