- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.041
yaa sormaaa daha yeni gelmiştim kuaforden
naptın kızım öle alalala
yerim seni gızzzz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa sormaaa daha yeni gelmiştim kuaforden
naptın kızım öle alalala
yerim seni gızzzz
![]()
doru hamarat oldum paposonerin söylediginden cok etkilendim üsenenenlerin bebesi olmuyomus cünkü
bide habibtemden etkilendim o cok caliskan ve hamarat cünküüesraya yeni bu gün bakmaya basladim daha bisey anlayamadim..
kiz herifin gelecegi gün hamarat ol ahretligim adama bi tatli ne yap..
![]()
doru hamarat oldum paposonerin söylediginden cok etkilendim üsenenlerin bebesi olmuyomus cünkü
bide habibtemden etkilendim o cok caliskan ve hamarat cünküüesraya yeni bu gün bakmaya basladim daha bisey anlayamadim..
kiz herifin gelecegi gün hamarat ol ahretligim adama bi tatli ne yap..
![]()
günaydın canım kandilin mubarek olsun
rabbim bu mubarek ayın hürmetine dularımızı kabul etsin inşşş
bizim burası günlük güneşlik maşaallah pazartesiden buyana sanırsın yaz gelmiş
sen nerdeydin canm:44:
ayyyy gulmekten karnim agiridihamaratliga bakilacaksaaa ilk gunden olurdu allahim hayirlisini versin...hepinize bebisli gunler diliyorummm rabbimden:26::26::26::26:
yasakhayalllllllllllllllllllllllllllll habibtemmm selenclkmmmmmmmmmmmmmmmm habbtelerrrrrrrrrrrrrr aciktim yaaaaaaaa:84::84::84::84:
oyy kuzum yakın olsaydık bişiler hazırlardım sende yerdin annem hep derki hamilelere bişiler hAZIRLAMAk sevptıraciktimmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yiyecem bilmiyorummmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84:karnimdan sesller geliyor canimda birsey istemiyor...afedersinizzz cikariyorum geir mide bulantisi devam ediyorr...
yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmm hamarat hatin seniiii vallahi ispanakli borek yapmayi dusunuyorummm ama halim yok usengeclik var....
selenclk tatlimmm nasilsinnn bakalimm basagrin devam ediyormu gecmis olsun habibtemmm....
saol insallah habbitem öyle deme kuzun yinede cok bekletmedi senibence hamaratligin etkisi var
![]()
saol canımmseninde kandilin mübarek olsun canım benim bütün dualarımız kabul olsun bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin ya rabbim.. ben yozgatta yaşıyorum canım
cok sukur hayirlisini dilemedim her zaman rabbimden...cok sukur tam zamaninda geldi insallah her zaman benimle kalir...ilaclarimi ocemiyorum mide bulantisindan ne yapacam bilemiyorummm![]()
canlarım hepinizin mevlid kandılı mubarek olsun ,hayırlara vesıle olur bu guzel gece ınsallh
seninde canım mubarek olsunreglım tamda bu geceye geldı ıbadetlerımın borcogundan eksık kaldım ,esımde sureklı nıye boyle oldu kendını sıkta gelmesın dıyor benı delı edıyor![]()
reglım tamda bu geceye geldı ıbadetlerımın borcogundan eksık kaldım ,esımde sureklı nıye boyle oldu kendını sıkta gelmesın dıyor benı delı edıyor![]()
​saol canım yapabıldıklerımı yınede yapmaya calısıcam ,elımızde olan bısey degıl ogrendıgım cok guzel bır dua var adetım bıter bıtmez onu yapacam ınsallhseninde canım mubarek olsuncanını sıkma gülüm böle adet li olanların duası daha çok kabul olurmuş biliyomusun
allahtan gelen bişi senin elinde olan deil bol bol dua et kuzum![]()
bebegim simdi benden besleniyormu 4.aydan sonra bildigim kaadariylaa ve kasintim cok var neden acaba doktorumda gitti ne yerinde baskasi da yok...10 gune kadar gelmeyecekk![]()