- 17 Haziran 2017
- 1.399
- 786
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Ben soranların iyi niyetli oldugunu düşünmüyorum açıkcası. Hele ki her gördüğünde soran insanları saymıyorum bile.. sorun şu ki kmseye açklama yapmak zorunda olmadığım halde herkesin açklma beklemesi off yoruldum herkese anlatmaktan herkes zamanı var diyorum anlamıyo artık eşim istemiyo diyorum her gün naşka yalan sölediğim yalana bende ikna oluyorum bazenYa sorma çok soran var. Bende son günlerde çıkmak istemiyorum. Ama bunu yenmemiz gerekiyor. Çok üzerine gelen insan olursa yapıştır cevabını geç. Çocuğun olmaması kusur mu. Çok yakınınsa ben diyorum stresten olmuyor Dr tedavi başlayacak ama bunkonu ile konuşmayı sevmiyorum diyorum kimse bir daha lafını etmiyor. Çok samimi olmadıklarıma da “çok gezdik hayatımızı yaşadık daha yeni yeni düşünüyoruz inşallah “ diyor geçiyorum. Ara ara ağlama geliyor ama kendimi frenliyorum. Tedavi ile elbetteki olacak. Bir zamanı vardır diyorum.
Ayrıca dünyanın sonu değil. Kendime başka bir hedef koydum onunla ilgileniyorum. Kafayı ona taktım şuan.
Ben klomen bile başlayamıyorum sürekli adet günü usg kontrollerinde kist çıkıyor. Üstelik 2 ayda bir adet görüyorum. Adet söktürücü bile fayda etmedi son ay kist yine geciktirmiş adeti. Ben ne yapayım? Ama asla pes etmek yok. Benim bir akrabam 10. Tüp bebek denemesinde gebe kaldı. Güçlü olacağız ağlanmak yok. Benimde içim acıyor bazen bende eşime diyemiyorum. Aslında o da çok istiyor ama Allah büyük bir zamanı elbet var.
:) içimi rahatlattın şuan.. nasıl hocaydı okudu mu naaptıbende gittim hemen hamile kalirsin dedi. 20 ay oldu
MaaleseffÇareler çaresiz :)
Cahil olunca insan mantıklı bi hareket yapmasını beklemen hata tatlım.. bende kuran Öğrenmeye başladım.. en azından 2 3 gün evde yokum hemde aklımı dine yönelttim biraz isyankar olmuştum kendimi düzeltmeye çabalıyorumBende o yuzden bıktım insanlardan. Eltim 2 cocuguna da pat diye hamile kaldi. Herkesi oyle mi saniyor ben anlamadin kadını. Ama lafimi esirgemiyorum kendi icimde biriktirmekten bıktım. Bu ay kitaplar alicam kendime örgü biliyorum biseyler ugrasirim ne bileyim mesgul olurum. Oldu olmadi düşünmeden korunmadan gecirmek istiyorumm insallah isteyen herkese dogru zamanda verir Allah
Aslında kendim gibi bi arkdaşım olsa takmam ama kimle arkdaş olsam dogurganlığı artıyo arkadaş yaaaYa sorma çok soran var. Bende son günlerde çıkmak istemiyorum. Ama bunu yenmemiz gerekiyor. Çok üzerine gelen insan olursa yapıştır cevabını geç. Çocuğun olmaması kusur mu. Çok yakınınsa ben diyorum stresten olmuyor Dr tedavi başlayacak ama bunkonu ile konuşmayı sevmiyorum diyorum kimse bir daha lafını etmiyor. Çok samimi olmadıklarıma da “çok gezdik hayatımızı yaşadık daha yeni yeni düşünüyoruz inşallah “ diyor geçiyorum. Ara ara ağlama geliyor ama kendimi frenliyorum. Tedavi ile elbetteki olacak. Bir zamanı vardır diyorum.
Ayrıca dünyanın sonu değil. Kendime başka bir hedef koydum onunla ilgileniyorum. Kafayı ona taktım şuan.
Ben klomen bile başlayamıyorum sürekli adet günü usg kontrollerinde kist çıkıyor. Üstelik 2 ayda bir adet görüyorum. Adet söktürücü bile fayda etmedi son ay kist yine geciktirmiş adeti. Ben ne yapayım? Ama asla pes etmek yok. Benim bir akrabam 10. Tüp bebek denemesinde gebe kaldı. Güçlü olacağız ağlanmak yok. Benimde içim acıyor bazen bende eşime diyemiyorum. Aslında o da çok istiyor ama Allah büyük bir zamanı elbet var.
ozelden yazisalim cnm:) içimi rahatlattın şuan.. nasıl hocaydı okudu mu naaptı
Yazdım cvp vermedinozelden yazisalim cnm
İnşaAllah en kısa zamanda olur hayırlısıyla. Peki tahliller vs yapıldımı şuan baya sebepsiz yeremi olmuyo yaaBizde sorun yok kürtaj olduktan snra 1 yıldır olmuyo
Evet canım tüm hormonşarım normal bi prolaktin sorunum çkmştı 3 ayda bi ona baktırıyorum de öenmli değil demilti ama ben her ihtimale karşı o da 28 çıktı rahim filmi de çok şükür normal çıktı eşimdede sıkıntı yok ama olmadı yaniiİnşaAllah en kısa zamanda olur hayırlısıyla. Peki tahliller vs yapıldımı şuan baya sebepsiz yeremi olmuyo yaa
Çok iyi anlıyorum seni bu kafadan atamamama akıldan çıkaramama sorunu yani insanlar nası beceriyo bende hayret ediyorum biz niye yapamıyoruz çok istediğimiz için belkide. Ya ciddi hiçbi sorun yoksa Allahn izniyle elbet olacak bir gün en azındam böyle motive et sende kendini evet ne zaman bilemiyoruz zaten o deli ediyo insanı ama olucak Rabbim hayırlısıyla doğru zamanda bizede vericek inan bunaEvet canım tüm hormonşarım normal bi prolaktin sorunum çkmştı 3 ayda bi ona baktırıyorum de öenmli değil demilti ama ben her ihtimale karşı o da 28 çıktı rahim filmi de çok şükür normal çıktı eşimdede sıkıntı yok ama olmadı yaniişimdide olmuyoda kesins tresten olmuyo çok bunaldım nefes alamıyrum artık bebek aklımdan çıkmıyo bi türlü yaşımda geçiyo gibi hssediyorum etrafta herkes hamile bunaldım
Allahtan hiç ümidimi kesmedim ki her ay umutlanıyorum sanırım sorunda orda belki. Sonra diyorum kendi kendime tecavüze ugrayanlar nasıl hamike kalıyo onların üstündeki stresi sıkıntıyı düşünemiyorum 1 yıl olmuş dile kolay hiç mi ana denk gelmemişimÇok iyi anlıyorum seni bu kafadan atamamama akıldan çıkaramama sorunu yani insanlar nası beceriyo bende hayret ediyorum biz niye yapamıyoruz çok istediğimiz için belkide. Ya ciddi hiçbi sorun yoksa Allahn izniyle elbet olacak bir gün en azındam böyle motive et sende kendini evet ne zaman bilemiyoruz zaten o deli ediyo insanı ama olucak Rabbim hayırlısıyla doğru zamanda bizede vericek inan buna
Allahtan ne istediysem bekletmeden verdi şükür. Ama bebek konusunda tam oldu derken benden aldı bebeğimiHayat her zaman istediğim şeyleri,
beni çok bekleterek verdi bana..
Sanırım bebeğimin gelmesi de öyle olacak...
Allahtan ne istediysem bekletmeden verdi şükür. Ama bebek konusunda tam oldu derken benden aldı bebeğimi
2016dan sonra hiç olmadı mı?Benim de öyle oldu
2016 da erken doğumla kaybettim
2016dan sonra hiç olmadı mı?
Anladım canım inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeKimyasal gebelikler oldu ama sağlıklı olmadı
Bu süre zarfında ameliyat filan oldum
6 ay ara vermek zorunda kaldım.
Ayy canım benim yaaBenmde 2016agststa erken düştü bebeğim bırdahada olmadı. Pko cıktı zayfla dedıler 12 kg verdıım en sevdgım tatlıdan vazgectm iğne tedavılerı oldum ama artık bıraktım. Tüp bebeğe baslayacak dermanım yok oda tutmassa hepten kötü olucam. Muhakkak vardır bır hayır dıyorum bende öyle kelimlere magruz kaldm kı, bırde aksı gıbı bennmle aynı zamanda hamıle kaldı gorumcem benmkı düştü onunki doğdu ve şimdi yine hamıle benlen evlenen herkezn oldu benden sonra evlenen herkzn oldu benm yok bazen hiç olmucak sanıyorum kalbım sıkışıyor rüyalarımda hep bebek yatıyorum bebek kalkıyorum bebek allah bu durumda olan herkeze en kısa zamanda hayırlı bır evlat versın insallah bızı bu karanlıktan kurtarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?