BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

Gittim canım şimdi kayserideyim hatta hastaneye doğru gidiyorum dua et bana lütfen inşallah hal edilir bi şeydir . Sen napiyorsun aklimdasin hep acaba napti diye ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadım
dualarım hep seninle cnm inşallah bişey çıkmaz ben bu ay boş zaten adet olmayı bekliyorum aşılama için olunca başlanacak :)

dualarım hep seninle cnm inşallah bişey çıkmaz ben bu ay boş zaten adet olmayı bekliyorum aşılama için olunca başlanacak :)
Deli olucam artık bu da kitle falan yok yara var yakalım dedi aklım iyice karıştı çocuğu olmayanlara tavsiye edilmiyor diye biliyorum dedim alakası yok dedi Allahım yardım et ya

ayy cnm ya bu doktorlar malesef öyle ne dediklerini bilmiyorlar.üzülme rabbim bir kapı açar elbet ama üçüncü bir doktora mı gitsen son kez bende bi kere doktor kist vardı ameliyat dedi başka doktora gittim kist yok ameliyata gerek yok dedi allak bullak olmuştum ameliyat falan da olmamıştım 3.doktora gittim seyhan başkent var burada ona gittim aydınlattı rahatladım.

Son çare unverste hastanesine gidecem yakalım derlerse yaktiracam artık ne yapayım tevekkül Allahtan diyecem çok yoruldum vu durum çok sıktı canımı bide rahim ağzı biraz geniş dedi o ne oluyor zararı ne bilmiyorum ama bide o çıktı

ablama da rahim ağzın dar doğum yapamazsın demişlerdi ama iki tane doğurdu valla hemde normal doğumla.herşey olacağına varır cnm dualarım seninle inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

ablama da rahim ağzın dar doğum yapamazsın demişlerdi ama iki tane doğurdu valla hemde normal doğumla.herşey olacağına varır cnm dualarım seninle inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
İnşallah canım benim inşallah . Her ikimizde en kisa zamanda hayırlı haberi veririz birbirimize

inşallah cnm üniversite hastnesine ne zaman gideceksin haber ver bana mutlaka merak ederim dualarım seninle
Allah razı olsun canım benm Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah ... haber veririm mutlaka en erken randevuyu 31 aralık olarak alabildim hayırlısı inşallah sende bana gelişmeleri haber et Allah yardımcımız olsun

amin cnm inşallah ikimiz için de en hayırlısı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…