Hamilesin canım ya tebriklerBenim testime de bakın kızlar. 13. Günüm
Yap bence saklarsın :)Hamilesin canım ya tebriklerya ben hiç bu testlerden yapmadım yapsam öı içimde kalmasa mı allahım kucağımıza almayı nasip etsin kan testi ver bence
Hayırlı uğurlu olsun:) Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)Ya şükürler olsun 11.ayda güldü rabbim yüzüme yaaa bin şükür bin kez rabbim isteyen herkese nasip etsin anlatılamaz bi duygu
Allah razı olsun inşallh bizle beraber tüm isteyenlere canımHayırlı uğurlu olsun:) Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
Allah razı olsun inşallh bizle beraber tüm isteyenlere canımHayırlı uğurlu olsun:) Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
Karnın ağrıyo mu canım benimde karnım ağrıyoKIZLAR selam ben hala doktora gitmedim nasip olsa bu hafta içi pazartesi gideyim diyorum göğüs ağrılarım vardı şimdi sadece şişkinlik kaldı normal mı yani hergün ağrıyacak mı yoksa dönemlik mi bu ağrılar anlamadım ki
Daha gitmedim canım yarın gidecemKarnım ağrıyor ani harakette yatarken falan batmalar var hissediyorum göğüs ağrım bu sabahtan Yok bende onu normal mi bilemedim doktora da gitmek istemedim hemen biraz daha geçsin istedim canım sen gittin mi ne kadarlık hamilesin kan değerin kaç çıktı
Bende dokununca vardı zaten az çok kesildi gibi ama normal midir acaba çok şişler ben en iyisi cumartesi doktora gideyim dayanmıyorum :) canım kan da baktın mı benim 573 çıktı daha yaptırmadım daGöğüs ağrısı da ben dokununca hissediyorum sadece.
Yarın baktıracam canım. Değerin de gayet güzel çıkmış.Bende dokununca vardı zaten az çok kesildi gibi ama normal midir acaba çok şişler ben en iyisi cumartesi doktora gideyim dayanmıyorum :) canım kan da baktın mı benim 573 çıktı daha yaptırmadım da
Kan falan gelmediği sürece sıkıntı yoktur canım. Benim daha gecikmem olmadıDört gün gecikmede çıktı inşallah sıkıntısız oluruz gülüm Şen'de öyle bekelemek güzel ben sürekli gitmemek için bekliyim diyorum ama cumartesi gideyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?