Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben anestezisiz çektirmiştim ve hayatımın en büyük hatası olarak yorumluyorum. Anestezi alcaksanız hiç dert etmeyin güzel geçer umarım güzel sonuçlar alırsınızMerhaba kızlar hsg çekileceğim pazartesş veya cumartesi haftaya anestezili olucak korkuyorum ama yinede benim gibi çekilicek olanlar varmı veya çekilenler nasıl geçti
anestezisiz cesaret asla edemem vajinusmus geçmişim var zorlanıyorum zaten inşallah canım çok teşekkürlerMerhaba ben anestezisiz çektirmiştim ve hayatımın en büyük hatası olarak yorumluyorum. Anestezi alcaksanız hiç dert etmeyin güzel geçer umarım güzel sonuçlar alırsınız
Anesteziden önce tahlil felan veriliyormu acaba bana sadece 12 saat önxce birşey yeme içme denildi. Birde ameliyathanedemi çekliliyorBen anestezili çekildim hiç anlamadım uyudum uyandım bitmişti bı oda ya aldılar yarım saat dinlendim sonra çıktım gittim sonra dan da hiç ağrım olmadı.6 ay oldu ama hamile kalmadım benim bir tüpüm kapalı çıktı belkide ondandır
Tahlil yok . Yeme içme demesi narkozluyken yediklerin geri gelip nefes borusu tikamasin diye. Yok ameliyathanede değil bir oda da ultrason var ordan bakıyorlar.Anesteziden önce tahlil felan veriliyormu acaba bana sadece 12 saat önxce birşey yeme içme denildi. Birde ameliyathanedemi çekliliyor
anesteziden biraz korkuyorum ama o olmadanda yapamam imkansızTahlil yok . Yeme içme demesi narkozluyken yediklerin geri gelip nefes borusu tikamasin diye. Yok ameliyathanede değil bir oda da ultrason var ordan bakıyorlar.
Korkacak bişey yok koldan iğne yapicaklar daha yaparken uyucaksin uyanınca bitmiş oluyoranesteziden biraz korkuyorum ama o olmadanda yapamam imkansız
bende çok yıpratıcı şeyler yaBende çektiricem dr tel verdi adet bitmeye yakın ara dedi aldı beni gerginlik öncesi ve sonrası ne olur bilmiyorum
bende anestezili çekileceğim uyurken bişey hissediyor musun peki bende panik atak var korkuyorum kafaya takıyorumBen dün çekildim anestezili. Uyandıktan sonra hafif bir regl ağrısı oldu. Sonrasında geçti. Benim bir tüp tıkalı çıktı o da açıldı dedi doktor. İnşallah gebelik oluşur. Anestezili yaptırın bence tavsiyemdir :)
İnşallah benimde güzel geçer ne zamandır cocuk istiyorsunuz diğer tüm testlerin tamam mıÖnce damar yolu açtılar. Sonrasında anesteziyi verince ne ara uyudum bilmiyorum. Bir de baktım ismimle uyandırmaya çalışıyorlar. Uyurken hiçbir şey hissetmiyorsun. Yalnız o kadar tatlı bir uykudan uyandırılıyorsun ki ben sinirlenmiştim niye uyandırıyorsunuz diye :)
bende 1 yıl 8 aydır evliyim 1 yıldır istiyoruz bizimde testler normal insülin direncim var sadece rahim filmi kaldı ondan ümitliyim ondan sonra hmile kalan çokmuş kötü bişey çıkmazsa3 yıllık evliyim. Son 1 yıldır istiyoruz. Testlerin hepsini yaptım normal çıktı. Eşimde de sıkıntı yok. Rahim filmini de yaptık. Bakalım önümüzdeki sürece..
Kızlaar bana da yardımcı olur musunuz, bende uzun zamandır hamile kalmadım sonra 9 ay sonunda kaldım o da sağlıksız gebelikti kürtaj oldum 9 ay geçti hala hamile kalamadim. Hsg filmi çektirmeyi düşünüyorum yapışıklık varsa veya tüpler kapalıysa diye. Devlet hastanesinde çekiliyor mu ilaçlı olan? Özelde çekenler fiyatı ne kadar di acaba??Merhaba kızlar hsg çekileceğim pazartesş veya cumartesi haftaya anestezili olucak korkuyorum ama yinede benim gibi çekilicek olanlar varmı veya çekilenler nasıl geçti
Özelde bana 5500 fiyat verdiler devleti bilmiyorumKızlaar bana da yardımcı olur musunuz, bende uzun zamandır hamile kalmadım sonra 9 ay sonunda kaldım o da sağlıksız gebelikti kürtaj oldum 9 ay geçti hala hamile kalamadim. Hsg filmi çektirmeyi düşünüyorum yapışıklık varsa veya tüpler kapalıysa diye. Devlet hastanesinde çekiliyor mu ilaçlı olan? Özelde çekenler fiyatı ne kadar di acaba??
Ben fulya açık emarda anestezili çekildim 6000 tlÖzelde bana 5500 fiyat verdiler devleti bilmiyorum
farklı yerlerde çekilenler 2-3 bin arası deyince ben tamam ya normal o zaman fiyat diye düşünürken gittiğim hastane 5500 deyince çok şaşırdım ama dr çok iyi olduğu için mecbur bu fiyatı vericem sürecin başında bu kadar maddiyat zorluyorken ileriyi düşünemiyorumBen fulya açık emarda anestezili çekildim 6000 tl