Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Seninkinde de Bi hayalet çizgi var ve testleriniz aynı galiba başka marka ile deneyebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar ben 15 ocakta rahim filmi çekildim ondan sonra ki 1 2 ay sans yüksek dedi doktor bu ay olmadı eşim yurtdışına gitti 4 5 ay burda değil sorum şansım geldiğinde yüksek olur mu yoksa tekrar rahim filmi cekilmem mi gerekir bu kadar ara vermek şansımı düşürur mu

Canım benimde yedi subat bende 3 gun kala test yaptim boyle cikti test markasi nedir acaba benim doctordays

Rahim filmine çok takılma bence şans var evet ama düşük bir ihtimalle

Tüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı çok şükür ara vermek inşallah sıkıntı olmaz 4 5 aydır deniyoruz olmuyordu
Açılmasına çokk sevindim güzel bir şans doğmuş önündeki ay için ama eşin yokmuş malesef umarım bir sıkıntı çıkmaz ve hala tüplerin açık olur

Sizce var mı bir şeyler

Eklentiler

• IMG_20250205_153057.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250205_172223.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250205_181114.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 21
Erken gebelik testinde var gibi sanki ama ordaki şey gölge mi yoksa. En son 3 ocakta regl oldum canım döngümün 33. Günü pcosum var o yüzden bat belirsiz
Eğer gebelik varsa 2 3 gün sonra test yaptığında daha belirgin çıkacaktır bence bekle bir kaç gün daha umudunu kırmak istemedim canım bu arada. Biliyorum çünkü o minicik çizgiyi aramanın ne demek olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…