Ya sorma çok soran var. Bende son günlerde çıkmak istemiyorum. Ama bunu yenmemiz gerekiyor. Çok üzerine gelen insan olursa yapıştır cevabını geç. Çocuğun olmaması kusur mu. Çok yakınınsa ben diyorum stresten olmuyor Dr tedavi başlayacak ama bunkonu ile konuşmayı sevmiyorum diyorum kimse bir daha lafını etmiyor. Çok samimi olmadıklarıma da “çok gezdik hayatımızı yaşadık daha yeni yeni düşünüyoruz inşallah “ diyor geçiyorum. Ara ara ağlama geliyor ama kendimi frenliyorum. Tedavi ile elbetteki olacak. Bir zamanı vardır diyorum.
Ayrıca dünyanın sonu değil. Kendime başka bir hedef koydum onunla ilgileniyorum. Kafayı ona taktım şuan.
Ben klomen bile başlayamıyorum sürekli adet günü usg kontrollerinde kist çıkıyor. Üstelik 2 ayda bir adet görüyorum. Adet söktürücü bile fayda etmedi son ay kist yine geciktirmiş adeti. Ben ne yapayım? Ama asla pes etmek yok. Benim bir akrabam 10.
Tüp bebek denemesinde gebe kaldı. Güçlü olacağız ağlanmak yok. Benimde içim acıyor bazen bende eşime diyemiyorum. Aslında o da çok istiyor ama Allah büyük bir zamanı elbet var.