• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bende cok usurum canim elim ayagim isinmaz hic , kansizlik var , bende sordum doktorar oda dedi engel degil ama bende dusunduugm icin sIkI giyiniyorum ama yine faydasi yok yine soguk elim ayagim benim .. bakalim su bir kac aydir iyicene dikkat ediyoru ev icinde bile iyi giyiniyorum sicak tutsundiye her yerim ..

Aynen yaa arada geliyor ne geliyor bende bilmiyorum kadinlarin hormonlari iste.. Sukur iyiyim ama keyifsizim yemek hazirliyacam birazdan .. est ne den cook konustugunu dusunuyorsun ne guzel anlattin bende sobali evlerde duramiyroum tr filan vardim mi, ayni benede migren var cok kotu oluyorum daraliyorum, o bas agrisini ben cok cektim ve hala cekiyorum, bunun yuzunden ilaclari atamiyorum cocuk dusundugum icin .
:16::16::16:evet canım kadın olmak zor anacım napalım:52::52::52:
valla ben ilaç içtigim halde gebrdim dün:25::25::25:
rabbim korur :29:

hb canım :16::16:tamam canım gitmiyorum geçmişe:51:
yok canım gelmiyo daha:14::14:
haftaya gelicekmiş:5:
çalışma günlerini kaçıyoruz:5::5::5::25::25:

haftayami gelecek :26:yaw sizin isiniz zor selencelkim bu adam evde durmuyoki yumurtlamada beklemezki:4::4::4:yinede elbet bi gün denk gelir ama ne zaman onuda Allah bilir..yaw valla önceden iyiki cocugun olmus..simdi bence daha zor halile kalmak:31:kizlar nelerle mücadele ediyo:31::30:

gercekten cok zor bir durum stres yapmamak elde degil bir umitle bekliyoruz ben kendimden biliyorum adetim geldiginde bile icimde bir umit oluyo belki hmileyimdir yerlesme kintisidir diye ama stresde olmamsi icin cok buyuk bir sebep erkekler bizden cok sanslilar genelde akisinaa birakin diyolar allah hepimize yardimci olsun hayirlisini versin ins

doru canim benim..rabbim hepimizin yardimcisi olsun..burada hosgeldin aramiza:46::46::46::46:

haftayami gelecek :26:yaw sizin isiniz zor selencelkim bu adam evde durmuyoki yumurtlamada beklemezki:4::4::4:yinede elbet bi gün denk gelir ama ne zaman onuda Allah bilir..yaw valla önceden iyiki cocugun olmus..simdi bence daha zor halile kalmak:31:kizlar nelerle mücadele ediyo:31::30:
ya kuzum haftaya gelcek çok uyuz oluyorum ama yapacak bişi yok ekmek parası işte:43::43:
evet canım demekki rabbim yoluna koymuş hemencik çocugum olmuş:29::29:
yoksa böle ohoooo rüyamda görürüm çocuguu:26::26:
rabbim bekleyen ve isteyen herkese tez vakit versin hediyemizi:16::16::16:

Son düzenleme:
ya kuzum haftaya gelcek çok uyuz oluyorum ama yapacak bişi yok ekmek parası işte:43::43:
evet canım demekki rabbim yoluna koymuş hemencik çocugum olmuş:29::29:
yoksa böle ohoooo rüyamda görürüm çocuguu:26::26:
rabbim bekleyen ve isteyen herkese tez vakit versin hediyenizi:16::16::16:

insalalh selencelkim benim...

yasinizda genc daha inslaalh birgün denk gelir bi iliskiyle bile cok hamile kalan var yeterki rabbim ol desin..:16:

kizlar duydunuzmu basbakanimiz cocuk sayisini 3 ten 5 e cikardi:4::4::4::4::4::4::4::4:

yaw hele birini bi bulalim alalallalllaaa:27::27::27::27::51::51:

Son düzenleme:
Ilac almamana bak canim bak batinda yaklasiyor... bol su ic az olsada faydasi olur .
tamam canım bidaha almıyım barii haklısın:29::29:
sana bi olayımı anlatım canım ben oğluma hamile kaldığımı bilmiyodum
grip aşısı olsum alerjim oldugu için ve öğrendimki ben hamile iken olmuşm aşıyı
özele gittik doktor demesinmi bu bebek sakat olur hemen almamız lazımm
bu oldugunuz aşıı bebegin beyin hücrelerini hepsini öldürmüştür
o yüzden beyinsel özürlü olur benden 9 sene önce 150 tl istedi
almak için ben kıyarmıyım yavruma ozamanda tam ramazanı ş. 2. günü
mubarek günde aslaa aldırmadım bi tonda azar yedimm:9::9::9:
ve doktor doktor gezdimm ve oldugum aşıyı araştırdılar doktor dediki bana kızım
hiç korkma oldugun aşının tesiri olmamış sana bebeginde çok saglıklı ve ayına görede kilolu dedi
ve erkek olacak dedii tabi dünyalar bizim oldu çok dua etmişdik hatimler felan
çok şükür oğlum turp gibi rabbim hayırlı uzun ömürler versinn cümlemizn evlatlaRINA:6::6::6:

insalalh selencelkim benim...

yasinizda genc daha inslaalh birgün denk gelir bi iliskiyle bile cok hamile kalan var yeterki rabbim ol desin..:16:
inş kuzum rabbim hepimiz için hayırlısını versin herzaman istegim buu:16::16::16::54:
kizlar duydunuzmu basbakanimiz cocuk sayisini 3 ten 5 e cikardi:4::4::4::4::4::4::4::4:

yaw hele birini bi bulalim alalallalllaaa:27::27::27::27::51::51:
:53::53::53::53::53::53::53::53::53:vallamııı haberleri kaçırdım tühhh:27::27:ama yasagım saolsun söledi:54:tamam ozaman ben başkanımı kırmıycam:52::52::52::52::52::52::52::9::9::9::9::9:

tamam canım bidaha almıyım barii haklısın:29::29:
sana bi olayımı anlatım canım ben oğluma hamile kaldığımı bilmiyodum
grip aşısı olsum alerjim oldugu için ve öğrendimki ben hamile iken olmuşm aşıyı
özele gittik doktor demesinmi bu bebek sakat olur hemen almamız lazımm
bu oldugunuz aşıı bebegin beyin hücrelerini hepsini öldürmüştür
o yüzden beyinsel özürlü olur benden 9 sene önce 150 tl istedi
almak için ben kıyarmıyım yavruma ozamanda tam ramazanı ş. 2. günü
mubarek günde aslaa aldırmadım bi tonda azar yedimm:9::9::9:
ve doktor doktor gezdimm ve oldugum aşıyı araştırdılar doktor dediki bana kızım
hiç korkma oldugun aşının tesiri olmamış sana bebeginde çok saglıklı ve ayına görede kilolu dedi
ve erkek olacak dedii tabi dünyalar bizim oldu çok dua etmişdik hatimler felan
çok şükür oğlum turp gibi rabbim hayırlı uzun ömürler versinn cümlemizn evlatlaRINA:6::6::6:

Yaa bazi doktorlar hemen kara veriyorlar yaa anlamiyorum , bak guvenmisin kendine ve ozurlu olsa bile o senin cocugun allahta seni oyle siniyacak .. En iyisini yapmisin doktor doktor gezerek bir yere guvenmemisin .. Masallah oglunada .. Allah cocuklarini kazadan beladan korusun ve kotu yerlere sabtirmasin Insallah .. :16::16::16::16:

inş kuzum rabbim hepimiz için hayırlısını versin herzaman istegim buu:16::16::16::54:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:vallamııı haberleri kaçırdım tühhh:27::27:ama yasagım saolsun söledi:54:tamam ozaman ben başkanımı kırmıycam:52::52::52::52::52::52::52::9::9::9::9::9:

valla demin atv haberde dinledim..:1::72::72::72::72::72:

1.cocuk bi ülke icin iflastir diyo.:53:
2.cocuk ancak patenaj yaptirir:53:

3.cocuk .eh iste idare eder:53:

4 veya 5 tam isimize yarar dedi hedef cocuk sayisini 5 e cikardi:53::53::53::53:bakamam diye dert etmeyin 2 yasina kadar sadece anne sütü yeterli dedi:53:spiral yada hapla korunmayin acikca konusuyorum bakin dedi:53::53:herseyide biliyo masallah cok zeki adammm,türk halki bunca yil korunma yöntemleriyle kandirildi dedi:53::53::9::9::9::9::9::9:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:iste bu kadar olacakmissss:1:

Son düzenleme:
Hosgeldin canim benim,, geriye gitme ya brisey yok zaten galiba .. :44::44::44: sukur iyi diyelim iyi olalim canim benim , sen nasilsin ? ve nerelerdesin?

Hosgeldin canim benim ..... kanaman fazlaysa halsiz olman normal galiba canim ben tam bilmiyorumda... birde katiliyorum sana 3 haftalikken birde duyuruyorlar ya boyle bende anlamiyorum tam cahiller haa... bosver canim takma kafani kimseye dert anlatmak zorunda degilsin, bak ne guzel esin geliyormus onunla yavas yavas yemek hazirlarsiniz ..

biraz fazla cnm..biraz da sancılı..çok şükür daha iyiyim şimdi..off valla ne cahiller anlatamam..uyuz oluyorum bu iplere..biraz içinde tut safmısın nesin hemen testte hamileliği gören ortaya yayıyo

kendini bilmez kadin ilerleyecegini nerden biliyo :4::4::4:saniyolarki bi hamile kalmakla is bitiyo bos ver scorpionsum ben alistim artik böyle kisilere:4:rabbim herseyi görüyo....:31:

ayy gıcık yaaa sorma..onun amacı zaten benden haber almak..bikeresinde telefonda bana ''olur kızım olur bi gün sizin de olur ''dediydi..ya b de ben bu kadının elinde büyüdüm yaniiiiiiiii:47:

Yaa bazi doktorlar hemen kara veriyorlar yaa anlamiyorum , bak guvenmisin kendine ve ozurlu olsa bile o senin cocugun allahta seni oyle siniyacak .. En iyisini yapmisin doktor doktor gezerek bir yere guvenmemisin .. Masallah oglunada .. Allah cocuklarini kazadan beladan korusun ve kotu yerlere sabtirmasin Insallah .. :16::16::16::16:
evet canım yaa bi araştırmadan hemen alıyo tabi para alcakyaa:31::31:
canım çok şükür hepimiz inançlıyız rabbim bize ne verirse bi, bildigi vardır elbet:6::6:
ozamanlar gene eşim şehir dışı yapıyodu bende korktum hadi allah korusun ben aldırdım eşime bişi olursa
yad 2c bi çocuk istedigmde rabbim onu özürlü verirse die aldırmadım hatimler yaparak rabbime yalvararak
çok şükür imtihanı başarıyla geçtim
AMİNN canım cümlemizn evladını korusunn:16::16::16:

valla demin atv haberde dinledim..:1::72::72::72::72::72:

1.cocuk bi ülke icin iflastir diyo.:53:
2.cocuk ancak patenaj yaptirir:53:

3.cocuk .eh iste idare eder:53:

4 veya 5 tam isimize yarar dedi hedef cocuk sayisini 5 e cikardi:53::53::53::53:bakamam diye dert etmeyin 2 yasina kadar sadece anne sütü yeterli dedi:53:spiral yada hapla korunmayim acikca konusuyorum bakin dedi:53::53:herseyide biliyo masallah cok zeki adammm,türk halki bunca yil korunma yöntemleriyle kandirildi dedi:53::53::9::9::9::9::9::9:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:iste bu kadar olacakmissss:1:
:46::46::46::46:ayy çok güldüm:9::9::9::9::9:nasıl bakacaz onu hiç düşünmüyo versin şöle dolgun maaş yapalım istegi kadar:52::52::52::52::9::9::9::9:

heee 3 ü 5 i bilmem de bu tr şartlarında nasıl bakcakmışız o çocuklara onu da dese barii..kocalarıız para basmıyo töbe yarabbim herkesikendileri gibi zengin sanıyorlar:47::47:

onu bahane etmeyin diyo 2 yasina kadar anne sütü icer diyo.ondan sonrada biz ne yersek oda ondan yiyecekmis sorun yokmus.:53:..bu adama laf yetmez cok zeki :9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
nasilsiniz
sizleri cok ozledimmm yaa dun misafirlwrim geldiii
tatli borek corek derkenn daldimm mutfagaaa temizlikte yaptimm anlayacaginiz iyice yoruldummm...ala guzel gectiii
dun size yazdim gelmedi yazdigimn cikmak zorunda kaldimmm...herkes iyimi bakalimm...
scorpimmm allahim hayuirlisini versin insallah en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin buna inaniyorumm...
ve ben ailemden baska kimselere soylemedim...biraz erken diye dusunuyorum hayirlisiyla 3.ayima geceyimmm soylemek isterlerse soylerler...ben kimseyi arayipta zaten soylemm ben hamileyim diyee...nazar degdiren cok insan var etrafimda ve hosuna gitmeyecek insanlarda varr allahim hayirlisini versinnnn gozlerden ve nazarlardan korusun bizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X