Ya bende öyleydim . Yoğun bir dönemdi. Yemeği yiyordum koltukta uyuyakalıyordum. İşte bile uyuyacak kıvama geliyordumBazı belirtiler gebelik ve regl belirtileriyle aynıdır canım .ilk gebeliğimde sadece uyku problemim vardı onu da çalıştığım için erken uyanmama bağlıyorum ki 8 haftalıkken öğrendim neredeyseBende bu ay o kadar göğüs ucu hassasiyeti yaşadım ki normalde asla yaşamam yada bu kadar dikkat etmezdim bilemiyorum . Piskolojikte olabiliyor vücudumuzu dinlememiz en doğrusu inşAlalh vardır sende
En güzeli test. Bu belirtiler çok ayırt edici değilKızlar merhabalar,
Mart ayından bu yana gebelik deniyoruz. En son gecen ay doktoruma kontrole gittim gayet sağlıklı olduğumu söyledi.
Bu ayda önemli günleri degerlendirdik bazen iki gunde bazen üç günde bir iliskiye girdik düzenli olarak.
Suan reglime 5 gün var, son iki gündür daha cok sol tarafimda hissetmek uzere kasığımda hafif sızılar olup geçiyor. Dun aksam dusa girmeden önce göğüs uçlarımın sızıdığını hissettim dokununca acıdı, normal döngümde göğüs uçlarım değil genel bir göğüs agrim olurdu hafif.
Bu sabah sutyen taktigimdan beri göğüs uçlarım aciyor hatta merdiven inerken falan iyice hissediyorum o siziyi.. bu tarz belirti yasamissinizdir mutlaka gebelik var mıdır sizce? Bu belirtileri hissedene kadar cok rahat bir sekilde bekliyordum regl tarihimi ama smdi acaba gebelik oldu mu sorusu sürekli aklımda..
Ya evet daha 3-4 ay oldu denemeye baslayali ama beni korku sardı o yuzden heyecanla tuttu galiba diye actim konu başlığınııEn güzeli test. Bu belirtiler çok ayırt edici değil
. Bir de sonunda tuttu diyince . Yıllardır deniyormuşsun sandım.geç olsun güç olmasın
Seni anlıyorum. Bende 12 test yapmıştım hepsi negatiftiYa evet daha 3-4 ay oldu denemeye baslayali ama beni korku sardı o yuzden heyecanla tuttu galiba diye actim konu başlığınııbende çalışıyorum dün ve bugün hep uyudum metroda falan nolcak boyle bilmem neyse cok dinlemeyeyim ben kendimi
Cok teşekkür ederimSeni anlıyorum. Bende 12 test yapmıştım hepsi negatifti(bazılarını unuttuğum için ertesi gün bakiyordum) benim adetim çok düzensizdi. Hep ona bagliyordum. Zamanın geçince doktora git canım. Umarım gönlünce olur
Ben iki çocugumu o dediğin meme ucu sızlamasından anlamıştım . Normalde benimde wdet zamanı yanları ağrır o kadar ama hamileyken sızlıyor ve şimdi bu ay benimde öle yarn yne kan vericem hamile olduğumu düşünüyorum eğer seninde hep böyle olmuyorsa hamile olabilirsinKızlar merhabalar,
Mart ayından bu yana gebelik deniyoruz. En son gecen ay doktoruma kontrole gittim gayet sağlıklı olduğumu söyledi.
Bu ayda önemli günleri degerlendirdik bazen iki gunde bazen üç günde bir iliskiye girdik düzenli olarak.
Suan reglime 5 gün var, son iki gündür daha cok sol tarafimda hissetmek uzere kasığımda hafif sızılar olup geçiyor. Dun aksam dusa girmeden önce göğüs uçlarımın sızıdığını hissettim dokununca acıdı, normal döngümde göğüs uçlarım değil genel bir göğüs agrim olurdu hafif.
Bu sabah sutyen taktigimdan beri göğüs uçlarım aciyor hatta merdiven inerken falan iyice hissediyorum o siziyi.. bu tarz belirti yasamissinizdir mutlaka gebelik var mıdır sizce? Bu belirtileri hissedene kadar cok rahat bir sekilde bekliyordum regl tarihimi ama smdi acaba gebelik oldu mu sorusu sürekli aklımda..
Aslinda cok erken degil adetime 5 gun var suann gibi düşündüm ama evet adet belirtileri ile cok benzer haklısınızhamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynı. bu kadar erken o belirtiler olmaz ki. bir de eğer hamilelik istiyorsan yanlış yanılsıma oluyor maalesef
bence bekle biraz netleşecek zaten
Ya hadi hayırlısı olsun inşallah sizin içindeBen iki çocugumu o dediğin meme ucu sızlamasından anlamıştım . Normalde benimde wdet zamanı yanları ağrır o kadar ama hamileyken sızlıyor ve şimdi bu ay benimde öle yarn yne kan vericem hamile olduğumu düşünüyorum eğer seninde hep böyle olmuyorsa hamile olabilirsin
Yaa ne guzell, sağlıkla kucagina al inşallahBen 2.ayda kaldim gecen salı ogrendim oyle aman aman belirti yoktu yani gece bazen mide yanmasi oldu goguslerde hafif sizi regle 10 gun kala karin agrim oldu gecti ve grip olmusum gibi burnum akiyordu tikaliydi goguste kahve yuvarlak kisimin kenarlarinda kucuk kucuk beyaz noktalar olustu sanki bunlardi bendekiler
Test yaptım mı bugün adet günüm benim daha olmadım 5 gün kala kan verdim 3.1 ckti şuan bilmyrm değer yukseldimiYa hadi hayırlısı olsun inşallah sizin içindeevet genel yanlarda ağırlık, dolgunluk ve hafif ağrı olurdu ama bu sekilde ucunun sizlamasini daha once hic farketmemistim
Tekrar kan ver benceeTest yaptım mı bugün adet günüm benim daha olmadım 5 gün kala kan verdim 3.1 ckti şuan bilmyrm değer yukseldimi
beklenen adet başlama günü bir gün geçtiyse test yap benceAslinda cok erken degil adetime 5 gun var suann gibi düşündüm ama evet adet belirtileri ile cok benzer haklısınız
Yarn sağlık ocagna vericem . Kan bakalım heyecanlandım 5 yıl sonra tekrar yaşamak değişik hissettrdiTekrar kan ver benceeben henüz test yapmadimmm
Ya ne güzel hayırlısı olsun inşallahYarn sağlık ocagna vericem . Kan bakalım heyecanlandım 5 yıl sonra tekrar yaşamak değişik hissettrdi