Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 08.10.2013
4 tane test almıştım bir tanesinde bile ne bir çizgi ne silik çizgi ne başka birşey .
Zaten hiç birşey hissetmiyorum . Son 3 gün ama olduğnu zannetmiyorum .
Olsa hissederdim dimi ?
Neyse Kasım Ayında devam
Bat 08.10.2013
4 tane test almıştım bir tanesinde bile ne bir çizgi ne silik çizgi ne başka birşey .
Olsa hissederdim dimi ?
Neyse Kasım Ayında devam
Benimde bat 04.10.2013'tü bugün 5'i hala gelen giden yok.. İki tane test yaptım hiç birinde bişey yok...Adet belirtiside yok hamilelik belirtiside yok.. Kafayı sıyırmak üzereyim... Galiba bende kasım ayına kalanlardan olucam yine....
Bat 08.10.2013
Olsa hissederdim dimi ?
Neyse Kasım Ayında devam
sanırım bende kasıma kaldım çünkü ekimden ümidimi kestim aslında bat tarihim 9 ekim ama hiç bir belirti yok bende . artık bende hamileyim demek istiyorum . zamanı bir tutturamadık ama bu ay daha çok çalışıcaz
Kasımda hep birlikte hamile kalalım bari
inşallah kalabiliriz. bu iş filmlerde olduğu kadar kolay değilmiş
adetime 5 gun var ve kan testı yaptırdım sonuç 8.04 sızce hamılemıyım
Ne kadar zamandır istiyorsunuz cnm
Ouuvvv çok erken yapmışsın testi. Ama pozitif çıkmış maşallah Değer henüz çok düşük, ama malum, adetin geçmemiş henüz, ondan düşük zaten. Şimdi azıcık sabret ve adet gününde tekrarla testi. Ondan iki gün sonra yine tekrarla. Eğer değerler her seferinde arttıysa da dooooğru doktoruna. Hadi hayırlısı olsun
merhaba kızlar
İnşallah kasım ayı bereketli bir ay olur.İlk hamileliğimi kasımda öğrenmiştim ama maalesef 4 aylıkken düşük yaptım.2 aydırda korunmuyorum ama gelen giden yok.Özelliklebu aydan çok umutluydum 1 hafta adet gecikmesi yaşadım ama dün adet oldum maalesef şimdi duam inşallah bu ay nasip eder rabbim.
Çok zormuş allah herkese nasip etsin.
STRESSS yedi bitirdi beni....
ahhh ahhh bekletmeden gelse bu sıpacıklar :2: