- 27 Kasım 2015
- 115
- 34
- 13
- 32
- Konu Sahibi prenses01fu499
-
Naptin canım sen oldun mu ?Tamam canım inşallah veririm tabi
Nasip inşallah gelecek aya bu ay umutlu olanların hepsi hamile kalmış olurEvet canım malesefki oldum bidahaki aya nasipse artik
bugün sulu ultrason çekilecekmişim inşallah acımaz
çektirdim cnm yok acımadı fazla çekerken kasık ağrısı oldu bitti çok şükür sen gittin mi doktoraCektirdin mi canım acimamistir inşallah
Sonucu ne peki canım inşallah hersey yolunda gider de .yok gitmedim bi türlü bitmedi hastalığım bugün gidecem inşallahçektirdim cnm yok acımadı fazla çekerken kasık ağrısı oldu bitti çok şükür sen gittin mi doktora
Sabahtan beri aglamakdan gözlerim balon gibi oldu gittim ve doktor rahim ağzında ceviz büyüklüğün de et parçası var dedi biopsi yapmamız gerek dedi ameliyatla almamız gerekiyor falan kalktım geldim bi kaç güne Kayseri'ye gidecem tedavi için burda ki doktorlara guvenemiyorum bu doktor da diyor ki daha önce muayene eden bu parçayı nasıl görmez muayene sırasında gorulmeyecek bi şey değil yarada yok orda diyor kafam iyice allak bullak oldu yeni biraz toparladim kendimi dua edin bana lütfensonuçtan beni de haberdar et cnm inşallah iyi geçer
Çok sevindim valla yani şu durumum da bu haberi duymak beni çok mutlu etti inşallah tez zamanda daha da güzel haberlerini duyarımtemiz çıktı cnm bütün filmler tahliller tek sorun polikistik over olduğu için yumurtlama olmuyor aşılama dedi doktor önümüzdeki ay adet ol gel başlayalım dedi :) aşılama ya başlıyoruz yani :)
inşallah sende cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin.Çok sevindim valla yani şu durumum da bu haberi duymak beni çok mutlu etti inşallah tez zamanda daha da güzel haberlerini duyarım
ay cnm çok üzüldüm ama belki yoktur doktor yanılmıştır ama varsa da üzülme onu alınca hamile kalacaksın hep bunu düşün dilerim herşey çok güzel olurSabahtan beri aglamakdan gözlerim balon gibi oldu gittim ve doktor rahim ağzında ceviz büyüklüğün de et parçası var dedi biopsi yapmamız gerek dedi ameliyatla almamız gerekiyor falan kalktım geldim bi kaç güne Kayseri'ye gidecem tedavi için burda ki doktorlara guvenemiyorum bu doktor da diyor ki daha önce muayene eden bu parçayı nasıl görmez muayene sırasında gorulmeyecek bi şey değil yarada yok orda diyor kafam iyice allak bullak oldu yeni biraz toparladim kendimi dua edin bana lütfen
İnşallah canım inşallah eşimi burda yalnız bırakıp gidecem o ayrı dert bu ayrı dert oldu bana Rabbim içimi ferahlatsin inşallah hersey hal yoluna gireray cnm çok üzüldüm ama belki yoktur doktor yanılmıştır ama varsa da üzülme onu alınca hamile kalacaksın hep bunu düşün dilerim herşey çok güzel olur
İNŞALLAH CNM HERŞEY GÜZEL OLACAK BU RABBİMİZİN BİZE SINAVI SONUNDA DA MÜKAFAT OLARAK HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARA KAVUŞACAĞIZ BEN İNANIYORUMİnşallah canım inşallah eşimi burda yalnız bırakıp gidecem o ayrı dert bu ayrı dert oldu bana Rabbim içimi ferahlatsin inşallah hersey hal yoluna girer
İnşallah canım inşallah hayırlı zaman da versin Rabbim hepimize içim ferahladı yazdığını okuyuncaİNŞALLAH CNM HERŞEY GÜZEL OLACAK BU RABBİMİZİN BİZE SINAVI SONUNDA DA MÜKAFAT OLARAK HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARA KAVUŞACAĞIZ BEN İNANIYORUM
Hamileyim artik canim sen adet oldun muBenimde bir haftam var bu ay gün saymıcam dedim ama yapamadım
Canim rabbim yardimcimiz olsun bende hamile oldugumj yeni ogrendim ama dusuk tehlikem var yatiyorum onceden de bi dusugum var rabbim hayirlisiyla nasip eder insadet oldum kızlar
Canim ben adetimr dort gun kala ogrendim bak varsa cikarBilmiyorum ya ne
teşekkür ederim cnm salı günü nu bekleyim bir hafta gecikmiş olsun salı yaptirim
Ay çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. ben oldum şuan sıra bekliyorum 3.günüm muayne olcam yumurta takibi yapıcaz demiştiHamileyim artik canim sen adet oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?