Gebeliğe Hazırlık Bu ayda olmadı :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşamayan bılemez bazen bu ev bu eşyalar hersey boş gelıyor ama yapacak bısey yok buda bigun biter insallah
 
Tabi canım öyle seyler düsünme bile. Yani işte olmuyorsa mutlaka altında büyük küçük bir sebep oluyo kimi zaman tahlille testle öğreniyoruz kimi zaman herşey normal çıkıyo sebepsiz diyoruz bekliyoruz ama sonuç aynı yere çıkıyo nasip deyip yine devam edicez inşaAllah Rabbim sevindirir bizi :)
 
kizlar bgn regl bitti. birlikte olucagim gunler maydonoz ve sut buharina baslicm. varmi daha once yapan
 
Arkadaşlar yarın doktora gidiyorum. Kistim geçti ise klomen başlayacağım. Bakalım kısmet inşallah başlar ve cevap verebilirim tedaviye
 
5 yıldır olmuyor. Bir önceki reglimin bitiminden 14 gün sonra lekelenmem oldu, şuanda da 9 gün geciktim ama ne gelen var ne giden. İdrar testlerim de hala negatif. Beklemekten usandım artık
 
5 yıldır olmuyor. Bir önceki reglimin bitiminden 14 gün sonra lekelenmem oldu, şuanda da 9 gün geciktim ama ne gelen var ne giden. İdrar testlerim de hala negatif. Beklemekten usandım artık
Tedavi ile mi olmuyor kendiniz mi deniyorsunuz? Lekelenme ve gecikme tam bebek var gibi olmuş ama 14. Gun genelde yumurta günü sayılıyor ya bazi donemler yumurta atılırken leke birakirmis. Ama gecikmen de var kan versene bi icin rahat eder
 

Bir kere yumurta takibi ile birlikte puregon kullandım o ay bir yumurtam gelişti, çatladı fakat tutmadı. sonraki ay aşılama yaptıracaktık fakat rahatsızlığım sebebiyle bir süre erteledik, bu dönemde kendimiz deneyelim dedik. Hala da tedaviye başlamadık.

Dr kanamanın rahimden geldiğini söyledi ama neden olduğu belli değil. O hafta hcg negatifti. 10 gün bekle tekrar bakalım dedi, 10 gün sonra yine negatif. Bende o yüzden idrarla takip etmeye karar verdim. Belirtim olmadan kan testi vs. yaptırmak istemiyorum hastanedekiler ezberledi artık beni. Çok tuhaftır ki ne regl olacakmışım gibi bir belirtim var ne de hamilelik.

Bir kaç gün daha her iki durumdan sonuç alamazsam hem tekrar muayeneye hemde kan testi vermeye gideceğim.
 
Burda cok farkli hikayeler okuyoruz artik olmaz demiyorum canim. Belli olmaz o arada bakarsin kanda cikar insallah da surpriz yapar bebisin.
 
Burda cok farkli hikayeler okuyoruz artik olmaz demiyorum canim. Belli olmaz o arada bakarsin kanda cikar insallah da surpriz yapar bebisin.

İnşallah kuzum. Bende biraz burda okuduklarım yüzünden erteliyorum hcg testini. Geçen gün birinin reglisi 2 hafta geçene kadar negatif olduğunu okumuştum ondan sonra beklemeye karar verdim. Allah tez zamanda kavuştursun inşallah bizi onlara

Senin neden olmuyor? Var mı belli bir durum?
 
Benim oldu dis gebelikti, olmadi. 3 ay korundum 3. Ay korunmadan geçen. 2019 da doktora gidicem klomen igne vs. Bakalim napar. Ilk zaman 14 ay olmadi hsg cekildim o ay oldu dis gebelikle sonuçlandı. Doktor hormonel ve fiziksel sorunun yok dedi 6 ay 1 sene daha dene dedi ama beklemek istemiyorum 1 sene daha.

Ben cok takinti gibi yaptim olsa da kafami cok kurcaladi yordum beynimi bu 3 ayda o yuzden yuksek olasilik tutmuyor. Bu ay spor yapiyorum diyete basladim o sekilde 3 ay geciricem korunmucam da. Olmazsa hem kilo veririm o sekilde baslarim doktorla olursa da olur serbest biraktim kendimi takip makip yok bam bam bam
 
Insallah canim hersey hakkinda hayirli olsun. Haberdar et bizi de
Kızlar bugün 4. Gün. Geçtiğimiz 1 ay Drospera tb kullanmıştım. Çok şükür hemorajik kistim erimiş. Bugün 1x1 klomen başladı doktor. İlk defa kullandığım işin 2x1 vermedi. Sonrasında da aşılama yapılacak. Hayırlısı olsun inşallah. Ya vekil.
 
Kistin gitmesine cok sevindim. Bundan sonra mevlam hayirlisini yazsın hakkinda. Zamani gelince seni uzmeyen gebelikler dilerim.
 
Kistin gitmesine cok sevindim. Bundan sonra mevlam hayirlisini yazsın hakkinda. Zamani gelince seni uzmeyen gebelikler dilerim.
Amin arkadaşım hepinize dua ediyorum hem kendime hem sizlere. Hayırlısı olsun. Allah bilir zamanını.
 
Kızlar siz yumurta takibi olsun gerek başka bir kontrol için vs özel hastaneye mi gidiyorsunuz? Devlet hastanelerinde yeterli ilgiyi gösteriyorlar mı sizce?
VAlla ben çnce devlete gittim prolaktin yksek çıkonca kadım beni resmen şoka soktu git beyin mr çktir bebk düşünmeden önce dedi hayatımın şokunu yaşattı bana sonra dahileye gidip drumu anlattım abarcak bişi oşmadıgını eger ilaçla düşmezse ve deger ykselrse mr çekilir dedi neyseki deger düştüsonra özel hastaneye gittim 2. Ayında gebe kaldım (malesef kaybettim)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…