Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benim bat 5 ila8 şubat arası canım
soğan suyu içiorm inşallah tutar
yoksa gelecek ay 3.klomen tedavim uygulanacak vede 3 aydan sonra zararlıymış artık aşılama mı der bilmiorm
herşey takdir bi sorun yok ama hayırlısı
senin bat ne zaman şekerim
hımm daha varmış:6::6:
inş canım bu ay çaban boşa çıkmaz:16::16:
benim bat 30 ocak canım bakalım dururm ne merak içindeyim:27::27:

yok bekleme sen ama dedigin gibi esinede bi sperm testi sart..:29::29::29::29::29::29:insallah ondada bi sorun yoksa sabir ve duayla bekleyecen ....bide su an esinin sperm durumu belli degil günasiri calisin hergün calisipta spermleri zayiflatmayinn:27:

bende öyle yapıyorum 1 ya da 2 gün ara veriyorum..keçi boyuzu pekmezi de içiyor..bende sabırsızlıkla bekliyorm dr.ayrıca adetin 3.günü alttan muayne ediyolarmış iğrençç yaa

yaw ne güzel senidemi zayiflatiyo bende öyle bi etki yapmiyo yawww:4::4::4::4:kln em aslinda sogandan oldugunu sanmiyorum....o zaman daha yumurtlama olmamistir bence bekle ve takip et.....:31::31::31::31::31::31::31:[/QUOTE

akıntım başta oluodu soğandan dedim bu günlerde yumurtlama die biliorm .şimdi hiç akıntım yok bilmiorm yaa
ama zayıflatıo güzel bişi yoksa duba gibi olcaktım

kln em valla soganin zarrari yok faydasi var..bilmiyorum okudunmu hayalotum hapsiz regl olamiyodu simdi sogan suyu iciyodu tamda gününde hapsiz kahverengi lekeleri baslamis yani regli sökülüyo...valla kuzum regli düzenler yuumurtani büyütür en azindan ümitsiz olma inanarak ic gersi rabbime kalmis...stres yapma herseyin hayirlisi olsun..yeterki gec olsun ama güc olmasin:29::29::29::29:

bende öyle yapıyorum 1 ya da 2 gün ara veriyorum..keçi boyuzu pekmezi de içiyor..bende sabırsızlıkla bekliyorm dr.ayrıca adetin 3.günü alttan muayne ediyolarmış iğrençç yaa

gercektenmi ben onu hic yaptirmadim.hormon testi yaptirdim ama onu hic yapmadilar bana :53::53::53::53:niye yapiliyomus ki papomm:44::44:

kızlar ben kafayı yicem varya
ben 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıl eşimle birlikte olamadı
bunu bilen yok her önüme gelen yeter korunduğun dio bıktım bu sorulardan
biri sorunca içim kan aglıyo valla

inşallahhhhhh hamilesinddir canım az kalmış her ay bat
beklemek ne zormuş yaaaaaaaaa
evet canımm çok zor önceleri tınlamıyodum:9::9::9::9:
inş canım yaa bakalım benim herif gene çalışma zamanında kaçtı gene :31::31::31:
artık ne tutturduysak:52::52::52::52:daha gelmedi cuma gitti çarşamba gelcek:4::4::4::4:

gercektenmi ben onu hic yaptirmadim.hormon testi yaptirdim ama onu hic yapmadilar bana :53::53::53::53:niye yapiliyomus ki papomm:44::44:

evet yıne burda gördümm..ama ben daha önce yaptırım yaa belki istemeyebilirler mi bilmiyorum..mesela dr normal zamnda gittiginde herşey normal diyip hamile kalamayan birçok kadna adetin 3.günü gelmesini soyluyormuşşo zman bakıyolarmşş valla yazan kadınların yalancısıyım oyle bişey varsa baktıramam zaten ben :50::50:

kızlar ben kafayı yicem varya
ben 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıl eşimle birlikte olamadı
bunu bilen yok her önüme gelen yeter korunduğun dio bıktım bu sorulardan
biri sorunca içim kan aglıyo valla

yaw ayip bisey bu millete ne insanlarin yatak odasina kadar girip korunmayi birakin diyolar...:4::4::4::4:yaw kln em bu kisilere cevabini vermezsen sürekli sorarlar ...:4:bu sorulardan rahatsiz oldugunu belli et.....:31:

kln em valla soganin zarrari yok faydasi var..bilmiyorum okudunmu hayalotum hapsiz regl olamiyodu simdi sogan suyu iciyodu tamda gününde hapsiz kahverengi lekeleri baslamis yani regli sökülüyo...valla kuzum regli düzenler yuumurtani büyütür en azindan ümitsiz olma inanarak ic gersi rabbime kalmis...stres yapma herseyin hayirlisi olsun..yeterki gec olsun ama güc olmasin:29::29::29::29:

öyle tabi canım faydalı bişi
böyle hamile kalanda çokmuş
herşey takdir inşallah günleri tutturmuşumdur

evet yıne burda gördümm..ama ben daha önce yaptırım yaa belki istemeyebilirler mi bilmiyorum..mesela dr normal zamnda gittiginde herşey normal diyip hamile kalamayan birçok kadna adetin 3.günü gelmesini soyluyormuşşo zman bakıyolarmşş valla yazan kadınların yalancısıyım oyle bişey varsa baktıramam zaten ben :50::50:

ben 2 aydır adetimin 3.günü gidiorm hep alttan muayine oluorm kızlar

Back
X