Gebeliğe Hazırlık Bu ayda olmadı :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence zaman bırakın. Kafaya taktıkça, içten içe neden olmuyor diye düşündükçe daha da negatif sonuçlar doğuyor.
Neden olmuyo diye düşünmüyorum ama ay acaba bu ay olcak mı oluyo bende genelde

benimde 8 aydır olmuyor. herkes hamile kaldı etrafımda. ne yapayım artık saldım dr gel diyor gidiyorum dur diyo duruyorum :KK70: umudum umudu kestiğim anda olması.
Benimde öyle dr aşılama dedi artık dr umudumda söndü ona da girmiyorum artık :( unudumu kesiyorum olmuyo umutlanıyorum olmuyo napcam ben yaaa

arkadaşlar ben Klomen bile başlayamıyorum. her ay kist oluyor. başlayamıyorum.beni düşünün birde.ama ne yapayım.dünyanın merkezinebunu koyup yaşamak istemiyorum ben çok yıprandım. her hamilelekik haberlerinde başkaları adına hem çok seviniyorum hemde kendi adıma içim yanıyor ama elden ne gelir. ya vekil dedim
Ben artık hamile haberş duymak hamike insan görmek bile istemiyorum o kadar kötü asosyalleitim bna her gördüklerinde bebek sormalarından dolayı evden çıkmıyorum eşime de bişi demedim sen neden böle yapıosun diyo yoruldum bebek yok mu lafından diyemiyorum:(

aynen cnm artik kendimi eksikli hissetmekten cok yoruldum. skldim. her ay yeni umur sonra tekrar husran
Aslında bizi böyle üzen bebeğimizin olmması değil çevremizdeki insanların duyarsızlığı.. ben annemşere dahi söleyemeiyorum bebek için uğraştığımı kaldı ki birine söleyim mazallah demedikleri şey kalmıyo

Bu kistlerden çektiğimiz nedir böyle:KK43:(
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim, Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah. Tez zamanda bebek haberlerimizi birbirimize vermemiz dileklerimle..Bende şöyle bir hikayemi anlatmak istedim
2015 yılında çikolata kisti ameliyatı oldum , açık ameliyattı, ameliyat sonrası 3 ay ayda bir kere olmak şartı ile iğne oldum, sonrasında ise mayıs 2015 te yasmin kullanmaya başladım, ve yasmini 2017 temmuz ayına kadar kullandım. Şuan 1 yıl 1 aylık evliyim ve 6aydır çocuk düşünüyoruz fakat olmuyor( kistim yenilemiş), son iki aydır adetten 3gün önce anlam veremediğim bir kanama oluyor hafif, sonra kesiliyor 3 gün sonra da adet oluyorum buna anlam veremedim, böyle birşer yaşayan var mı, sebebi ne olabilir? Lütfen yardım edin kızlar, (bu ay da hsg çekilecek)
Allah şifanı versin canım

Ben artık hamile haberş duymak hamike insan görmek bile istemiyorum o kadar kötü asosyalleitim bna her gördüklerinde bebek sormalarından dolayı evden çıkmıyorum eşime de bişi demedim sen neden böle yapıosun diyo yoruldum bebek yok mu lafından diyemiyorum:KK43:

Guzelim benim. Ben bunu gecen aylarda yasadim. Ki daha 4 5 aylik kurtaj olmustum. Kisaca benim dis gebelik vardi rahim agzi yolunda baya rahimin cok asagisi. O kadar sıkıntılı yer ki kanama kontrolu coook az. Dikis tampon vs. Yontemleri var kanama durmazsa. Rahim ana damarlari mi geciyomus onlara zarar gelirse yanlislikla rahim kaybi. 2 doktora gittim ben yapamam cesaret edemem dedi bana...
Neyse şükür o kotu gunler gitti. Bitirdim kanamam olmadi cok temiz oldu. Ama doktor 3 ay kesin korun bak dedi. 3 ay bitti beni cagirdi tm eski haline döndün dedi orasi iyilesmis dedi doktor bile sarıldı bana neler gormus adam kim bilir. Ben 2. Ay korunurken k.valide geldi herkesin icinde bunlar da yapti olmadi hala yapmiyolar diye söylendi. Ki ortamda elalem var..
Orda hamileler vardi cocuklu kizlar vardi zaten icim yanıyor :(
2 3 ayda ancak atlattim o dedigini 1 cumle beni mahvetti. Utandirdi onu gectim ben ne korkular gecirmisim rahmime olan olacak kadinin düşündüğü sey yapmiyolar bilmem ne... 3 ay paralandim 3 ay adet gördüm agladim moron gibi oldum.. sorani hayatimdan cikardim hırladım kızdım kactim herkesten. Benim elimden gelmeyen seyleri bana yikti kadin.. ama gecen gün artik beni birakin 2 torununuz var omurleri bol olsun sanki sen gelip bakican sevmeye diye bana konusma diye carladim o da sustu bende ohhh iyiyim. Allah nasip edicek diyorum ve kimse umrumda degil.

Herkes karşıma geçip stres yapma derdi
Ama stres nasıl yapılmazdı ki
Kafandan at derlerdi
Kafamı koparıp atmak isterdim :)
Hayal edip,düşünmediğim tek bir dakikam yoktu.
Çeşitli tedaviler uğraşlar çırpınışlar
Ve tüp bebek yaptırmaya karar verdiğim ay bitti evliliğim..
Yıllar sonra yeniden evlendim
Yeni bir şehire taşındım
Evliliğe evime alışayım derken 2.ayda hamile olduğumu öğrendim
Allah bizim hakkımızda ki herşeyi en iyi bilendir
Muhakkak vardır bir hayır
Hamile kalınca da sağlıklı olması endişesi oluyor
İnşallah sizde en kısa zamanda yaşarsınız bu duyguyu

Allah şifanı versin canım

Ya sorma çok soran var. Bende son günlerde çıkmak istemiyorum. Ama bunu yenmemiz gerekiyor. Çok üzerine gelen insan olursa yapıştır cevabını geç. Çocuğun olmaması kusur mu. Çok yakınınsa ben diyorum stresten olmuyor Dr tedavi başlayacak ama bunkonu ile konuşmayı sevmiyorum diyorum kimse bir daha lafını etmiyor. Çok samimi olmadıklarıma da “çok gezdik hayatımızı yaşadık daha yeni yeni düşünüyoruz inşallah “ diyor geçiyorum. Ara ara ağlama geliyor ama kendimi frenliyorum. Tedavi ile elbetteki olacak. Bir zamanı vardır diyorum.
Ayrıca dünyanın sonu değil. Kendime başka bir hedef koydum onunla ilgileniyorum. Kafayı ona taktım şuan.
Ben klomen bile başlayamıyorum sürekli adet günü usg kontrollerinde kist çıkıyor. Üstelik 2 ayda bir adet görüyorum. Adet söktürücü bile fayda etmedi son ay kist yine geciktirmiş adeti. Ben ne yapayım? Ama asla pes etmek yok. Benim bir akrabam 10. Tüp bebek denemesinde gebe kaldı. Güçlü olacağız ağlanmak yok. Benimde içim acıyor bazen bende eşime diyemiyorum. Aslında o da çok istiyor ama Allah büyük bir zamanı elbet var.

Kafandan at derlerdi
Yeni bir şehire taşındım

Bakın kızlar işte herşeyde var bir hayır a örnek. Maşallah sağlıkla büyütün inşallah

Allah kuluna kaldıramayacagı yük vermezmş biz bu kadar güçlüsüymüşüz ya hu. Umutsuz olsan bi türkü her ay umutlansan bi türlü artık nefes alamıyorum inan ki tükendim..
artik icim acio. tukendim. insanlarin sokaga attigi cocjklara cok kiziorum.

Aslında bizi böyle üzen bebeğimizin olmması değil çevremizdeki insanların duyarsızlığı.. ben annemşere dahi söleyemeiyorum bebek için uğraştığımı kaldı ki birine söleyim mazallah demedikleri şey kalmıyo
benim,annem bilio.,kauinvalideye soylemiorum. ama tahmin illaki ediyodur

benim,annem bilio.,kauinvalideye soylemiorum. ama tahmin illaki ediyodur
Ben daha anneme bişi demeden annem gel şu hocaya götüreyim seni diyo anne bi sorunumuz yok diyorum tamam dio sorunun var demiyom sonra tabii yine onun lafına gelmiyo değilim ya neyse

Guzelim benim. Ben bunu gecen aylarda yasadim. Ki daha 4 5 aylik kurtaj olmustum. Kisaca benim dis gebelik vardi rahim agzi yolunda baya rahimin cok asagisi. O kadar sıkıntılı yer ki kanama kontrolu coook az. Dikis tampon vs. Yontemleri var kanama durmazsa. Rahim ana damarlari mi geciyomus onlara zarar gelirse yanlislikla rahim kaybi. 2 doktora gittim ben yapamam cesaret edemem dedi bana...
Neyse şükür o kotu gunler gitti. Bitirdim kanamam olmadi cok temiz oldu. Ama doktor 3 ay kesin korun bak dedi. 3 ay bitti beni cagirdi tm eski haline döndün dedi orasi iyilesmis dedi doktor bile sarıldı bana neler gormus adam kim bilir. Ben 2. Ay korunurken k.valide geldi herkesin icinde bunlar da yapti olmadi hala yapmiyolar diye söylendi. Ki ortamda elalem var..
Orda hamileler vardi cocuklu kizlar vardi zaten icim yanıyor :KK43:
2 3 ayda ancak atlattim o dedigini 1 cumle beni mahvetti. Utandirdi onu gectim ben ne korkular gecirmisim rahmime olan olacak kadinin düşündüğü sey yapmiyolar bilmem ne... 3 ay paralandim 3 ay adet gördüm agladim moron gibi oldum.. sorani hayatimdan cikardim hırladım kızdım kactim herkesten. Benim elimden gelmeyen seyleri bana yikti kadin.. ama gecen gün artik beni birakin 2 torununuz var omurleri bol olsun sanki sen gelip bakican sevmeye diye bana konusma diye carladim o da sustu bende ohhh iyiyim. Allah nasip edicek diyorum ve kimse umrumda degil.
Canım inan okurken sanki o lafı bana söylemiş gibi kalbime ok saplandı göz yaşlarıma hakim olamadım :( off çok agır olmuş allahımm sana sabır versin hem bebiş stresin varken böle cahil bi insanla uğraşmak için uğraşıyorsun:( bnm kaynanam saolsun böle herkesin 2. Çocugu olmaya başladı tabii oklar bana çevrildi hemen sizde yapın artık yok şu dr gidin diyenler vs kaynanaö hemen millete carladı aa yeter be onlar yapmıyo olmuyo diye bi sorunları yok dedi :) ben milletle uğraşmaktan yoruldum ya valla şimdi de bi laf çıkartmşlar şuan hamile olan bi kızla görüşmediğğmi ima etmeye çalışıyorlar sanki önceden evinden çıkmıodum kızın gibi sankii çocugu oldu artık görüşmüyomuş gibi lanse etmeye çalışıyolar gelip bana sen onla çok anlaşıyodun neden görüşmiyoaun artık diye sorup duruyolar ne ima ediyolar anlamıyorum bende kız çalışıyo görüşemiyoruZ ortada bişi yok dedim millet şaşırmş ya yeminle

Kafandan at derlerdi
Yeni bir şehire taşındım
Ya ben eşimi çok seviyorum ama bende bebeğimiz olmuyo diye çok uğraştım boşanmaya hatta dedim benm yüzümden olmuyo ben senin bi evlat kokusuna hastet bırakmak istemem gel ayrılalım dedim ben çocuk için evlenmedim senle dedi hem seni seviyorum ben senden ayrı nasıl kalırım sen bu cimleyi nasıl kurarsın dedi biraz daha deneriz sonra gerekrse evlatlık alırız dedi :’(

Canım inan okurken sanki o lafı bana söylemiş gibi kalbime ok saplandı göz yaşlarıma hakim olamadım :KK43: off çok agır olmuş allahımm sana sabır versin hem bebiş stresin varken böle cahil bi insanla uğraşmak için uğraşıyorsun:KK43: bnm kaynanam saolsun böle herkesin 2. Çocugu olmaya başladı tabii oklar bana çevrildi hemen sizde yapın artık yok şu dr gidin diyenler vs kaynanaö hemen millete carladı aa yeter be onlar yapmıyo olmuyo diye bi sorunları yok dedi :) ben milletle uğraşmaktan yoruldum ya valla şimdi de bi laf çıkartmşlar şuan hamile olan bi kızla görüşmediğğmi ima etmeye çalışıyorlar sanki önceden evinden çıkmıodum kızın gibi sankii çocugu oldu artık görüşmüyomuş gibi lanse etmeye çalışıyolar gelip bana sen onla çok anlaşıyodun neden görüşmiyoaun artık diye sorup duruyolar ne ima ediyolar anlamıyorum bende kız çalışıyo görüşemiyoruZ ortada bişi yok dedim millet şaşırmş ya yeminle
Bende o yuzden bıktım insanlardan. Eltim 2 cocuguna da pat diye hamile kaldi. Herkesi oyle mi saniyor ben anlamadin kadını. Ama lafimi esirgemiyorum kendi icimde biriktirmekten bıktım. Bu ay kitaplar alicam kendime örgü biliyorum biseyler ugrasirim ne bileyim mesgul olurum. Oldu olmadi düşünmeden korunmadan gecirmek istiyorumm insallah isteyen herkese dogru zamanda verir Allah

Back