- 31 Ocak 2025
- 111
- 23
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Olsun şuanda o yaşta çoğu kişi bekar bileAnladım canım. Ağrıların da varmış. Bu da belirti zaten. İnşallah vardır bebeğin.
Bu attığın test battan 6 gün öncesine mi ait yani onu anlayamadim. Eğer öyleyse bu kadar silik çıkması normal
Bende seviyorum çocukama yaş 29.
Teşekkür ederim darısı hepinizin başınaaaHayırlı olsun
Kız dur bari o zaman birazcık ben 22 de daha ilkini yapmıştımKalabalık aile çok seviyorum henüz 22 yaşındayım 26 ya kadar ne yaptıysamgörenler Suriyeli sanar artik
Benim çocukluğum aklıma geliyo kız kardeşimle aramda 3 yaş vardi öyle güzel oynardık ki hala aramızda çok başka bir bağ var çok seviyorum onu oğlum da tatsin kardeş sevgisini istedim inşallah olursa güzel günlerini görmek için sabırsızlıkla bekliycemKız dur bari o zaman birazcık ben 22 de daha ilkini yapmıştımay şaka bi yana çocuk büyüyünce 2. Çocuk gerçekten istenmiyor. Çünkü rahatlığa artık alışıyoruz yani kendi açımdan konuşayım bende öyle oldu. Kızım büyüdü zorlu süreçleri geçti tekrar başa dönmek hiç istemedim. Ama baktım eşim baya istekli bende bi heveslendim. Tabi yaş da 29a gelince yaptın yaptın, yapamadım 30dan sonra hiç yapmazsın diyip korunmayı bıraktım. 1 sene kendime süre koydum oldu oldu olmadı tek çocukla devam ederim ben
Ahaha. Takip etmiyorum ama gözümüze soka soka videolar çektiği için sosyal medyada gezerken illa denk geliyor.Olsun şuanda o yaşta çoğu kişi bekar biletakip ediyo musunuz bilmiyorum özlem öz 5. Ye hamile yaşı 36
Bende kaset testlerden yapıyorum negatif çıkıyor sol kasık ağrım varBenimle aynısınız ben bugün yaptım çıkmadı ama benim yok galiba siz bekleyebiliyosaniz bekleyin sabırsızım diyorsanız yapın geç döllenme değilse cikabilir
Çok geçmiş olsun ikiz çok istiyorum gurbette buyutucem ama kendime güveniyorum hayırlısı Allah'tanAhaha. Takip etmiyorum ama gözümüze soka soka videolar çektiği için sosyal medyada gezerken illa denk geliyor.
Benim ikizlerim var 4 yaşına girecekler. 19 Aralık'ta kürtaj oldum. Nasip olmadı. Şimdi olursa inşallah 3 olcak
Çok teşekkür ederimm. Benim adetim düzensiz bazen 28 günde oluyorum bazen 32 günde. Bugün 32. Gün ve testim bu şekilde çıktı. Muhtemelen geç döllenme oldu. Ovulasyon günümü gelen saydam akıntıdan anladım regl biter bitmez 2 günde bir ilişkiye girdik aksatmadan. Yumurta akı gibi saydam akıntıdan sonra aynı yoğunlukta bazen kalınlaşıp uzayan sarımtırak akıntım olmaya başladı. (Şu anda hala sarı akıntım devam ediyor) bu arada bi ara gece kahverengi lekenmem olmuş sabah iç çamaşırımda fark ettim ama o gece mas yapmıştım ben ona bağladım. Yerleşmedir diye düşünmedim. Kasıklarımda ara ara gaz sıkışmasına benzer batmalarım oldu. Bi ara sağ bacağım kalçadan aşağı doğru 2 gün boyunca ağrıdı. Sinir sıkışmasına benziyordu ağrısı. Ve bugündeyiz reglim 2 gün gecikmiş olmalı ocağın 2sindeydi benim regl. 2 gün önce de test yaptım yine silik çizgi çıkmıştı ama markasını bilmiyordum. Bugün predictor ile yaptım artık eminim yüksek ihtimal hamileyimAy hayırlı olsun hosgeldin var miydi belirtilerin bize de anlatkaç gün kala öğrendin bizi de aydinlat
canim kaset testler kıytırık oluyo belki geç döllenme olmustur belirtilerime bakarsam ben nerdeyse eminim hamile olduguma ama erken testte bile negatif cikti bugun ogluma hamileyken adet gecikmesinden 2 gün sonra beta 94 cikmisti sanirim gec döllenme olabiliyo umut fakirin ekmeğidir diyip bekliyoruzBende kaset testlerden yapıyorum negatif çıkıyor sol kasık ağrım var
Benimde bugün belimden sol bacağıma vuran bi agri var ve beyaz akıntı devam ediyo başka belirti yok uyku hali var ama ben adete yakın hep mayişirimÇok teşekkür ederimm. Benim adetim düzensiz bazen 28 günde oluyorum bazen 32 günde. Bugün 32. Gün ve testim bu şekilde çıktı. Muhtemelen geç döllenme oldu. Ovulasyon günümü gelen saydam akıntıdan anladım regl biter bitmez 2 günde bir ilişkiye girdik aksatmadan. Yumurta akı gibi saydam akıntıdan sonra aynı yoğunlukta bazen kalınlaşıp uzayan sarımtırak akıntım olmaya başladı. (Şu anda hala sarı akıntım devam ediyor) bu arada bi ara gece kahverengi lekenmem olmuş sabah iç çamaşırımda fark ettim ama o gece mas yapmıştım ben ona bağladım. Yerleşmedir diye düşünmedim. Kasıklarımda ara ara gaz sıkışmasına benzer batmalarım oldu. Bi ara sağ bacağım kalçadan aşağı doğru 2 gün boyunca ağrıdı. Sinir sıkışmasına benziyordu ağrısı. Ve bugündeyiz reglim 2 gün gecikmiş olmalı ocağın 2sindeydi benim regl. 2 gün önce de test yaptım yine silik çizgi çıkmıştı ama markasını bilmiyordum. Bugün predictor ile yaptım artık eminim yüksek ihtimal hamileyim
Benim normalde ağrı olmaz ayağımda ama üstüne uzun süre yatmışım da kramp girmiş gibi bi ağrı vardı 2 gün sürdü bence bu gebelik belirtisi ve umarım sende de aynısı olmuşturBenimde bugün belimden sol bacağıma vuran bi agri var ve beyaz akıntı devam ediyo başka belirti yok uyku hali var ama ben adete yakın hep mayişirim
Oğluma hamileyken ileriki aylarda tutulmuştu sol bacağım magnezyum eksikliğinden insallah öyledir 2 gün daha sabır edicemBenim normalde ağrı olmaz ayağımda ama üstüne uzun süre yatmışım da kramp girmiş gibi bi ağrı vardı 2 gün sürdü bence bu gebelik belirtisi ve umarım sende de aynısı olmuştur
Zorluğu olmaz mı.Çok geçmiş olsun ikiz çok istiyorum gurbette buyutucem ama kendime güveniyorum hayırlısı Allah'taneminim zorluğu vardır ama büyüdüklerinde çok güzel olur ya
Hadi hayırlısııOğluma hamileyken ileriki aylarda tutulmuştu sol bacağım magnezyum eksikliğinden insallah öyledir 2 gün daha sabır edicem
İnşallah canım benim haber et mutlaka bize deBenim çocukluğum aklıma geliyo kız kardeşimle aramda 3 yaş vardi öyle güzel oynardık ki hala aramızda çok başka bir bağ var çok seviyorum onu oğlum da tatsin kardeş sevgisini istedim inşallah olursa güzel günlerini görmek için sabırsızlıkla bekliycem
Ay inşallah vardır yaBenimle aynısınız ben bugün yaptım çıkmadı ama benim yok galiba siz bekleyebiliyosaniz bekleyin sabırsızım diyorsanız yapın geç döllenme değilse cikabilir
Edicem ya kırmızılar gördüm derim yada hamileyimİnşallah canım benim haber et mutlaka bize de
Hadi inşallah bende bi 14 gün sonra yavaştan test yapmaya başlarım artıkEdicem ya kırmızılar gördüm derim yada hamileyim
Sizin daha epey varmis şimdiden düşünmeyin yoksa benim gibi deli çıkarsınız sjsjsHadi inşallah bende bi 14 gün sonra yavaştan test yapmaya başlarım artık
Hahahahaha burda zaman geçiriyorum işte ne yapayım beklemek çok stresliSizin daha epey varmis şimdiden düşünmeyin yoksa benim gibi deli çıkarsınız sjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?