Tamamdır teşekkür ederim tavsiyeniz icinnbeklenen adet başlama günü bir gün geçtiyse test yap bence
en garantisi kanda çıkıyor ama onun içinde yine bir gün gecikme gerekiyor
Sonucu öğrenebildiniz mi pekiCok teşekkür ederimamin inşallah
Ne yazık ki hamile degilmisim adet oldum...Sonucu öğrenebildiniz mi peki
Üzülmeyin Allah her zaman hayırlısını nasip eder inşallahNe yazık ki hamile degilmisim adet oldum...
Merhabalar belirtilerinizdeki göğüs ucu sızlaması ve göğüs kahverengi bölgede minik minik yağ bezeleri bende de oluştu normalde yoktu bizde 5 aydır gebelik düşünüyoruz belirtileriniz adetten kaç gün önce başladı ve ne zaman öğrendiniz acaba?Ben 2.ayda kaldim gecen salı ogrendim oyle aman aman belirti yoktu yani gece bazen mide yanmasi oldu goguslerde hafif sizi regle 10 gun kala karin agrim oldu gecti ve grip olmusum gibi burnum akiyordu tikaliydi goguste kahve yuvarlak kisimin kenarlarinda kucuk kucuk beyaz noktalar olustu sanki bunlardi bendekiler
canim simdi gunu gunune bilemiyorum ne zaman basladi diye ama adete 10 gun falan vardi sanirimMerhabalar belirtilerinizdeki göğüs ucu sızlaması ve göğüs kahverengi bölgede minik minik yağ bezeleri bende de oluştu normalde yoktu bizde 5 aydır gebelik düşünüyoruz belirtileriniz adetten kaç gün önce başladı ve ne zaman öğrendiniz acaba?
canim simdi gunu gunune bilemiyorum ne zaman basladi diye ama adete 10 gun falan vardi saniri
kan testiyle regle 1 gun vardiAnladım peki adetten kaç önce öğrendiniz