kızlar herhalde aldığım ilaçlarla alakalı olsa gerek hem başım sürekli ağrıyor hemde midem bulanıyor gibi. hiç keyfim yok.hepinizi öpüyorum sonra görüşürüz:a015:
a.s.selam arkadaşlar ben yeni üyenizim.5 yıllık evliyim uzun tedavilerden sonra doğal yollarla hamile kalamayacağım anlaşıldı ve işte tüp bebek maratonu başladı.:çok üzgünüm:aslında eşimde problem yoktu ve bendede sadece pkos (polikistik over sendromu) vardı ama yinede bir bebeğimiz olamadı.
şimdi meraktan ölücem tedaviler nasıl olacak ,yumurta toplama ve transferi nasıl olacak en önemlisi sonuca ulaşabilecekmiyiz?hepsi kafamda dönüp duruyor çok karışığım çooook
Simaycığım hormon ilaçları kullandığın için bunlar normal. İnşallah sonucu pozitif olur. Bende geçen ay yaptırmıştım sonuç negatif. Hazır olunca tekrar deneyeceğim. Allah herkese o duyguyu yaşatsın.
sevgili doudou desteğin için çooook teşekkür ederim.:teselli:
aldığımız bukadar ilaç vücuda ağır geliyor. hayırlısıyla katlandığımız herşey,tutmak istediğimiz minicik eller ve minicik bir meleğin kalbine sahip olmak için.:1hug:
kızlar bugün konturole gittim yumişlerin en büyüğü 13 mm ,puregonlarımı kullanalı 7 gün oldu.sanırım artık geri sayım başladı.
inşallah hayırlısı olur.hepinizi kocaman öptüm
sevgili doudou desteğin için çooook teşekkür ederim.:teselli:
aldığımız bukadar ilaç vücuda ağır geliyor. hayırlısıyla katlandığımız herşey,tutmak istediğimiz minicik eller ve minicik bir meleğin kalbine sahip olmak için.:1hug: