• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay yanılmak istemiyorum

Hamilesin canım ya tebrikler :halay:ya ben hiç bu testlerden yapmadım yapsam öı içimde kalmasa mı allahım kucağımıza almayı nasip etsin kan testi ver bence
Yap bence saklarsın :)
cuma kan verecem canım doktor o zaman çağırmıştı. Zaten şimdi versem de iki gün sonra yine isteyecek.

KIZLAR selam ben hala doktora gitmedim nasip olsa bu hafta içi pazartesi gideyim diyorum göğüs ağrılarım vardı şimdi sadece şişkinlik kaldı normal mı yani hergün ağrıyacak mı yoksa dönemlik mi bu ağrılar anlamadım ki

KIZLAR selam ben hala doktora gitmedim nasip olsa bu hafta içi pazartesi gideyim diyorum göğüs ağrılarım vardı şimdi sadece şişkinlik kaldı normal mı yani hergün ağrıyacak mı yoksa dönemlik mi bu ağrılar anlamadım ki
Karnın ağrıyo mu canım benimde karnım ağrıyo

Karnım ağrıyor ani harakette yatarken falan batmalar var hissediyorum göğüs ağrım bu sabahtan Yok bende onu normal mi bilemedim doktora da gitmek istemedim hemen biraz daha geçsin istedim canım sen gittin mi ne kadarlık hamilesin kan değerin kaç çıktı

Karnım ağrıyor ani harakette yatarken falan batmalar var hissediyorum göğüs ağrım bu sabahtan Yok bende onu normal mi bilemedim doktora da gitmek istemedim hemen biraz daha geçsin istedim canım sen gittin mi ne kadarlık hamilesin kan değerin kaç çıktı
Daha gitmedim canım yarın gidecem

Göğüs ağrısı da ben dokununca hissediyorum sadece.
Bende dokununca vardı zaten az çok kesildi gibi ama normal midir acaba çok şişler ben en iyisi cumartesi doktora gideyim dayanmıyorum :) canım kan da baktın mı benim 573 çıktı daha yaptırmadım da

Bende dokununca vardı zaten az çok kesildi gibi ama normal midir acaba çok şişler ben en iyisi cumartesi doktora gideyim dayanmıyorum :) canım kan da baktın mı benim 573 çıktı daha yaptırmadım da
Yarın baktıracam canım. Değerin de gayet güzel çıkmış.

Dört gün gecikmede çıktı inşallah sıkıntısız oluruz gülüm Şen'de öyle bekelemek güzel ben sürekli gitmemek için bekliyim diyorum ama cumartesi gideyim en iyisi

Dört gün gecikmede çıktı inşallah sıkıntısız oluruz gülüm Şen'de öyle bekelemek güzel ben sürekli gitmemek için bekliyim diyorum ama cumartesi gideyim en iyisi
Kan falan gelmediği sürece sıkıntı yoktur canım. Benim daha gecikmem olmadı

Yaa ama pozitif çıktı e süper canım gecikme bekle doktora git daha iyi olur inş tatlım ya on bir bekledim bugün ı ben :(

Back