• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selenim ne güzel yaa Allah bizler de nasip etsin inş umreyi.ya bilmiyorum belkî de kullanmam bu hafta değil de haftaya erteleriz.
inş bitanem rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tabi bizlerede tekrar nasip etsinn çokkk güzel bi duygu yaşanması lazım:29::29::29:
evet canım biraz ertele belki hamilesindir:26:

bıraz meraklıyım galıba ınsallh becerebılırım ,bu dualar yoluyla esmaul husma yoluyla tedavı seklı oluyor cnm
inşş canımm rabbim gönlündekini versinn becerirsin insanın içinde olsun yeterki yapamıyca şey yoktur:16::16:
Mevlid kandiliniz mübarek olsun kızlar,allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...
saol canım seninde mubarek olsun:16::16::16:aminnnnn
allah kabul etsın cnm saol allah razı olsun
saol bitanem:16::16: cümlemizden razı olsun canımm:54:

ahretligim yengem olacak avratta ne dedi biliyomusun:4::4::4:..benim düsügümü biliyo ya agaci saglam olanin meyvesi cürük olmaz diye ortamda laf vurmustuuu:14::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Şimdi bişey dicem mübarek gün.rabbimîn de bi bildiği var ama asıl böyle insanların çocuğu olmasaya..benim bekar arkadaşlarım hamîle kalıp çocuklarını aldırdılar.yeni evli bi çift ilk geceden hamile kalmış o da istemiyorum diye aldırdı.bi arkadaşım hamile kaldığını öğrendiği günden itibaren ağladı.hiç de sevmez cocuğu beni eve bağlıyı dıye..peki biz bu kadar istiyoruz,hazırız Rabbim bizi de verse keşke:19::19:

inşş canımm rabbim gönlündekini versinn becerirsin insanın içinde olsun yeterki yapamıyca şey yoktur:16::16:

saol canım seninde mubarek olsun:16::16::16:aminnnnn

saol bitanem:16::16: cümlemizden razı olsun canımm:54:
ınsallh cnm saolasın bana heves verdın bırkez daha ınsallh bu sadece bır heves olmaz ,esımde kzııyor bana bu buyuculuk dıye ama ıcımdekı sey gercekten bu degıl sadece dedıgım gıbı bırseyler ogrenmek ıstıyıorum kotu amaclı degıl yanı

ınsallh cnm saolasın bana heves verdın bırkez daha ınsallh bu sadece bır heves olmaz ,esımde kzııyor bana bu buyuculuk dıye ama ıcımdekı sey gercekten bu degıl sadece dedıgım gıbı bırseyler ogrenmek ıstıyıorum kotu amaclı degıl yanı
:46::46::46::46:buyuculukle ne alakası var canımm :6::6:canım benim rabbim senin içini biliyo ne için ve nasıl ögrenmek istedigini eşinide boşver:27::27:

Şimdi bişey dicem mübarek gün.rabbimîn de bi bildiği var ama asıl böyle insanların çocuğu olmasaya..benim bekar arkadaşlarım hamîle kalıp çocuklarını aldırdılar.yeni evli bi çift ilk geceden hamile kalmış o da istemiyorum diye aldırdı.bi arkadaşım hamile kaldığını öğrendiği günden itibaren ağladı.hiç de sevmez cocuğu beni eve bağlıyı dıye..peki biz bu kadar istiyoruz,hazırız Rabbim bizi de verse keşke:19::19:
canım dunya ımtıhan yerı herkezı aklı ıradesı ıle degerlendırıyor olcuyor ,ona vermıs ama o o ococuga degerını verememıs anladıgıım kadarıyla ama kalkıpta ona vermeseymıs demek bedduaya gırıyor bıraz ,haberlerde cıkıyor 10 gunluk bebek dısarda esımde dıyor ona vermıs bıze vermıyor bende hep kızarım rabbım ıyısını bılır

:46::46::46::46:buyuculukle ne alakası var canımm :6::6:canım benim rabbim senin içini biliyo ne için ve nasıl ögrenmek istedigini eşinide boşver:27::27:
ay ay kuzum benım ,ya kucuklugumden berı meraklıyım ama sadece merak ustalıgı degıl benımkı ustumde hıssettıgım manevıyatlar var ,ıcımde boyle ır ogrenme ısteyı bulundu ve cok korkuyorum bırazda bunun ıcın bu yolu sectım kendı kendımı tedavı etmek amaclı saolasın tektrardan

allahımın gücüne gitmesinn rabbim daha iyisini biliyo ...tabiki...evet bizde sadece onlara kızmak geliyo elimizden emin ol muhakkak başlarına bişi geliyo öle bebek aldıranların bide biliyosunuzdur öbür dünyada önüne gelecek o bebekler :43::43:nasıl hesap verecekler:4::4:boşver gülüm eksik dua etme sakın haa rabbimden herzaman hayırlısını iste ...olupta hayırsız olması dahamı iyi sen gene dualrını hep eksiksiz yap gülüm:16:

canım dunya ımtıhan yerı herkezı aklı ıradesı ıle degerlendırıyor olcuyor ,ona vermıs ama o o ococuga degerını verememıs anladıgıım kadarıyla ama kalkıpta ona vermeseymıs demek bedduaya gırıyor bıraz ,haberlerde cıkıyor 10 gunluk bebek dısarda esımde dıyor ona vermıs bıze vermıyor bende hep kızarım rabbım ıyısını bılır

Yaa öyle ama insanda soruyor işte..uff neyse sonra günaha giriyorum töbee töbee.

Yaa öyle ama insanda soruyor işte..uff neyse sonra günaha giriyorum töbee töbee.
canım anlıyorum ben senı emın ol ,benımde cok ıcıcm acıdı bır zamanlar bebekten yana ama bu sıra kendıme bır ozguven geldı rabbım sayesıne olacak dıyorum dayanıyorum allahıma,bak eltımın mayısta oglu bır yasına gırecek omru uzun olsun ınsallh ama ben o gece bana yapacakları zulumlerı hasetlerı dusunuyorum sımddıden senın yıne destekcın vardır esın aılen bende oda yok bu celıskıde tekeyım rabbımle dayanacak tek dıregım rabbım ,o ne dedı bu nedeı yıde gectım artık bosverdım ıslerıne baksınlar ,unutma kımse kınamadan olmez gocmez oeteye

allahımın gücüne gitmesinn rabbim daha iyisini biliyo ...tabiki...evet bizde sadece onlara kızmak geliyo elimizden emin ol muhakkak başlarına bişi geliyo öle bebek aldıranların bide biliyosunuzdur öbür dünyada önüne gelecek o bebekler :43::43:nasıl hesap verecekler:4::4:boşver gülüm eksik dua etme sakın haa rabbimden herzaman hayırlısını iste ...olupta hayırsız olması dahamı iyi sen gene dualrını hep eksiksiz yap gülüm:16:

Evet canım haklısın.ablamın bebğine down sendromu dediler.çok ağladı çok üzüldü ama aldırmayacam Dedi.ekîci soyadlı bi Dr var ank da yüzde doksan sağlıklı dedi.bebiş doğdu maşallahı var.çok da hareketli valla:16::16:

Selam kizlarr nasilsiniz? Dunden beri girip cikiyorum , dun komsuma gittim eslerimizde vardi 12 bucuga kadar oturduk iki apartman öte olunca.. Sizler ne var ne yok , bu arada tum herkesin Mevlid kandilin mübarek olsun bu gece insallah herkesin dualari kabul olur, ve birbirimiz icin dua edelim :16::16::16::16:

Selam kizlarr nasilsiniz? Dunden beri girip cikiyorum , dun komsuma gittim eslerimizde vardi 12 bucuga kadar oturduk iki apartman öte olunca.. Sizler ne var ne yok , bu arada tum herkesin Mevlid kandilin mübarek olsun bu gece insallah herkesin dualari kabul olur, ve birbirimiz icin dua edelim :16::16::16::16:
ohhh gez babakalım ,saol canım senınde mevlıdın mubarek olsun ,ınsallh ıstedıgın butun guzel seylerı yasarsın tez zamanda ,amınnnnnnn.....

ohhh gez babakalım ,saol canım senınde mevlıdın mubarek olsun ,ınsallh ıstedıgın butun guzel seylerı yasarsın tez zamanda ,amınnnnnnn.....

SAgol canim bi komsum var türk gidip gelecegim baska da kimsem yok , Allah razi olsun canim insallah seninde canim ..

Ovulasyan testi sparis verdim oda hic iyi cikmadi yaa sinir etti beni ..

Herkese hayırlı kandiller,Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Hepinizin gönlünüze göre versin,bebişsiz topik sakini kalmasın inşallah.
Amin.

:16::16::16:

Biraz geçmişi okudum da ,tüylerim diken diken oldu.Benim teyzemde eltisinden ağır laflar duydu.Allah ım şaşırtmasın kimseyi,bırakın dile getirmeyi akıldan geçirmekten bile korkmak lazım.Böylelerini duymamak,canını acıtmasına izin vermemek gerek.Allah ıslah etsin.

Herkese hayırlı kandiller,Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Hepinizin gönlünüze göre versin,bebişsiz topik sakini kalmasın inşallah.
Amin.

:16::16::16:

Biraz geçmişi okudum da ,tüylerim diken diken oldu.Benim teyzemde eltisinden ağır laflar duydu.Allah ım şaşırtmasın kimseyi,bırakın dile getirmeyi akıldan geçirmekten bile korkmak lazım.Böylelerini duymamak,canını acıtmasına izin vermemek gerek.Allah ıslah etsin.
hosgeldın nurlum saoalsın canım senınde kandılın mubarek olsun cnm amınnn,canım ınsanların dedıklerı artık benı ılgılendırmıyor bılıyormususn herkez kendı eksıklerıne baksın kalan eksık evlat olsun otede nasıl hesap verecekler onları dusunseler ıyı olur ,kım ne derse desın rabbım bnılır ıyısını bende bu eksıkse yarında onda bulunur o eksık

neyse canlar kandılınız tekrardan kutlu mutlu olsun ,tum dıleklerınız gonlunuzce olsun ınsallh ,bende cıkayım herıfe yemek koyayaım sonrada yapabıldıgım kadarıyla ıbadetleımı yapıcam nasıp olursa dualarımda fazlasıyla yer alacaksınız canlarım optum hepınızı:54::54::54::54::54::54::54:

Back
X