• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam geldim kizlarrr...yoruldumm birazzz..indirimde hersey birseyler almak isterken kapandi magazaaaa sinir oldummmm :14::14::14::14:

Evet Öyle Sayılabilir:16::16:

Geçen ay Adet günüm İlk defa 10 Gün gecikti.Hamile olduğumu sandım. Kan Testi Yaptırdım negatif Çıktı.
Bu ay daha Regl olmadım ama olacağımı hissediyorum.
Annem Böyle böyle hamile kalacağımı söylüyor ama bilmiyorum:50:

daha cok yenı bıtanem kısmetınde varsa canım ılk aylardan kalırsın bı saglık sorununuz yoksa esınle.elbettekı meleklerımızın gelmesı ıcın bı zamanı var rabbım bılır herseyı.inşallah cok bekletez senıde:16::16:

hımm yeniymiş canım rabbim hiçç bekletmesin inşallah seni

oy oyyyy daha pek yenii Rabbim çok bekletmez inş canımm:16::16::16:çıtır gelin:54:

Aminn kızlar Çok Teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin:16::16:

Sizler Ustasınız sormak isterim size. Bildiğiniz gibi hemen hamile kalmak istiyorum.
Ne yapmam gerekir? Özel Bişey gerekiyormu ?? Cahilim Bu Konularda:50:

daha cok yenı bıtanem kısmetınde varsa canım ılk aylardan kalırsın bı saglık sorununuz yoksa esınle.elbettekı meleklerımızın gelmesı ıcın bı zamanı var rabbım bılır herseyı.inşallah cok bekletez senıde:16::16:

Evet İnşallah:16::16:
Kendimi Tanıtamadım Bu arada Kusura Bakmayınn:16::16::16:

Geçen ay Adet günüm İlk defa 10 Gün gecikti.Hamile olduğumu sandım. Kan Testi Yaptırdım negatif Çıktı.
[/QU

inşallllllllaaaaaaaaaaaaaaah benim annemde öyle der:1:
:1::1::1:

:1::1:
oldu bıtanem bı 7 gun ıctım bıde 13 gun 15e gelemeden hastalandım:46::46::46::46:
bıdahaı ay bıdaha ıcecem ama ılk aydan etkısını gordum inşallah kıstımde gıtmıstır:27::27::27:[/QUOT

senin aadına
çook sevindim hayatol senin başka çoçuk varmıydı

başka çocugum yok klnım .allah bagıslasın bıtane kocacım var ıste:9::9::9:canbonum ben hıc hamıle kalamadım daha:6::6:

[/B]vallahi alamadimmm canim skldi zatennn bugun son gundu inndirimde sanirimmm...bakalimmm her zaman gideliyorum esimin isinden dolayi....eee herkes iyimiii yeni arkdslar gelmiss hosgeldinizz:nazar::nazar::nazar::nazar: aldim bir terlik bir bluz aldimmm:52::52::52::52::52:[/B]

Sizler Ustasınız sormak isterim size. Bildiğiniz gibi hemen hamile kalmak istiyorum.

kendi adıma ilişkiden sonra popoya yastık koyuyorm bide yumurtlama günü takip ediorm

başka çocugum yok klnım .allah bagıslasın bıtane kocacım var ıste:9::9::9:canbonum ben hıc hamıle kalamadım daha:6::6:

tez zamanda çekirdek aile olursn inşallahhhhhhhhhhhhhh

[/QU

Canım sende istiyosun Heralde bebek:emir_bebek::emir_bebek: İnşallah birlikte Hamile kalırız:16::16:
İçtiğin bir ilaç filan varmı ??

Evet İnşallah:16::16:
Kendimi Tanıtamadım Bu arada Kusura Bakmayınn:16::16::16:

estf canım .zamanla tanısırız.bizler hep burdayız sende gelırsın konusurz tanırız bırbırımızı:16::16:
canım bebek için özel bişey varmı okuduklarım arasınada cok var ama ne kadar işe yarar yaramaz bılınmez:26:
egerkı 30 yaş altındaysan 1 sene boyunca cocugunun olmaması doktorlar tarafından gayet normal 30 ys ustuysen bu sure 6 aya dusuyor.:29:bu sure dısında doktora gıdıp bı muaneden gecmen en dogrusu :34:

slmmm canım evet herifimin geldiği gunden beri çok yogundum arada girdim okudum ama kiimsecikler yoktuu

bugunde yine girdim herşey hazırdı akşama kadar kalırım dedim ama biraz rahatsızlandım şimdide yattıgım yerden yazıyorumm canlarımmm :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
geçmiş olsun canım neyin var:26::26:

amin canım inş cümlemize nasip eder:16::16::16::16:
bildigim şey belimin altına yastık koyuyorum :17::17:bazı arkadaşlar sogan suyu felan içiyo:26:kürler felan yapıyolar başkada bişi gelmedi aklıma:44::44:

buyuklerimizz oyle derr 10 erken 10 gun gec gelirse rahim kendini hamiellige hazirlarmisss..bende oyle oldu vallahi:16::16::16::16:

kendi adıma ilişkiden sonra popoya yastık koyuyorm bide yumurtlama günü takip ediorm

Bu ay Bende Öyle Yaptım. Yastık Koymadım ama ayaklarımı havaya diktim ve yaklaşık 10 dakika bekledim öyle.:9:
Herhangi bir ilaç filan içiyo musun ? Folik asit iç diyolar ama daha doktora hiç gitmedim.

[/QU

Canım sende istiyosun Heralde bebek:emir_bebek::emir_bebek: İnşallah birlikte Hamile kalırız:16::16:
İçtiğin bir ilaç filan varmı ??
evet canım ben 2 yıldır beklıyorum meleğimi:16::16:gelıcek ınsallah ınanıyorum sabırla beklıyorum.bende kıst var canım oyuzden ialç kullanıyorum genelde duzenlı adet olamadıgımdan dolayı:27::27:inşallah canım .hamıleleıgı dusundugun için folık asıt alabılırsın canım eczaneden bıde ovulasyon gunlerını takıp etmeyı dene .yumurtlama gunlerını bılırsın en azından gebelık sansın daha yuksek olur:16:

inşallah klnım hepımız için amınnn:46::46::46::46:
[/B]vallahi alamadimmm canim skldi zatennn bugun son gundu inndirimde sanirimmm...bakalimmm her zaman gideliyorum esimin isinden dolayi....eee herkes iyimiii yeni arkdslar gelmiss hosgeldinizz:nazar::nazar::nazar::nazar: aldim bir terlik bir bluz aldimmm:52::52::52::52::52:[/B]

oy kuzum benım bıtmemıstır inşallah:16::16::16::16:iyi gunlerde kullan habıbtem:16::16::16:

Bu ay Bende Öyle Yaptım. Yastık Koymadım ama ayaklarımı havaya diktim ve yaklaşık 10 dakika bekledim öyle.:9:
Herhangi bir ilaç filan içiyo musun ? Folik asit iç diyolar ama daha doktora hiç gitmedim.

valla canım benim hiç bi problemim yoktu ama doktorm yumurtaları daa büyütmek için bi ilaç verdi sonrada
o ilaçları çatlatma iğnesi yaptı 2 ay yaptı yine hüsran senden uzak
rabbim seni bekletmesin
ben bide soğan kürü içiorm bu şekilde hamile kalanlar var

estf canım .zamanla tanısırız.bizler hep burdayız sende gelırsın konusurz tanırız bırbırımızı:16::16:
canım bebek için özel bişey varmı okuduklarım arasınada cok var ama ne kadar işe yarar yaramaz bılınmez:26:
egerkı 30 yaş altındaysan 1 sene boyunca cocugunun olmaması doktorlar tarafından gayet normal 30 ys ustuysen bu sure 6 aya dusuyor.:29:bu sure dısında doktora gıdıp bı muaneden gecmen en dogrusu :34:

Ben 92 Doğumluyum.:17::17::17:
O zaman sadece yastık Koyarım altıma:9:
En güzeli Beklemeliyim.
Folik asit içmem gerekiyormu ??

selam geldim kizlarrr...yoruldumm birazzz..indirimde hersey birseyler almak isterken kapandi magazaaaa sinir oldummmm :14::14::14::14:
hg kuzumm gene olur bitanem alırsın:16::16::16:
tatlım 10 dk havada kalıyoo :44:bende öle yapıyorum:17:sonrada bacaklarımı dik vaziyette yatıyorum öle 45dk kalmadan:52::52::52:bende doktordan istedimde hele bi hamile kalda öle verim dedi folik asit:9::9::9:

Back
X