Bu ay kaç kitap okudunuz?

5. bitti az önce bence yeterli :) gecen yil tek bir kitap okudugumu varsayarsam gayet iyi bir basari

Mazaret değil tamam ama çok kalın kitaplar okuduğumdan ayda iki oluyor en fazla

Masallah kizlar ne hamaratsiniz, ben subat`ta 1 kitap okudum sadece ama cok güzeldi : Kate Atkinson " Hayat sil bastan "
tavsiye ederim. 600 sayfaya yakin ama...

Vaaoov koca bir yılda bir kitap bu daha büyük bi başarı

biraz dalga gecer gibi olmus. 1. kitap okuyacak durumda degildim kafami ona verecek durumda degildim. 2. full time okuyup part time calistigim icin vakit bulamadim yeteri kadar kalin ders kitaplariyla bogusuyordum

biraz dalga gecer gibi olmus. 1. kitap okuyacak durumda degildim kafami ona verecek durumda degildim. 2. full time okuyup part time calistigim icin vakit bulamadim yeteri kadar kalin ders kitaplariyla bogusuyordum
Hemen Alındın aşk olsun saka yaptım altı üstü

Şubat ayını 2 kitapla kapattım çok utanıyorum ama hiç vaktim yoktu Ama mart ayında azimliyim

Ben bu ay hiç doğru düzgün kitap okuyamadım, Dantenin Cehennemine başlamıştım ama ilerleyemedim öyle duruyor kitap boynu bükük.

Martı 8 kitapla kapatırım diye düşünüyorum şu anda 7.ama ydsye çalıştığım için genelde kısa kitapları okudum yada öykü. Artık doya doya tuğla kadar kitaplar okumak istiyorum ama daha ales var sırada sanırım mayıs başına kadar incecik 50-100 sayfa arası kitaplarla idare edeceğim. Ama sonra acısını çıkarmak istiyorum. Zaten pinuccianın kitap okuma şenliği var deli gibi katılmak istiyorum ama hem şu sıralar o kadar çok kitabı alacak zamanım yok hem de param yok üzülüyorum

Sadece bir tane suan ikincisindeyim onuda ay sonuna kadar anca okurum. Bu ara nedense pek okuma istegi yok icimde

2 tane okudum bu ay çok güzel gidiyor böyle dahada artırmam gerek şu sınavlarımda aradan çıkınca yazın boool bool kitap okumayı planlıyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…