• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay korunmayı bırakanlar

Kızlar bizim de denemede 2. Ayımız ilk deneme se cok heyecan yaptım ama simdi kasmıyorum kendimi,olursa olur zaten.adetim düzensiz oldugu icin gün aşırı iliski onerdi doktorum birde folik asit verdi 1 aydır kullanıyorum.bakalım adetime 9 gün kaldı tabi insan merak ediyor hersryin hayırlısı.Gecen ay resmen adetim stresten 10 gün gecikti kesin hamileyim dedim ama korunmayı bırakınca vucudun dengesi bozuldu sanırım :) buradan güzel haberlerimizi paylasırız ınsallah kızlar

Kızlar bizim de denemede 2. Ayımız ilk deneme se cok heyecan yaptım ama simdi kasmıyorum kendimi,olursa olur zaten.adetim düzensiz oldugu icin gün aşırı iliski onerdi doktorum birde folik asit verdi 1 aydır kullanıyorum.bakalım adetime 9 gün kaldı tabi insan merak ediyor hersryin hayırlısı.Gecen ay resmen adetim stresten 10 gün gecikti kesin hamileyim dedim ama korunmayı bırakınca vucudun dengesi bozuldu sanırım :) buradan güzel haberlerimizi paylasırız ınsallah kızlar
Bide o da yaniltiyor insani vucut hazirliyomuymus neymis

Bende bebisimi kaybettim 30 ağustosta... Sezaryenle olduğum için inşallah allahin iziniyle 2016 ağustosta hamile kalmak istiyorumm.. 2017 inşallah bebisim olur.

Kizlar yumurtlama gunumun uzerinden 5 gun gecti. Dayanamayip kan verdim. Beta hcg 0,100 cikti. Yani negatif. Bu olmasi gereken deger midir? Keske gitmeseydim. Cok moralim bozuldu

Kizlar yumurtlama gunumun uzerinden 5 gun gecti. Dayanamayip kan verdim. Beta hcg 0,100 cikti. Yani negatif. Bu olmasi gereken deger midir? Keske gitmeseydim. Cok moralim bozuldu
Cnm bes gun cok erken cikmamasi normal yumurtlamadan 10 gun sonra cikiyo

Kızlar regl oldum :KK43: bu ayda olmadı 2. Ayımızdı 3. Ayda yani önümüzdeki ayda olur ınsallah

mrb canım bende bir yıllık evliyim.. Ben hap vs ile korunmayı bırakalı 8 ay oldu sadece eşim korunuyor. Şimdi bizde düşünmeye başladık çocuk işini ama benim bu konularda hiç bilgim yok.. Hamilelik öncesi vücudu nasıl hazırlamak lazım?

merhaba ben de ekim ayında düşünüyorum , birlikte bekliyelim ve görelim .
ilk denememiz olacak :) cok heyecanlı bir durum . ilk önce kadın dog. dr una gidip muayene olmayı düşünüyorum . belki folic asit kullanmayı önerir , başka öerisi olan var mı kızlar. hepimiz için hayırlı evlat olur

mrb canım doktora gittin mi? neler söylüyor doktor ilk görüşmede..

mrb canım doktora gittin mi? neler söylüyor doktor ilk görüşmede..

geçen hafta gittim , önce muayene etti , folidoce diye , folic asit + b12 içeren bi vitamin verdi , smear testi için , kulak çubugu gibi bi cubukla sıvı aldı , suan buyumekte olan 2 yumurtam varmış , bu ay da deniyebilirsiniz henuz çatlamamış olabilir dedi , ilişikiye girmem gereken gunler ile ilgili liste verdi , 3 ay deneyin , olmazsa 4 . ay gelin dedi ..

bu şekilde takipte olmak bence daha güzel , deniycez ve bekliycez , sürekli düşünmemek lazım , bu ay henuz hazır hissetmiyorum ben akışına bıraktım

geçen hafta gittim , önce muayene etti , folidoce diye , folic asit + b12 içeren bi vitamin verdi , smear testi için , kulak çubugu gibi bi cubukla sıvı aldı , suan buyumekte olan 2 yumurtam varmış , bu ay da deniyebilirsiniz henuz çatlamamış olabilir dedi , ilişikiye girmem gereken gunler ile ilgili liste verdi , 3 ay deneyin , olmazsa 4 . ay gelin dedi ..

bu şekilde takipte olmak bence daha güzel , deniycez ve bekliycez , sürekli düşünmemek lazım , bu ay henuz hazır hissetmiyorum ben akışına bıraktım

anladım canım tşk ederim. Özel hastaneye mi gittin doktor için

Folic acidi hamilelikden 3 ay önceden kullanmaya baslamak daha ıyı ve devam etmek.cok ıyı bır sey cocugun saglıgı ıcın

Hamılelıkde de devam edılıyor zaten. Cocugun sınır sıstemı ıcın ıyı

Back
X