- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
bugü reglin geldi mi yoksa bebiş mi yolda benim yüksek ihtimal reglim geleck malesefBenmde 3 gun kaldi merak icindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugü reglin geldi mi yoksa bebiş mi yolda benim yüksek ihtimal reglim geleck malesefBenmde 3 gun kaldi merak icindeyim
Cnm gelmedi bi agri var ama bilemedim yarin test yapicambugü reglin geldi mi yoksa bebiş mi yolda benim yüksek ihtimal reglim geleck malesef
ya 3 ay olmadan hamile kalırsak ?
Ben uzun zamandır kullanıyorum yan etkısını gormedım amma yalnıs bılgı vermeyım ınternetdden arasdıra bılırsın bencekilo gbi bi yan etkisi var mı peki ?
mrb canım bende bir yıllık evliyim.. Ben hap vs ile korunmayı bırakalı 8 ay oldu sadece eşim korunuyor. Şimdi bizde düşünmeye başladık çocuk işini ama benim bu konularda hiç bilgim yok.. Hamilelik öncesi vücudu nasıl hazırlamak lazım?
Cnm moralini bozma daha yolun cok basindayiz
geçen hafta gittim , önce muayene etti , folidoce diye , folic asit + b12 içeren bi vitamin verdi , smear testi için , kulak çubugu gibi bi cubukla sıvı aldı , suan buyumekte olan 2 yumurtam varmış , bu ay da deniyebilirsiniz henuz çatlamamış olabilir dedi , ilişikiye girmem gereken gunler ile ilgili liste verdi , 3 ay deneyin , olmazsa 4 . ay gelin dedi ..
bu şekilde takipte olmak bence daha güzel , deniycez ve bekliycez , sürekli düşünmemek lazım , bu ay henuz hazır hissetmiyorum ben akışına bıraktım
Kizlar ben idrar testi yaptim negatifi gordum
Cnm ole olmamak lazim vardir bi hayirli zamani benm bu ay degilmis dedim benBen her gun yapıyorum. Kafayi yedim iyice allah hayirlisini nasip etsin arkadasim.
Cnm cok erken dawraniyosun bu kadar stres zaten bebisin yerlesmesine engel sik disini bati bekle test test sende yipranirsinKizlar mütemadiyen yaziyorum ama. Özet geceyim yine. Ayin 8. Yumurtlama günüm. 13. Unde kan testi yaptirdm negatif cikti. Bugun duş alirken saçlarım öbek öbek döküldu. Acaba ben hamile olabilirmiyim ki? Bekleyemiyorum vakit geçmiyor. .
Beklenen adet tarihi cnmkizlar bat ne ?
Cnm cok erken dawraniyosun bu kadar stres zaten bebisin yerlesmesine engel sik disini bati bekle test test sende yipranirsin
Anaam cnm cok sewindim sen kac aydir istiyosun bak acele etme dedim sana vakti gelince ogreniyosun zatenHamileyimm