- 31 Ocak 2025
- 134
- 34
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Seninkinde de Bi hayalet çizgi var ve testleriniz aynı galiba başka marka ile deneyebilirsinizKizlar merhaba ben bu testi dun yapmistom burfa hayalet cizgi var gibi gorebilir misiniz bilmem ama nirmalde testi yaptigimda reglme 3 gun varfi 7 subatta baslamsi gerekiyo fakat ovulasyon zamanindan surekli kanama ve lekelenmem oldu sizce hamilelik var midir
Anladım canim bende yarına kadar hala olmazsam kan vericem aşırı stresliyim baskı altında sürekli bi ağlama halim var bunaldım artıkBenim.normalde 7 subat regl tarihim canim eger reglim baslamazsa 8 ya da 9 subat test yapmayı dusunuyorum
Ama iğne vurulmuşsun ya adet iğneden en geç 16 gün sonra gelir normalde o yüzden dedimDöngüm şu şekilde oluyor (12 ekim-11 kasım-11 aralık-10 ocak) bu ayda 9u veya 10u olması gerekiyor
Canım benimde yedi subat bende 3 gun kala test yaptim boyle cikti test markasi nedir acaba benim doctordaysKızlar ben hamile miyim degil miyim ya bu testler neden boyle cikiyor? 14 ocakta ovitrelle oldugumu dusunmustum aslinda tarih 22 ocakmis .zihnim yaniltmis beni. Artik ne kadar istiyorsam bebek. Bat 7 şubat . 3 gun var reglime. Sabahki ilk idrar degil simdi yaptim. 17.34 de yaptı. Sonuc 17.40 . Dakika 6 da bu sekilde oldu. Lutfen goren herkes yorum yazsin ona gore betaya gidecegim. Neden hemen gitmiyorsun derseniz kizlar o kadar heveslenip gittim ki beta yine 0.100 gozukmesinden korkuyorum.
Ben görüyorum çok çok silik ama varEki Görüntüle 3540135 Sizce hayalet bir çizgi var mı burada? Psikolojik olarak da görüyor olabilirim
Eki Görüntüle 3540135 Sizce hayalet bir çizgi var mı burada? Psikolojik olarak da görüyor olabilirim
Aaaa hala gelmediğine göre biraz ümidimi korumalı mıyımAma iğne vurulmuşsun ya adet iğneden en geç 16 gün sonra gelir normalde o yüzden dedim
Tabiki 2 gün sonra test yap canım bence kesin sonuç çıkarAaaa hala gelmediğine göre biraz ümidimi korumalı mıyım
Rahim filmine çok takılma bence şans var evet ama düşük bir ihtimalleMerhaba arkadaşlar ben 15 ocakta rahim filmi çekildim ondan sonra ki 1 2 ay sans yüksek dedi doktor bu ay olmadı eşim yurtdışına gitti 4 5 ay burda değil sorum şansım geldiğinde yüksek olur mu yoksa tekrar rahim filmi cekilmem mi gerekir bu kadar ara vermek şansımı düşürur mu
Ay çok teşekkür ederim bunu bilmiyordumTabiki 2 gün sonra test yap canım bence kesin sonuç çıkar
Tüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı çok şükür ara vermek inşallah sıkıntı olmaz 4 5 aydır deniyoruz olmuyorduRahim filmine çok takılma bence şans var evet ama düşük bir ihtimalle
Açılmasına çokk sevindim güzel bir şans doğmuş önündeki ay için ama eşin yokmuş malesefTüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı çok şükür ara vermek inşallah sıkıntı olmaz 4 5 aydır deniyoruz olmuyordu
Bebeğim ben göremedim yaaa yok gibi yani regle kaç gün varSizce var mı bir şeyler
Erken gebelik testinde var gibi sanki ama ordaki şey gölge mi yoksa. En son 3 ocakta regl oldum canım döngümün 33. Günü pcosum var o yüzden bat belirsizBebeğim ben göremedim yaaa yok gibi yani regle kaç gün var
Eğer gebelik varsa 2 3 gün sonra test yaptığında daha belirgin çıkacaktır bence bekle bir kaç gün daha umudunu kırmak istemedim canım bu arada. Biliyorum çünkü o minicik çizgiyi aramanın ne demek olduğunuErken gebelik testinde var gibi sanki ama ordaki şey gölge mi yoksa. En son 3 ocakta regl oldum canım döngümün 33. Günü pcosum var o yüzden bat belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?