- 13 Kasım 2015
- 258
- 138
- 53
- Konu Sahibi prenses01fu499
-
inşallah vardır cnm hayırlısıBende umutluyum ama her seferinde negatif çıkıyo malesef kilom var o yüzden olmuyo
benim çok fazla ve rengi fazla geldi menegon dan dedi doktorPazartesi hastaneye gidecem canım aynı zamanda pazartesi günü soğan kürüne başlıcam inşallah sonra beklemeye gececem inşallah kist falan yoktur hala devam ediyor ağrım hastaligm da bi tuhaf oldu hiç normal değildi
hangi sehirdesin sen cnmbenim çok fazla ve rengi fazla geldi menegon dan dedi doktor
HayirdirBana yardm edin kizlar ne olur
noldu cnmHayirdir
Deniz hilal bana yardim edin demis bende hayirdir dedim:)noldu cnm
ONA YAZACAKTIM SANA YAZMIŞIM CNM KUSURA BAKMA BENDE ONA NOLDU DEDİM :)Deniz hilal bana yardim edin demis bende hayirdir dedim:)
Yok tatlim onemli degilONA YAZACAKTIM SANA YAZMIŞIM CNM KUSURA BAKMA BENDE ONA NOLDU DEDİM :)
Benimde tam tersi başta normal gibiydi ama sonra değişti bakalım ne derse artık doktorbenim çok fazla ve rengi fazla geldi menegon dan dedi doktor
hangi sehirdesin sen cnm
HAYIRLISI OLSUN CNM BENDE ADANADAYIM.Bana sordun herhalde canım .igdir dayım malesef .malesef diyorum çünkü burda hastane sıkıntılı bi kurum devlete gidebilmek mümkün değil özel desen sadece bi tane var ona gitmek zorundayım Şubat tatilinde inşallah Kayseri'ye yani ailemin yanına gidecem burda çözüm bulamazsam
Benimde tam tersi başta normal gibiydi ama sonra değişti bakalım ne derse artık doktor
DİKKAT ET KENDİNE NE OLUR NE OLMAZ HAMİLELİKTE DE KANAMA OLABİLİYOR BENİM ARKADAŞIM KANAMASI OLMUŞ ADET OLDU SANMIŞ SONRAKİ AY OLMAYINCA Bİ GİTMİŞ Kİ 2 AYLIK OLMUŞ BEBEK :)))
HAYIRLISI OLSUN CNM BENDE ADANADAYIM.
Keşke öyle olmuş olsa ne çok mutlu olurdum ama değil ya başka hastalığın haverciside bakalım artıksen naptin çok girmiyon sende buraya herhalde
Evet canım Songülseda senin songül mü?
Kesinlikle öyle insan rahatliyor ve sadece ben yokum diyosun bu sorunu yaşayan...çalışıyorum ben fırsatım olmuyor pek girmeye ama iyiki varsınız hepiniz benim psikolojim bozulmuştu resmen çünkü yaşamayan bilemiyor yaşamayanla dertleşemiyorsun hafif geliyor herkese buraya girmek konuşmak çok iyi geliyor bana hem tecrübelerimizi paylaşıp yol gösteriyoruz birbirimize.
çok memnun oldum cnm :)Evet canım Songül
Bende memnun oldum canımçok memnun oldum cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?