Cnm ben okulda ogrendigim bilgilere dayanarak soluyorum bunu mekik fln cekebilirsin ama cok fazla karin kasi calismamalisin bide yedigine dikkat et zaten yavasta olsa gidiyosadece yürüyüş MÜ yapmam gerek nasıl kilo vercem
anladım canım teşekkürlerCnm ben okulda ogrendigim bilgilere dayanarak soluyorum bunu mekik fln cekebilirsin ama cok fazla karin kasi calismamalisin bide yedigine dikkat et zaten yavasta olsa gidiyo
:) canım 28 agustosta mı bıttıKizlar bende regl den hemem sonra korunmayi biraktim. Reglim 28 inde bitti. O günden beri mütemadiyen sevisiyoruzcok sabirsizim. Ogrenebilir miyim testte çıkar mi acaba?
canım ya cok erken cıkmaz kı
canım ya cok erken cıkmaz kı
o agrılar bndede var canım benım son 5 gün kaldıNasil bekleyeceğimkasık ağrıları var. Birde bugün evde mandalina kokusu aldım. Ay çocuk gibiyim
merhaba ben de ekim ayında düşünüyorum , birlikte bekliyelim ve görelim .Kizlar ben de ekimde dusunuyorum var mi benim gibi?
Canım biz erteledik bir kaç ay. Kısmetse kışa kaldı :)Konu sahibinin son durumunu merak ettim
merhaba ben de ekim ayında düşünüyorum , birlikte bekliyelim ve görelim .
ilk denememiz olacak :) cok heyecanlı bir durum . ilk önce kadın dog. dr una gidip muayene olmayı düşünüyorum . belki folic asit kullanmayı önerir , başka öerisi olan var mı kızlar. hepimiz için hayırlı evlat olur
Kismet hayirlisi olsun canim.Canım biz erteledik bir kaç ay. Kısmetse kışa kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?