- 25 Şubat 2023
- 253
- 93
- 27
Aminnn kuzumm Aminnamin canım rabbim hepimizi sevindirsin hiç ummadığımız anda rabbim yardımcın olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn kuzumm Aminnamin canım rabbim hepimizi sevindirsin hiç ummadığımız anda rabbim yardımcın olsun inşallah
Ben pek cizgi göremedim canim tekrar test yaptınmi sonuc neEki Görüntüle 3299039 Çizgigören varmı kızlar 6 gün var 3 4 güne olur adetim tahminii 2 sinde yumurtladım
erken gebelik yaotım negatiif çıktı canımBen pek cizgi göremedim canim tekrar test yaptınmi sonuc ne
erken gebelik yaotım negatiif çıktı
Anladim canim uzme kendini hayırlısı olsun her zamanerken gebelik yaotım negatiif çıktı canım
Merhaba canım aynı hastaneye gidiyorduk hsg den sonra gittin mi tedavi başladımıBende çektiricem dr tel verdi adet bitmeye yakın ara dedi aldı beni gerginlik öncesi ve sonrası ne olur bilmiyorum
Femaraya başladık bu ay 3. Hapımı kullandım cumartesiye randevu verdiMerhaba canım aynı hastaneye gidiyorduk hsg den sonra gittin mi tedavi başladımı
Siz de son durum neydiMerhaba canım aynı hastaneye gidiyorduk hsg den sonra gittin mi tedavi başladımı
Adet olunca gel demiştim pazartesi veya salı gidicem banada ilaç vericek büyük ihtimal femare verir sürekli kontrole çagırıypr mu peki beniFemaraya başladık bu ay 3. Hapımı kullandım cumartesiye randevu verdi
Açıkcası ben de bilmiyorum ilkleri yaşıyorum yumurta takibi için çağırır diye düşünüyorumAdet olunca gel demiştim pazartesi veya salı gidicem banada ilaç vericek büyük ihtimal femare verir sürekli kontrole çagırıypr mu peki beni
banada verdi klomen 5 gün kullanıp 10. günde gideceğim tekrar.Açıkcası ben de bilmiyorum ilkleri yaşıyorum yumurta takibi için çağırır diye düşünüyorum
Merhaba ben muayene oldum bugün istenilen boyuta gelmemiş 13 mm en fazla büyüme bir dahaki adetimin 3.-4.günü gidicem o yüzden bana birşey vermedi folic asite devam umarım sizin güzel sonuçlanır çok zor tuttum kendimi odadan bi çıkışım var umut bey anladı teselli etti sağolsunbanada verdi klomen 5 gün kullanıp 10. günde gideceğim tekrar.
Evet banada dedi zaten bende perşembe gidicem büyümeyedebilir kendini üzme kontrolde dedi ilacı arttırarak gideceğiz büyümesse eğer dedi ama bende çok üzülürüm büyük ihtimalle . Benim bşaka sorunlarımda var alttan muayene olamıyorum bu perşembe mecburen bakıcak korkuyorum belki gidemem bile panik atagımvarMerhaba ben muayene oldum bugün istenilen boyuta gelmemiş 13 mm en fazla büyüme bir dahaki adetimin 3.-4.günü gidicem o yüzden bana birşey vermedi folic asite devam umarım sizin güzel sonuçlanır çok zor tuttum kendimi odadan bi çıkışım var umut bey anladı teselli etti sağolsun
Merhaba, pekı doktorlar hersey normalken neden olmadığına daır acıkalama yapıyorlar mı ? sıze nasıl yönlendirdiler bende hamıle kalamıyorum sızın gıbıyımMerhaba canım çekildim 1 ay oldu benim 1 bucuk seneye yakın oldu tüm testlerimiz tamam hiç bi sıkıntı engel yok ama olmuyor tüplerde açık
Hayır canım testler yapıldı eşime bana hiç bir neden yok o yüzden açıklanmayan infertelite şimdi tedaviye başladık aşılama oldum tutmadı büyük ihtimal birdaha deniycem en son t,p bebekMerhaba, pekı doktorlar hersey normalken neden olmadığına daır acıkalama yapıyorlar mı ? sıze nasıl yönlendirdiler bende hamıle kalamıyorum sızın gıbıyım
ben çok düzenli kullanmadım hamile kalmadımPoliversin ile hamile kalanlar var mı