E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canim ne kadar zamandir dusunuyorsunuz? ya ne kadar zor oldugunu biliyorum beklemenin ama inan bu kadar kendini uzersen inan o da biraz gecikir.
inan aen rahat aman ne olursa olsun dedigin zamanda geliyor. zor oldugunu biliyorum ama ne kadar oldu mu vs diye dusunursen belirti ararsan olmuyor.
Hayırlısı olsun canım,bende son iki aydır çok ama çok umutluydum ama malesef olmadı(
Yalnız değilsin yani:)))Aynı duyguları paylaşıyorum şuanda seninle,bende çok ağladım,her aklıma geldiğinde de ağlıyorum hala hatta ota mota herşeye ağlıyorum,çok alakasız bişeye sinirleniyorum bi bakmışım dönüp dolaşıp yine olmadı diye ağlarken buluyorum kendimi...Bide acayip asabi ve tersim bu aralar,olan garibim eşime oluyor:)))
Hakkımızda hayırlısı olsun canım nediyelim....
cenim benim ya ...yazdiklarini okuyunca cok uzuldum.galiba uzun suredir bebek istiyorsunuz...umudunu kaybetme canim,sabret,uzulmemeye calis..allah sana salgik versin cunku sen olmazsan bebek de olmaz...cok kafana takip da stres yapma canim,biliyorum kolay degil ama Allah korusun ne olursa uzuntuyle olur...Allah yardimcin olsun bitanem,insallah en kisa zamanda anne olursun....
hayırlısı cnm napim elimde diil işte ben de çok çabuk sinirleniyorum işte aslında bu yaptıklarımızı yapmamamız lazım ama olmuyor malesef benim 2 yıl oldu ve 2 yıldır da dayandım dayandım ama artık bu ay patladım yani ben evleneli 4 yıl oldu 2 tane daha eltim var ikisi de ben den sonra evlendiler ikisi de hamile kaldı biri 1 hafta sonra doğum yapacak diğeri şşubat ayında ama ben hamile bile diilim senağlama senağlama bi de böle şeyler olunca dayanılmaz oluyo senağlama senağlama
Aynen canım yaa,benim eltim benden 3 sene sonra evlendi,2 düşük yaptı,kan uyşmazlığı vardı ama şimdi 3 aylık bi oğlu var.Onları çok sevmeme rağmen zoruma gitmiyorda diyemem yani...Benim evlendiğim 5 sene,bebek denemelerine baişalamamız 4 sene oldu.Olcak inşallah arkadaşım,olcak....
esrasabahettin canim sebebi belli mi neden olmadiginiz? yani eger doktora gittiniz ve bir sebep bulamadi ise emin ol stresindir olmamasina sebep olan.
canlarim ya ben de ok istedim yapmadigim kalmadi 7 ay. sonra hamis kaldim ama hayirlisini da istemek lazimmis. aslinda hayirlisini da istedim ama benim dis gebelik oldu. yani cok sikinti yasadim. hamileligimin tadini cikaramadim. hep bir seyler ters gitti. dis gebelik oldugu anlasilinca bebekle birlikte tupumu de aldilar.
yani bebek isterken sapasaglam tupumden oldum.
ama umutsuz degilim. benim de etrafimda hep yasit arkadasim var ve hepsi benden once hamile kaldilar. duydukca moralim bozulurdu. ama sunu dusunmek lazim. olmuyorsa var bir hayir.
herseyin demek ki bir zamani var. ille olsun dememek lazim.
ser gorunen seyde hayir vardir biz bilemeyiz. onumuz ramazan. bol bol dua edelim.
evt cnm sebep var eşimin sperm hareketliliği azmış ameliyat oldu varikoselden 1 yıl oldu beklios işte
canim bak ne guzel sende sorun yok. yani dusunsene esin bir fabrika ve biraz tutukluk yapmis. yani sperm ureten bolumlere birazcik destek verilirse insallah bebeginiz olur en kisa zamanda.
sen boyle uzuldukce esini daha cok uzuyorsun. dusunmuyor musun adamcagizin halini? =benim yuzumden hamile kalamiyor diye dusunuyor. tam tersi sen karsisinda demir gibi durmalisin moral vermelisin. olmazsa olmasin demelisin.
keciboynuzu cok ise yariyormus. deniyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?