Bu ay yanılmak istemiyorum

ALLAH razı olsun güzel dileklerin için inşallah vardır bu gecikme sebebi başka bişey değildir Allah bu kez yüzüme gülmüş olsun çok kötü bi dönemdeyim bana mucize gibi bişey olur

Adet sancinin olmasi olumsuz dusundurtmesin ben de 3 gun adet olcakmisim gibi bel ve karin agrisi cektim ama hamileymisim yani belki hamile olabilirsin ama bence kan testi yaptir boyle acabalarla yasanmaz :)

Ya arada hafif hafif olan kaşık ağrım var o kadar ama
Adet sancinin olmasi olumsuz dusundurtmesin ben de 3 gun adet olcakmisim gibi bel ve karin agrisi cektim ama hamileymisim yani belki hamile olabilirsin ama bence kan testi yaptir boyle acabalarla yasanmaz :)
canım mutlaka yapıcam yarın a kadar olmazsam olursam da Can sağolsun yapacak bişey Yok vakti değil der geçerim ama bi haftadır hafif kaşık ağrısı çektim bu ay farklı stresler de yaşadım ondan gecikti diyorum ama en başta da yazdım beş gün önce ki ilişkimden sonra kahve lekelenmem olmuştu sadece bi kerecik acaba dememe sebepler işte duanda eksik etme arkadaşım

Insallah hamilesindir Allah gonlune gore versin akısına bırak mutlaka bi zamanı vardır stres yapma

Teste falan gerek kalmadı adet oldum sanırım kızlar anlamıyorum sebebini ama ilişki yaşadım eşimle sonrası oldu yine sulu kanama devamı gelir gibime geliyor hayırlısı Allah tan ((

Ya kızlar Yok Yok Yok dün ilişki sonrası gelen kan akıntı Yok doktora mı gideyim göğüslerim bel ağrım arttı ped taktım geceden hiç bişey Yok bi damla bile gelmemiş bende bebek var da ona mı zarar veriyorum ya ben böyle bişey görmedim adetim bugün üçüncü gün gecikme de noluyor böyle

Kan tahlili yaptırdınız mı?

Yaptırmadım ama sadece ilişki sırasında kan geldi başka da Yok bugün normalde adetimin üçüncü günü olmak gerekiyor ama Yok anlamıyorum
Böyle bekleyerek kimse sorularınıza yanıt veremez. 3 gün gecikmeniz var ise gidip kan verin hamilelik varsa zaten çıkacaktır. Bazı hamileliklerde doktorlar cinsel ilişkiyi yasaklıyor düşük tehlikesi sebebiyle.

Bugün gidecektim aslında dün kan gelince oldum sandım gerek kalmadı diye düşündüm açıkcası devamı gelmedi yine bugün de aynı durum olursa yarın erkenden yapıcam böyle belirsizlik beni yedi bitirdi hayır tam kesin bişey de alamadım ya da kimse mi yaşamadı böyle bişey tel ben mi yaşadım arkadaşlar

Aminnnnnnn inşallah ümidinizi yitirmeyin hiç ummadığım anda aldım bu haberi on bir ay içinde on ay bekledim bu ay beklemedim oldu İnan'ın zamanı var Allah kucağıma almayı nasip Etsin ben gibi tüm isteyenleri sevindirsin inşallah

Mesajlari sonuna kadar okudum o kadsr mutlu oldum ki hamile olmaniza. Kendim hamile kalmisim gibi sevindim. Lutfen dua edin Rabbim bizlere de nasip etsin bu mucizevi duyguyu. Ben de 9 aydir deniyorum bu ay da olmazsa 10. Aya gircez. Herseyimiz normal eşimle benim. Hormon teslerim, esimin sperm testi vs. Bu ay rahim ici film cektirdim. O da cok şükür iyi. Rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylasiyor diye duydum okudum hep. Umudum İNSAALLAH guzel olur sonucu.. duanizi eksik etmeyin. Saglikla kucaginiza aldığınız gunleri de gorursunuz insaALLAH

Canım benim Allah razı olsun İnan ki beklediğim amda geldi rabbim herşeyin zamanını vaktini biliyor bak gerçekten olacak şakın olamayacak diye düşünme emin ol gelecek daha çok yeni ben hep hayırlısını diledim on ay senin gibi bekledim her ay olsu dedim bu ay tuttu dedim hepsi yalan bu ay dört gün gecikince test yaptım rabbim Şen'inde güzel gönlüne göre verisn hep olacak de baksana sıkıntınız da yolmuş oluruna bırak kendiliğinden olacak

Amin insaALLAH cumlemizden csnim benim aynen hayirlisi ile RABBimden bekliyorum O ol desin olur cok teşekkür ederim boyle konusman bile rahatlatti beni insaALLAH RABBim isteyen herkese verir

Benim testime de bakın kızlar. 13. Günüm

Eklentiler

• IMG_20170405_075549.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…