- 4 Aralık 2008
- 2.456
- 6
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok gecmiş olsun canım.rabbim en kısa zamanda kucağını bebişlerle doldursun inş.bende bu ay artık hamiş kalıp bebeğimi kucaklamak istiyorum..bende 3 kez hamiş kaldım ama olmadı kaybettim.inşallah allahım bu defa hamile kalıp sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder..bebek isteyenlere allahım en kısa zamanda önce göbüşlerine sonra kucaklarına versin..AMİNNNNN:Saruboceq:
bnde varım canm hayırlısı ile bu ay hamile kalmak istiorum...düşük yapalı bir yıl oldu altı ay korunduk ve altı aydır tık yok prolaktinimde yksek neyseki ilaçla düşürdük yarın regli olcam bu ilacı kullanırken gebe kalmak zararlı die bir ayım böle geçti...bende aralık 25de regli olmak istemiorum inş bebişlerimiz hemen gelir...
bende bende varım bu ay adet olmak ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 9 ay boyunca hıc adet olmuyum bebegım olsun allahım ne olurrrr
canımm eminim bu duan en kısa zamanda gerçek olurr
ınsallah cnm ya o kadar ıstıyorum kı anlatamam allahım en hayırlı zamanda hayırlısı versın baska dıyecek bırseyımız yok adetlerım son ıkı aydır sabıttı duzenlı olan adetler 39 cıktı bakkalım bu ay ne zaman gelcekkkkkkkkk:CüvCüv:[
inşşlah gönlünce olur sen nekadardr bebiş yolu gözlüyosunn?
su tarcın bal corek otunu yapıyorum bakalım ne olcak adetım gecen hafta 18 oldu
benimde takvime göre regli günüm 24 kasımdı bugünümde reglisiz geçsinnnnnnnnbiz artık bebek özlemiyle doluyuzz uykularım kacıyyo yine aşrı takıntılı olmaya başladım bu konuda off beklemek çokzorr
kızlar ben bır senelık evlıyım hazıranda dusuk oldu agustos yaından berı ıstıyoruz bebek olmuo bakalım hayırlısı
sende benim gibi yenisin bnmde birbuçuk yıl oldu:)peki sende herhangi bir sorun varmı bnde mesela prolaktin yksekliği var gebeliği engelliyo süt hormonum fazla çalışıo ilaçla düşürüorum
ben pazartesınden berı yıyorum bakalım ne olcak bıırde bunu denıyelım hayıt otuda alcam onuda denıyecem aman ısımız ota mota kaldı annem gecen zemzem getırmıs sıfa nıyetıne ıc kızzım dıooooooo
hayıt tohumu prolaktinede ii gelio die duydum ama hiç kullanmadım...anneler böledir napsınlar üzülmeyelim die ne yapıcaklarını şaşırıolar:)))