Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Benim de yarın 4. Günüm söylediğiniz herşey bende de var ama bu kadar erken belirti olur mu bilemedim şu psikoji nasıl etkiliyor ama hem bizi hem vücudumuzu
Bilmiyorum bazı kadınlar ilişkiden sonra bile gün ve gün hissediyormuş umarım bizde o kadınlardan biriyizdir çok heyecanlııııı

Kızlar bu ay testlerim hep koyu çıkıyor neden olabilir bu önce ki aylarda böyle değildi yumurtladım mı yumurtlamadım mı anlamadım
Çatlama uzun sürmüştür bugün yaptınız mı acaba? Bende aynı gün pik gördüm 2 güm sonra silikleşti. Bi kaç gün daha devam edin. Pcos falan varsa onda da böyle hep koyu çıkıyormuş öyle okumuştum ama bilemedim tabi

Adetime 2 gün kaldı bugün ikinci idrarla test yaptım erken gebelik testiydi. Ama negatif cikti belli belirsiz bi gölge gördüm ama aldırış etmedim. Beyaz koyu bir akinti ve belden sol bacağıma vuran bi agri yaşıyorum başka belirti yok bekleyip gorucem

Bu kadar erken hissedilmez zaten en az 12 gün içinde ancak rahime gömülüyo
Ay valla ilk hamileliğimde olmıcak bi kuzum var 7 yaşında ama baya olduğu için belirti vs herşeyi unuttum tabi 7 yıl aradan sonra bir tane daha niyetlendik de hayırlısı. İlişkiden 14 gün sonra erken gebelik testlerinde silik falan belli olur dediler benim daha cooook var bekleyelim bakalım

Bilmiyorum bazı kadınlar ilişkiden sonra bile gün ve gün hissediyormuş umarım bizde o kadınlardan biriyizdir çok heyecanlııııı
Valla bilemiyorum ki herkesin hamileliği farklı ama bana çok erkenmiş gibi geliyor belirtiler için ama inşallah dediğin gibidir bakalım çatlama sonrası 14. Gün erken gebelik testi yapıcam silik de olsa çıkar dediler zaten seninle günümüz 1 gün oynuyor hadi hayırlı haber veririz inş birbirimize

Benimde bir oğlum var kardeş kardeş büyüsün istedik 2 yaşında şuan.insallah bu ay olur ve şu bekleme stresi biter hayirli sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin Rabbım her birimize

İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün :)

Haberleşelim

Benimde bir oğlum var kardeş kardeş büyüsün istedik 2 yaşında şuan.insallah bu ay olur ve şu bekleme stresi biter hayirli sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin Rabbım her birimize
İnşallah canım benim Allah isteyen herkese versin ama bu süreçte evet en kötüsü beklemek galiba insan çatlıyor meraktan. Ay çizgi çıktı kese gözücekmi ay bebek ne zaman gözükecek ay kalp atışı ay cinsiyeti bitmiyor ki

Çizgiyi görelim de gerisi öyle böyle geçer hem şimdi ilk hamilelikte değil diğer çocukla uğraşırken zaman su gibi akıyor diyolar

Çok hafif gözüküyordu aslında dikkatli bakınca burda da hafif gözüküyor ama olsaydı 2 gün kala belli ederdi tam diye düşünüyorum sanırım bu ay olmadi
Belli olmaz ki belki geç yumurtlamışsınızdır. Dögünüsü çok düzgün olanlar bile aynı gün yumurtlamıyor. Ben dkh kullanıyodum 7 yıldır 2 ay önce bıraktım. 2 ay sonra 5 Ocak da regl gördüm ama yumurtlama gününü bilmediğim için ovülasyon yaptım adet sonrası hep. Döngünün 26.sı yani 31 Ocak da yumurtladım. Bat tarihi de genelde yumurtlamadan 14 gün sonra dedikleri için kendime 14 şubatı bat olarak baz aldım bekliyorum bakalım

Bende bu ay ovulasyon testi aldim ama saçma sapandi 16 sinde adetim bitti 17 yi yumurtlama gösterdi sonra 22 yi yumurtlama gösterdi 25 26 da kopkoyuydu dogru çıkarmadı gibi geliyo bu kadar çok yumurtluyo olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…