- Konu Sahibi medd_cezir
-
Bu 4. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
inşallah çok fazla beklemezsiniz hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşursunuz :))
ben 6 senedir bekliyorum 5. tüp bebek tedavimdeyim , iğnelerimi oluyorum .çok zor
Rabbim kimseyi böyle bekletmesin ..
bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh.......
Allah en yakın zamanda verır ıns cnm.. 5. denemenmı *? neden tutmuyor pekı ? belkı sonncuda olur hemde ıkız :)))
inşallah herkesle beraber bizede nasip eder ....
benim yumurta rezervimde azlık var
ilk denememde yumrtlar büyümedi tedavi yarıda kesildi
ikincide döllenme olmadı transfer olmadı
üçüncüde yumurtalar erken çatladı diye iptal oldu
dördüncüde herşey çok iyiydi 2 embriyo transfer edildi ama kısmet değilmiş negatif
bu tedavidede doktorum belki erteleyebiliriz iyi gitmezse diyor
bende eşime buda olmazsa daha başka denemiycem diyorum artık çok yoruldum
maddi yönünü geçtim manen çok yıpratıcı psikolojim altüst oluyor her iptalde....
çok pardon ya özür dilerim araya girdimDD bende bebek olan her lafa atlıyorum işte DD inşallah canım rabbim bütün bebek isteyen sitedeki bütün kızların ekimde göbişlerini doldursun inşallah DD
bızım bı tanıdıqımız vardı 4 tup bebek tedavısınde hep basarısız oldu üzüntüsü ayrı 5. yi denemek için doktora gıttıklerı gun kendılıgınden hmıle kalmıs doktorda kendısıde sok olmus :)) oda artık umudunu kesmıstı benm bebegım olmıcak dıyordu.. Allah dogru zamanda verıyor işte
inşallah herkesle beraber bizede nasip eder ....
benim yumurta rezervimde azlık var
ilk denememde yumrtlar büyümedi tedavi yarıda kesildi
ikincide döllenme olmadı transfer olmadı
üçüncüde yumurtalar erken çatladı diye iptal oldu
dördüncüde herşey çok iyiydi 2 embriyo transfer edildi ama kısmet değilmiş negatif
bu tedavidede doktorum belki erteleyebiliriz iyi gitmezse diyor
bende eşime buda olmazsa daha başka denemiycem diyorum artık çok yoruldum
maddi yönünü geçtim manen çok yıpratıcı psikolojim altüst oluyor her iptalde....
Biraz daha sabırlı olun derim. Ben tam 1,5 yıldır her ay aynı şeyleri yaşıyorum maalesef. Hemen moral bozmayın,eğer fonksiyonel bir bozukluk yoksa zaten çok beklemezsiniz. Umarım yakında hepinizin güzel haberlerini duyarım.
sabırlı olmk en quzelı ama ben basaramıorm
Günaydın kızlaar...
inşallah çok fazla beklemezsiniz hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşursunuz :))
ben 6 senedir bekliyorum 5. tüp bebek tedavimdeyim , iğnelerimi oluyorum .çok zor
Rabbim kimseyi böyle bekletmesin ..
bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh.......
Selam kızlar bende şu saatten sonra umudum ekime kaldıı:-(
Bu 4. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
Hanımlarrr bu ay ovulasyon testi mi alsak naapsak ya? Biz adetten sonraki 8. gün başlıyoruz denemeye, ondan sonra gün aşırı ilişki oluyo düzenli bir şekilde ama kısmet olmadı.. Önereceğiniz bir şey var mıııı???
Canımmm, inşallah bu başlıkta bu ay birbirimize güzel haberler vereceğiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?