Gebeliğe Hazırlık Bu ayda olmadı :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok haklısınız. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin herkesin ayrı bi sebepten işte bi zamanı var ne yapsakta o zamanda olacak. Bir seneyi geçtimi
8 ay oldu hsg normal ama adetlerim düzensiz. tam pco da değilim. ama ilk basit kist şimdi hemarojik kist bir türlü başlayamıyorum Klomen e .doğum kontrol hapı verdi dr. bir umut önümüzde ki ay. sürekli büyüyen kistlerim var.

8 ay oldu hsg normal ama adetlerim düzensiz. tam pco da değilim. ama ilk basit kist şimdi hemarojik kist bir türlü başlayamıyorum Klomen e .doğum kontrol hapı verdi dr. bir umut önümüzde ki ay. sürekli büyüyen kistlerim var.
Doktorun ne öngörüyo yani bu doğum kontrol hap vs genelde olumlu sonuç veriyormuymuş inşaAllah ? Anladığım kadarıyla sen büyük olasılıkla bu düzensizlik ve kistlerden dolayı tutturamıypsun o zaman diğer tahlillerin hsh filan normal dimi inşaAllah. Ya bence çözülür Allahın izniyle güvendiğin bi doktora gidiyosan oda gerçekten çok önemli bu alanda başarılı doktorların muayene edili bile farklı insan anlıyo

Bu kistlerden çektiğimiz nedir böyle:((
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim, Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah. Tez zamanda bebek haberlerimizi birbirimize vermemiz dileklerimle..Bende şöyle bir hikayemi anlatmak istedim
2015 yılında çikolata kisti ameliyatı oldum , açık ameliyattı, ameliyat sonrası 3 ay ayda bir kere olmak şartı ile iğne oldum, sonrasında ise mayıs 2015 te yasmin kullanmaya başladım, ve yasmini 2017 temmuz ayına kadar kullandım. Şuan 1 yıl 1 aylık evliyim ve 6aydır çocuk düşünüyoruz fakat olmuyor( kistim yenilemiş), son iki aydır adetten 3gün önce anlam veremediğim bir kanama oluyor hafif, sonra kesiliyor 3 gün sonra da adet oluyorum buna anlam veremedim, böyle birşer yaşayan var mı, sebebi ne olabilir? Lütfen yardım edin kızlar, (bu ay da hsg çekilecek)

Bu kistlerden çektiğimiz nedir böyle:KK43:(
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim, Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah. Tez zamanda bebek haberlerimizi birbirimize vermemiz dileklerimle..Bende şöyle bir hikayemi anlatmak istedim
2015 yılında çikolata kisti ameliyatı oldum , açık ameliyattı, ameliyat sonrası 3 ay ayda bir kere olmak şartı ile iğne oldum, sonrasında ise mayıs 2015 te yasmin kullanmaya başladım, ve yasmini 2017 temmuz ayına kadar kullandım. Şuan 1 yıl 1 aylık evliyim ve 6aydır çocuk düşünüyoruz fakat olmuyor( kistim yenilemiş), son iki aydır adetten 3gün önce anlam veremediğim bir kanama oluyor hafif, sonra kesiliyor 3 gün sonra da adet oluyorum buna anlam veremedim, böyle birşer yaşayan var mı, sebebi ne olabilir? Lütfen yardım edin kızlar, (bu ay da hsg çekilecek)
Canım öncelikle Alşah kalbine gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin sanada. Bence ümitsizliğe kapılmamakla birlikte doktor kontrolü tahlil şu bu bunlarıda asla aksatma. Normalde bir seneyi aşmayınca doktorlar araştırmıyo hani oluru bir sene diyolar yaşa da bağlı tabi kaç yaşındasın? İu adet öncesi kanamaya gelincede benzerini yaşadım anlatayım. Ben karar verdikten sonra denemeye başladıktan sonra bu anlamda enteresan şeyler yaşadım. Yani bir sene içinde birkaç kere oldu bu. Beklediğim adet gününden üç gün önce beş gün önce pat bi bakıyorum farkedebilceğim bişeyler görüyorum çok az da olsa. Hatta çok ümitlendiğim oldu yerleşme kanamasıdır inşazallah diye ama değilmiş. İşte geliyodu üç gün önce. Takip ediyodum hiçbişey yok. Sonra günüm gelyodu adet oluyodum. Bide ben korunmayı bıraktığımdan beri daha erken adet olmaya başladım. Ama bunlara normal diyorlar yani seninkide muhtemelen bi çok kişi yaşıyo

Canım öncelikle Alşah kalbine gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin sanada. Bence ümitsizliğe kapılmamakla birlikte doktor kontrolü tahlil şu bu bunlarıda asla aksatma. Normalde bir seneyi aşmayınca doktorlar araştırmıyo hani oluru bir sene diyolar yaşa da bağlı tabi kaç yaşındasın? İu adet öncesi kanamaya gelincede benzerini yaşadım anlatayım. Ben karar verdikten sonra denemeye başladıktan sonra bu anlamda enteresan şeyler yaşadım. Yani bir sene içinde birkaç kere oldu bu. Beklediğim adet gününden üç gün önce beş gün önce pat bi bakıyorum farkedebilceğim bişeyler görüyorum çok az da olsa. Hatta çok ümitlendiğim oldu yerleşme kanamasıdır inşazallah diye ama değilmiş. İşte geliyodu üç gün önce. Takip ediyodum hiçbişey yok. Sonra günüm gelyodu adet oluyodum. Bide ben korunmayı bıraktığımdan beri daha erken adet olmaya başladım. Ama bunlara normal diyorlar yani seninkide muhtemelen bi çok kişi yaşıyo

Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Doğru diyorsun doktor 1 yıl deneyin dedi zaten ama bende çikolata kisti tekrarlayınca bu defa doktor hsg yapalım bi bakalım o zaman dedi. 27 yaşındayım canım. Oh be rahatladım o zaman demek ki bu abık subuk kanamalar normal. Evet bende yerleşme kanaması zannettim ama iki ay üst üste tekrarlayınca bi tuaflık var dedim. Neyse bakalım bu ayın 15ine bat, bakalım ne olacak, sonrasında da hsg.. inşallah gerek kalmaz:)

Canim valla bende kahroldum yine olmadi. Artik bu sekilde yasayacagim verirse Allah bakarim pamuk gibi. Kiz 20 aydir kendimi paralamaktan bıktım. Inan mutlu olacağım gunleri golgeledi bazen mutsuzlugum. Ne gerek var?
Artik kendim icin diyorum ki takmak yok. Sizinle burda konusa konusa rahatliyorum bi gun bende vericem o haberi inanıyorum da. Ama o zamana kadar harcayacak 1 mutsuz günü bile istemiyorum..
Bende kendime hep öyle diyorum ama insanın çok istediği bişeyi üstelik olmadıkça düşünmemesi ne kadar mümkün olabilir yani ancak çok rahat kalesiz insanlar başarabiliyo ama genelimiz takıyoruz düşünüyoruz bi yandanda takmayanında pat diye oluveriyo güzelde bişey tabi. Sen kaç yaşındasın ne kadardır deniyosun bide senin kalmanı zorlaştıran ne gittinmi doktora? Bide en başta ilk eşlere baktırın diyolar erkeklerde bu işler daha basit ya çözümüde Allahn izniyle basit kadınlara göre. Ona da baktırsaydın

Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Doğru diyorsun doktor 1 yıl deneyin dedi zaten ama bende çikolata kisti tekrarlayınca bu defa doktor hsg yapalım bi bakalım o zaman dedi. 27 yaşındayım canım. Oh be rahatladım o zaman demek ki bu abık subuk kanamalar normal. Evet bende yerleşme kanaması zannettim ama iki ay üst üste tekrarlayınca bi tuaflık var dedim. Neyse bakalım bu ayın 15ine bat, bakalım ne olacak, sonrasında da hsg.. inşallah gerek kalmaz:)
Kesinlikle inşaAllah gerek kalmaz :)) aynen rahatla biraz yani böle değişiklikler oluyomuş hep korunmayı bırakıyosun tabi e psikolojik olarakta beklentiler var devamlı bakıyosun oldummu olmadımmı orammı ağrıdı burammı sızladı habire aranıyosun benim çok oldu öyle elimde tam gebelik testi dayanamayıp beklemeden yapıcam mesela iki gün önce düşün yapmak üzere olduğum esnada malesef oluveriyodum ya resmen yıkılıyodum. Aceleci davranmamak lazım test içinde. Ama ben şuanki aklım olsa yani kalamicağımı bilseydim 4-5 ay dener sonra bir senedir olmuyo diye giderdim doktora ama işte insan bilemiyo. Ama inanıyorum ya ne biliyim

Kesinlikle inşaAllah gerek kalmaz :)) aynen rahatla biraz yani böle değişiklikler oluyomuş hep korunmayı bırakıyosun tabi e psikolojik olarakta beklentiler var devamlı bakıyosun oldummu olmadımmı orammı ağrıdı burammı sızladı habire aranıyosun benim çok oldu öyle elimde tam gebelik testi dayanamayıp beklemeden yapıcam mesela iki gün önce düşün yapmak üzere olduğum esnada malesef oluveriyodum ya resmen yıkılıyodum. Aceleci davranmamak lazım test içinde. Ama ben şuanki aklım olsa yani kalamicağımı bilseydim 4-5 ay dener sonra bir senedir olmuyo diye giderdim doktora ama işte insan bilemiyo. Ama inanıyorum ya ne biliyim

İnsan ne kadar takmamaya çalışsa da hep aklının bi köşesinde oluyor maalesef.. ama kanama konusunda rahatladım biraz:) tesekkür ederim:) aynen hele o hamilemiyim acaba düşüncesi belirtilere bakmalar yerleşme kanaması mı acaba şöyle mi böyle mi insanı yıpratıyor. Canım kıyamam ya sana da :( Bekleyeceğiz bakalım kısmet..

Öyle işte komik komik şeyler gülüyorumda bazen kendime napiyim :D işte şimfi bu ay iğne ile yumurtaları büyütüp denicekmişiz umarım sonuç alırım bu iğne konusunda bilgin var mı? Ben biraz öğrendim etkili olduğunu öğrendim ama yinede hala beklediğim için onuda düşünüyorum sürekli. Yani normalde her ay adet olmamayı beklerizya bu ayda biran önce olayımda hemen tedaviye başlayabilelim diye günleri saydım ilginç durumlar yani :)

Öyle işte komik komik şeyler gülüyorumda bazen kendime napiyim :KK70: işte şimfi bu ay iğne ile yumurtaları büyütüp denicekmişiz umarım sonuç alırım bu iğne konusunda bilgin var mı? Ben biraz öğrendim etkili olduğunu öğrendim ama yinede hala beklediğim için onuda düşünüyorum sürekli. Yani normalde her ay adet olmamayı beklerizya bu ayda biran önce olayımda hemen tedaviye başlayabilelim diye günleri saydım ilginç durumlar yani :)

Yok canim benim bi bilgim yok igne konusunda :( bi de ben turkiyede degilim hollandadayim burda oyle seyler yapilmiyor hic yumurta gelismesi icin falan, burdan duyuyorum ben oyle seyleri. Ama belki sonraki aşamalardır bilmiyorum hiç. Insallah etkili olur senin icin bu yontem. Evet bende bu ay benzer durumdayim bi an once olayim da hsg yapilsin diye :)

Yok canim benim bi bilgim yok igne konusunda :KK43: bi de ben turkiyede degilim hollandadayim burda oyle seyler yapilmiyor hic yumurta gelismesi icin falan, burdan duyuyorum ben oyle seyleri. Ama belki sonraki aşamalardır bilmiyorum hiç. Insallah etkili olur senin icin bu yontem. Evet bende bu ay benzer durumdayim bi an once olayim da hsg yapilsin diye :)
Hmm anladım kuzum benimde burdan okuduğum kadarıyla yurt dışında biraz farklıymış bu işler demekki. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşaAllah hayırlısıyla olur dileğimiz o. Çektir bakalım Allahın izniyle normal sağlıklı çıkar inşaAllah ve biliyosundur biçok kişide çekildikten sonra ki denemede kalabiliyor benimde önümdeki diğer adım o ama inşaAllah gerek kalmaz hiçbirimize gerekirde çektirirsekte umarım faydalı olur:)

Hmm anladım kuzum benimde burdan okuduğum kadarıyla yurt dışında biraz farklıymış bu işler demekki. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşaAllah hayırlısıyla olur dileğimiz o. Çektir bakalım Allahın izniyle normal sağlıklı çıkar inşaAllah ve biliyosundur biçok kişide çekildikten sonra ki denemede kalabiliyor benimde önümdeki diğer adım o ama inşaAllah gerek kalmaz hiçbirimize gerekirde çektirirsekte umarım faydalı olur:)

İnşallah canım ama bende çikolata kisti tekrarladığı için pek temiz çıkacağını sanmıyorum :( evet bugün onu okudum biraz ümitlendim hsg sonrası hamile kalanlar varmış. İnşallah senin iğneler de işe yarar da başka bişeye gerek kalmaz. Hayırlısı artık :)

Canım benimde pembe akintim basladi bende adet oluyorum. Ama nedense sorun etmedim bu ay. Ancak kurtaj sonrasi duzene girdim. Napalim olmadi
Ben her ay düzenli olurdum kürtajdan sonra tada gebelike taktığımdan dolayı mıdır blmiyorum ne düzen kaldı ne bir şey geçen ay 6 fün süren adetim 2 günde kesildi

sıkma lütfen canını demekkı daha zamanı değil .

Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardı ALLAH (C.C) bilir siz bilmezsiniz ..

Çok istediğim bir şey olmazsa direk bu söz gelir aklıma .. Daha zamanı vardır tevekkül et.
En hayırlı zamanda gelsin evladın :dua:
Hiç bir söz içimdeki ateşi dindirmeye yetmiyo :( isyan etmiyorum bu benim imtihanım ve ben sabrediyorum ama içim yanıyo anlıyo musun? İçimdeki o acı dinmiyo bi türü

su cumanin yuzu suyu hurmetine artik kahroluorum. her ay bu defa oalacak die umitlenmekten biktim. allah imtihanimizi azaltsin
Allah kuluna kaldıramayacagı yük vermezmş biz bu kadar güçlüsüymüşüz ya hu. Umutsuz olsan bi türkü her ay umutlansan bi türlü artık nefes alamıyorum inan ki tükendim..

Back