BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

temiz çıktı cnm bütün filmler tahliller tek sorun polikistik over olduğu için yumurtlama olmuyor aşılama dedi doktor önümüzdeki ay adet ol gel başlayalım dedi :) aşılama ya başlıyoruz yani :)

sonuçtan beni de haberdar et cnm inşallah iyi geçer
Sabahtan beri aglamakdan gözlerim balon gibi oldu gittim ve doktor rahim ağzında ceviz büyüklüğün de et parçası var dedi biopsi yapmamız gerek dedi ameliyatla almamız gerekiyor falan kalktım geldim bi kaç güne Kayseri'ye gidecem tedavi için burda ki doktorlara guvenemiyorum bu doktor da diyor ki daha önce muayene eden bu parçayı nasıl görmez muayene sırasında gorulmeyecek bi şey değil yarada yok orda diyor kafam iyice allak bullak oldu yeni biraz toparladim kendimi dua edin bana lütfen

temiz çıktı cnm bütün filmler tahliller tek sorun polikistik over olduğu için yumurtlama olmuyor aşılama dedi doktor önümüzdeki ay adet ol gel başlayalım dedi :) aşılama ya başlıyoruz yani :)
Çok sevindim valla yani şu durumum da bu haberi duymak beni çok mutlu etti inşallah tez zamanda daha da güzel haberlerini duyarım

ay cnm çok üzüldüm ama belki yoktur doktor yanılmıştır ama varsa da üzülme onu alınca hamile kalacaksın hep bunu düşün dilerim herşey çok güzel olur

ay cnm çok üzüldüm ama belki yoktur doktor yanılmıştır ama varsa da üzülme onu alınca hamile kalacaksın hep bunu düşün dilerim herşey çok güzel olur
İnşallah canım inşallah eşimi burda yalnız bırakıp gidecem o ayrı dert bu ayrı dert oldu bana Rabbim içimi ferahlatsin inşallah hersey hal yoluna girer

İnşallah canım inşallah eşimi burda yalnız bırakıp gidecem o ayrı dert bu ayrı dert oldu bana Rabbim içimi ferahlatsin inşallah hersey hal yoluna girer
İNŞALLAH CNM HERŞEY GÜZEL OLACAK BU RABBİMİZİN BİZE SINAVI SONUNDA DA MÜKAFAT OLARAK HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARA KAVUŞACAĞIZ BEN İNANIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…