• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay korunmayı bırakanlar

mrb canım bende bir yıllık evliyim.. Ben hap vs ile korunmayı bırakalı 8 ay oldu sadece eşim korunuyor. Şimdi bizde düşünmeye başladık çocuk işini ama benim bu konularda hiç bilgim yok.. Hamilelik öncesi vücudu nasıl hazırlamak lazım?

Canım bazı arkadaslar bir sürü sey denemis ben sadece yumurtlama günlerime dikkat ediyorum ve folik asit kullanıyorum

geçen hafta gittim , önce muayene etti , folidoce diye , folic asit + b12 içeren bi vitamin verdi , smear testi için , kulak çubugu gibi bi cubukla sıvı aldı , suan buyumekte olan 2 yumurtam varmış , bu ay da deniyebilirsiniz henuz çatlamamış olabilir dedi , ilişikiye girmem gereken gunler ile ilgili liste verdi , 3 ay deneyin , olmazsa 4 . ay gelin dedi ..

bu şekilde takipte olmak bence daha güzel , deniycez ve bekliycez , sürekli düşünmemek lazım , bu ay henuz hazır hissetmiyorum ben akışına bıraktım

3 ay olmazsa gelin mi dedi ? Genelde 6 ay sonra yada 1 yıl dolunca gelin diyorlar en iyisimi ben önümüzdeki ayda olmazsa bir kadın doguma gidiyim gerci korunmayı bırakmaya karar verince gittim bir problem cıkmadı ama smear testi yaptırmadım onu yaptırıyım

Kizlar mütemadiyen yaziyorum ama. Özet geceyim yine. Ayin 8. Yumurtlama günüm. 13. Unde kan testi yaptirdm negatif cikti. Bugun duş alirken saçlarım öbek öbek döküldu. Acaba ben hamile olabilirmiyim ki? Bekleyemiyorum vakit geçmiyor. .

Kizlar mütemadiyen yaziyorum ama. Özet geceyim yine. Ayin 8. Yumurtlama günüm. 13. Unde kan testi yaptirdm negatif cikti. Bugun duş alirken saçlarım öbek öbek döküldu. Acaba ben hamile olabilirmiyim ki? Bekleyemiyorum vakit geçmiyor. .
Cnm cok erken dawraniyosun bu kadar stres zaten bebisin yerlesmesine engel sik disini bati bekle test test sende yipranirsin

mrb kızlar.. hamilelik öncesi testleri adet bitiminden hemen sonra yaptırmak şart mı? dün bi kadın doğumcunun asistanıyla konuştum bazı testler adet bitiminden sonra ypılıyor dedi

Bu aradabende adet olmadim tam bi hafta gecti ama hamile degilim calismalara da basliyamiyoz cok gicik

Biz de bu ay dayanamadık bir kaç deneme yaptık , ayın ilk yarısında korunmuştuk . yumutlama günüme denk geldi mi gelmedi mi bilemiyorum . bat a 5 gün var , hiç bir belirti hissetmiyorum. :(

Back
X