• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bu ay hamile kalalım inşallah

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama nasip olmadı bi türlü bu ay çok tuhaf ama hamile kalacağımı hissediyorum inşallah hislerim doğrudur kandil günü dua ettim ve o gece rüyamda saksımda çiçek ekmişim o filizlenmiş görünce seviniyordum inşllah bebeğimdir 🙏
Insallah dualarimiz kabul olsun canim takviyeler al

bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama nasip olmadı bi türlü bu ay çok tuhaf ama hamile kalacağımı hissediyorum inşallah hislerim doğrudur kandil günü dua ettim ve o gece rüyamda saksımda çiçek ekmişim o filizlenmiş görünce seviniyordum inşllah bebeğimdir 🙏
Ya insallah ama bu ay viruslerle sikintilarla olan bi ay olmasina ragmen herkes hamile burda da cevremde de cok sasrdm uzun suredir bekleyen herkes hamile ve bunlardan biride benim insallah sizde hamilesinizdir

İnşAllah canım Raabbim dualarımı kabul etsin

Ya insallah ama bu ay viruslerle sikintilarla olan bi ay olmasina ragmen herkes hamile burda da cevremde de cok sasrdm uzun suredir bekleyen herkes hamile ve bunlardan biride benim insallah sizde hamilesinizdir
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende çok hamile haberi aldım. Onları kendi yerime koydum sanki ilkleri gibi. Halbuki 3ününde 3.bebekleri. 😀 olsun benim yine de çok sevindim. İnşAllah kendim içinde sevinm9nasip olur.👐

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende çok hamile haberi aldım. Onları kendi yerime koydum sanki ilkleri gibi. Halbuki 3ününde 3.bebekleri. 😀 olsun benim yine de çok sevindim. İnşAllah kendim içinde sevinm9nasip olur.👐
Ya insalllah nasip olur umutlu olmak gerek her zaman🤲💕

İnsallah hamilesindir canim, bende bu ruyamda saksiya tohum ekiyordum, umutlndim ama sanirim kimyasal gebelik oldum suan kanamam devam ediyor, uc gun gevikmistim ve idrar testim silik pozitif cikmisti.

Insallah şu illet hemen biterde hamile kalirsiniz. Çok arkadaşim dogumu nasil yapacaginin kontrollere nasil gideceginin stresinde...

inşalla
inşallahhh çok teşekkürler sizinde hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤❤❤

Ben de uzun zamandır istiyorum 3 gün gecikti ama adet belirtilerim var test yapmadım

Back