- 31 Ocak 2025
- 118
- 27
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Bende tatlı isteği felan yok ama sivilce çıktı bir iki tane her ay çıkar bide sabah annemle görüntülü konuşurken sen bu ay adet olmiycaksin dediBenim de yarın bat. Bugün de hafif kramplarım var, canım tatlı istiyor, tam adet olacağım yani..biraz rahim kalınlaşması da vardı 2 3 hafta önce farketti doktor, adetim bitince gideceğim hemen doktora, kalınlığa bakacako da gebeliğe engelmiş galiba inşallah anlık kalınlaşmadır daha olmaz
Hadi inşallah adet olmazsın da pozitifleri götürsün canımBende tatlı isteği felan yok ama sivilce çıktı bir iki tane her ay çıkar bide sabah annemle görüntülü konuşurken sen bu ay adet olmiycaksin dedinerden biliyosa
İğnenin üstünden 14 gün geçtikten sonra daha doğru sonuç verir iğne etkisiyle de pozitif çıkabilirKızlar ben hamile miyim degil miyim ya bu testler neden boyle cikiyor? 14 ocakta ovitrelle oldugumu dusunmustum aslinda tarih 22 ocakmis .zihnim yaniltmis beni. Artik ne kadar istiyorsam bebek. Bat 7 şubat . 3 gun var reglime. Sabahki ilk idrar degil simdi yaptim. 17.34 de yaptı. Sonuc 17.40 . Dakika 6 da bu sekilde oldu. Lutfen goren herkes yorum yazsin ona gore betaya gidecegim. Neden hemen gitmiyorsun derseniz kizlar o kadar heveslenip gittim ki beta yine 0.100 gozukmesinden korkuyorum.
13 gun gecti sanirim yanlis saymadiysam . Offf acaba ben de bir gun guzel haber alabilecek miyimİğnenin üstünden 14 gün geçtikten sonra daha doğru sonuç verir iğne etkisiyle de pozitif çıkabilir
İlk iğne denemesi mi? Allah büyük bir gün hepimiz güzel haber alırız inşallah bir kaç gün daha bekleyin öyle yapın isterseniz çünkü iğne etkisi olabilir bende geçen ay olmuştum iğneyi 14.gune kadar pozitif devam etti.16. 17. Günde tekrar yaptım negatif olmuştu adet gördüm ama13 gun gecti sanirim yanlis saymadiysam . Offf acaba ben de bir gun guzel haber alabilecek miyim
Ayyy demeyinnn muhtemelen benim de sanki öyle olacak gibi. Eger igne etkisi olmasa daha koyu cikardi muhtemelen. Daha önce de 2 asilama olmuslugum vardi. Gebe kalamadim sonra kendiliginde gebe kaldım. Cok sukur 1 evladim var. 2 si icin de 3 -3.5 senedir deniyoruz ama yine basa dönduk valla. Gebelik olusmuyor bir turlu. 2 aydir da femara kullaniyorum. Bu ay catlatma ignesi vuruldum 22 ocakta.İlk iğne denemesi mi? Allah büyük bir gün hepimiz güzel haber alırız inşallah bir kaç gün daha bekleyin öyle yapın isterseniz çünkü iğne etkisi olabilir bende geçen ay olmuştum iğneyi 14.gune kadar pozitif devam etti.16. 17. Günde tekrar yaptım negatif olmuştu adet gördüm ama
Ya her kadın hamilelik farklıdır inşallah sen hamilesindir.Aynı ben benimde 1 çocuğum var 2 yıl öncede 22 haftalık kaybettim 2 yıldır deniyoruz olmadı bir türlü 4 5 aydır tedavi görüyordum ilk başta Klomen dupbaston folik asit 2.ay tekrar aynı 3.ay ovitrelle iğnesi 4.en son rahim filmi çekildim 15 ocakta tüpler tıkali çıktı ilaçla açıldı bu ay sans yüksek dendi ama dün bugün test yaptım negatif yarın adet günüm bu ayda olmadı yani eşimde izindeydi işine gitti 4 5 ay yok gene yattı bizim iş yaniAyyy demeyinnn muhtemelen benim de sanki öyle olacak gibi. Eger igne etkisi olmasa daha koyu cikardi muhtemelen. Daha önce de 2 asilama olmuslugum vardi. Gebe kalamadim sonra kendiliginde gebe kaldım. Cok sukur 1 evladim var. 2 si icin de 3 -3.5 senedir deniyoruz ama yine basa dönduk valla. Gebelik olusmuyor bir turlu. 2 aydir da femara kullaniyorum. Bu ay catlatma ignesi vuruldum 22 ocakta.
Nasil ya 22 haftalik neden noldu ki ? Baya da buyumus halbuki cok zor olmustur sizin icinYa her kadın hamilelik farklıdır inşallah sen hamilesindir.Aynı ben benimde 1 çocuğum var 2 yıl öncede 22 haftalık kaybettim 2 yıldır deniyoruz olmadı bir türlü 4 5 aydır tedavi görüyordum ilk başta Klomen dupbaston folik asit 2.ay tekrar aynı 3.ay ovitrelle iğnesi 4.en son rahim filmi çekildim 15 ocakta tüpler tıkali çıktı ilaçla açıldı bu ay sans yüksek dendi ama dün bugün test yaptım negatif yarın adet günüm bu ayda olmadı yani eşimde izindeydi işine gitti 4 5 ay yok gene yattı bizim iş yani
Allah bagislasin evlatlarimizi.Nasil ya 22 haftalik neden noldu ki ? Baya da buyumus halbuki cok zor olmustur sizin icin
Evet büyüktü rahatsızdı.2 yıl geçti hala aklımda çok zordu Allah kimseye yasatmasin bu acıyı normal doğumla ölü bebek doğurmak Allah düşmanıma vermesin bu yüzden bu kadar ara verdim.Nasil ya 22 haftalik neden noldu ki ? Baya da buyumus halbuki cok zor olmustur sizin icin
Amin inşallah Allah korusun onları çok şükürAllah bagislasin evlatlarimizi.
Tupler neden tikanmis olabilir ? Mantar enfeksiyonu ya da enfeksiyon sebepli mi tikaniyor ? Narkozla mi oldunuz acaba ? Benim de bu ay hsg var da o yuzden soruyorum .
Ben de 2 defa hsg cekilmistim narkozsuz bir ilkel yontemdi cok agladim agrim sancim oldu. 2.si icin ta istanbula gittim son teknoloji ile. Rahim tersligi var bende normalden daha cok aciyor. O yuzden bu 3.hsg icin narkoz dendiginde direkt kabul ederim sanirim. Bir de basincla tikaliysa acarlarsa daha cok canim yanar muhtemelen.Amin inşallah Allah korusun onları çok şükür
Evet 2 hamileligimde de enfeksiyon geçirdim ve mantar oluştu meğerse tüpleri tıkamis geç oldu ama sorun çözüldü en azından hayır anestezi almadım.Burda okuduklarımdna korktum narkozlu istedim doktorum hiç gerek yok bana güven 5 dk bile surmuycek acı olmuycak dedi ona güvendim inanın hiçbir acı çekmedim ilaç verilirken bir adet sancısı giriyor o kadar birazda acı eşiğine bağlı o kadar şey yaşadım bu bana koymaz dedim
Amin inşallah Allah korusun onları çok şükürAllah bagislasin evlatlarimizi.
Tupler neden tikanmis olabilir ? Mantar enfeksiyonu ya da enfeksiyon sebepli mi tikaniyor ? Narkozla mi oldunuz acaba ? Benim de bu ay hsg var da o yuzden soruyorum .
Ben de 2 defa hsg cekilmistim narkozsuz bir ilkel yontemdi cok agladim agrim sancim oldu. 2.si icin ta istanbula gittim son teknoloji ile. Rahim tersligi var bende normalden daha cok aciyor. O yuzden bu 3.hsg icin narkoz dendiginde direkt kabul ederim sani
Acı eşiğine bağlı dediğim gibi benimde rahim bölünmüş perde değil ama çok acayip şeyler yaBen de 2 defa hsg cekilmistim narkozsuz bir ilkel yontemdi cok agladim agrim sancim oldu. 2.si icin ta istanbula gittim son teknoloji ile. Rahim tersligi var bende normalden daha cok aciyor. O yuzden bu 3.hsg icin narkoz dendiginde direkt kabul ederim sanirim. Bir de basincla tikaliysa acarlarsa daha cok canim yanar muhtemelen.
Kızlar merhaba. 23 ocakta pik gördüm. 25 ocakta çatlama oldu. Çatlamanın 9. Günü yani dün kan verdim. 0.7 çıktı. Yumurtlamadan beri kasık bel ağrısı ve meme hassasiyeti var. Sizce kanı erken mi vermişim? Yükselir mi acabaAmin inşallah Allah korusun onları çok şükür
Evet 2 hamileligimde de enfeksiyon geçirdim ve mantar oluştu meğerse tüpleri tıkamis geç oldu ama sorun çözüldü en azından hayır anestezi almadım.Burda okuduklarımdna korktum narkozlu istedim doktorum hiç gerek yok bana güven 5 dk bile surmuycek acı olmuycak dedi ona güvendim inanın hiçbir acı çekmedim ilaç verilirken bir adet sancısı giriyor o kadar birazda acı eşiğine bağlı o kadar şey yaşadım bu bana koymaz dedim
Erken vermişsin testi 14.gun daha net çıkar sonuçKızlar merhaba. 23 ocakta pik gördüm. 25 ocakta çatlama oldu. Çatlamanın 9. Günü yani dün kan verdim. 0.7 çıktı. Yumurtlamadan beri kasık bel ağrısı ve meme hassasiyeti var. Sizce kanı erken mi vermişim? Yükselir mi acaba
Tabi canim erken baya. Yukselme olabilir beta hcg de .Kızlar merhaba. 23 ocakta pik gördüm. 25 ocakta çatlama oldu. Çatlamanın 9. Günü yani dün kan verdim. 0.7 çıktı. Yumurtlamadan beri kasık bel ağrısı ve meme hassasiyeti var. Sizce kanı erken mi vermişim? Yükselir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?