• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ay henüz net değil ama şimdilik böyle düşünüyoruz. Aa yazmayı unutmuşum erkeğin isminin biri muhammed olacak.yani toprak olursa muhammed toprak olcak.
Aslında doruk da cok hoşumuza gidiyor ama yanına kafiyeli bi kız ismi bulamadık :)

Meddcezirimm:64:gozunaydin kıscem. Çok sevindim:52:Rabbim gönlüne göre verdi bi kız bi oğlan :46:hemde oglumla adas olacaklarmis :62:muhammed çok güzel bi ismini laik olur yavrularımiz .ağır ne olur çocuğa dediler ama inanmadım ben hiç neden olsun kısaca biraz dikkatli olmak gerekiyormuş ona söylediğimiz Sozlerde:29:bide isminden dolayı bilmiyorum ama maşallah beni üzmeyen yormayan bi oğlum var.gazi çok fazla olmadı. Çok fazla kucak istemedi.nereye koysam zorlanmadan uyur.sallamiyorum.huysuz bi bebek değil. :nazar:inş senin kuzularinda böyle olur.:29:

Son düzenleme:
Tatliskolarimmmm gitmiycemm gitmesi gereken baska biri var o sahis..o yokken ben vardimmm..medcezirimmm bemim.icin cok degerlisinn..seni cok seviyorum gecmisi okudummm ve soylediklerine katiliyorum...

Bebislerrrrrrrr kiz ve erkek ayyy yesin teyxesi onlariii.mhayirlisiyla kucagina alirsin cnmm

Keserkmmmm habibtemmmm darisi basinaaaa...

Yasakhayalim eniste beye gecmis olsun muhammrd emiri isir ye yerimer...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol habibtem:3:bak sana demedimmi topikten ayrılma kimse gitmeyini istemez diye.69:iyi geri döndün buraya.:10:burasi senin evin.uzun zamandır burdasin.ve seni herkes sever.habibtelerin habibtesi:27:sen nası olsun gittinmi doktora:53:

Yaw telde yazmaya da alıştım baya:1:

Buralardayım cnm yazdıklarinizi okuyorum , takıp ediyorum , tüp bebek topıgıne giriyorum ama hiç biri buranın yerini tutamiyor onu hissettim , tedaviye başlamiştim 9 yumurta toplandi 2 si dölendi demişlerdi ama kaliteli degil di transfer günü tlf geldi ıptal ettiler embriyoler gelişmedi diye birazcık üzüldüm işde o an ama şuan allahıma şükür iyiyim , bir dakine bunu saymıyorum henüz birşey olmadi diye kendime teselli veriyorum. Sende tüp bebekle oldun demi cnm ? Yanliş hatırlamıyorsam .. Allah razi olsun cnm dualarinda unutma bende herkes için dua ediyorum .. Bu hayırlı günde allahım herkesin duasının kabul etsin. Bu arada kandilinizde mübarek olsun . Öptüm cnm benim .. Kendine ve bebişlere dikkat et:16::16::54:

Ins bu sefer olur gurbet kıscem. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın :16:

Evet cnm şükür iyiyim :) bu Sefer başka ilaç kulanacam şuan adetim geldi bir dakine adet oldum mu baştan başliyacam bir iki ay dinlen dedi doktor . Şükür adetimde gününde geldi yani geçikmede yapmadi . Cnm mesela ne yiyim çerez derken ? Bu ay soğan suyu yapsam mantık lı olur mu ? Birde bende sorun yok eşimde morfoloji 1 gelmişti yoksa başka sorunumuz yok , eşim ne yemesi gerekiyor bir bilgin var mi ?

Yok yok keçi boynuzu demiycem merak etme :)))
Bitanem proxseed plus diye bi ilac var paketi içinde 30 tane var gunde 2 kez iciliyo yano ilac 15 gun gidiyo. Morfoloji bozuklugina sayı azligina birebir. Ama biraz pahalı bi ilac kutusu 125 filandi sanırım.ayda 20p-250 filan gidiyo yani. Ama cok etkili. Iyi sonuc alabilmek için en az 78 gun kullanmak gerekiyo. Benim eşimde Morfoloji de iyiydi sayi da.ama biz idi garantiye almak için kullandık. Bi arkadaşım daha kullandı doğal yolla hamile kaldı. Onerebilecegim tek sey bu.vutamin oldugu için herhangi bir yan etkisi de yok. Ay ins bi dahaki sefere gerek kalmadan doğal yolla gelir meleginizz ♥♥♥ bu arada az önce yazmayı unutmuşum bitanem senin de kandilin mubarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin inş öpüyorum

Son düzenleme:
Meddcezirimm:64:gozunaydin kıscem. Çok sevindim:52:Rabbim gönlüne göre verdi bi kız bi oğlan :46:hemde oglumla adas olacaklarmis :62:muhammed çok güzel bi ismini laik olur yavrularımiz .ağır ne olur çocuğa dediler ama inanmadım ben hiç neden olsun kısaca biraz dikkatli olmak gerekiyormuş ona söylediğimiz Sozlerde:29:bide isminden dolayı bilmiyorum ama maşallah beni üzmeyen yormayan bi oğlum var.gazi çok fazla olmadı. Çok fazla kucak istemedi.nereye koysam zorlanmadan uyur.sallamiyorum.huysuz bi bebek değil. :nazar:inş senin kuzularinda böyle olur.:29:

Teşekkür ederim kuzummnn şükürler olsun yaa bekledik bekledik ama değdi cok sukur :))
Darisi diğer kizcelerime olsun ♥
Oglusuna adas geliyo bitaneeeemmm. Nihat hatipogluna mail attık isim konusunda bakalim ne diycek. Bu arada hayalotumdan hala ses yok ins bi sorun yoktur ya.
Ayy demek muhammedim cok uslu masallah masallah kuzuma :nazar: bakalım bizimki nasil olcak ;)
Kuzum ya sen bu smileyleri nasıl yapiyosun cepten. Ben hiçbişey yapamıyorum da var mı bi ayari falan

Yok yok keçi boynuzu demiycem merak etme :)))
Bitanem proxseed plus diye bi ilac var paketi içinde 30 tane var gunde 2 kez iciliyo yano ilac 15 gun gidiyo. Morfoloji bozuklugina sayı azligina birebir. Ama biraz pahalı bi ilac kutusu 125 filandi sanırım.ayda 20p-250 filan gidiyo yani. Ama cok etkili. Iyi sonuc alabilmek için en az 78 gun kullanmak gerekiyo. Benim eşimde Morfoloji de iyiydi sayi da.ama biz idi garantiye almak için kullandık. Bi arkadaşım daha kullandı doğal yolla hamile kaldı. Onerebilecegim tek sey bu.vutamin oldugu için herhangi bir yan etkisi de yok. Ay ins bi dahaki sefere gerek kalmadan doğal yolla gelir meleginizz ♥♥♥

Cnm bu recetesız Avrupa'da alınır mı ki ? Bir bilgin var mi .. Doktor hiç birşey önermedı bize eşimden için.. Bana gelırsek cerez dedın ya ne gibi çerezler yiyim .. Allah razı olsun senden cnm

Cnm bu recetesız Avrupa'da alınır mı ki ? Bir bilgin var mi .. Doktor hiç birşey önermedı bize eşimden için.. Bana gelırsek cerez dedın ya ne gibi çerezler yiyim .. Allah razı olsun senden cnm

Kesinlikle alinir bitanem. Zaten türkiyeye de dışardan gelen bi ilac ayrıca recete ile de satılmiyo. Kesinlikle bulabilecegini düşünüyorum proxseedplus.com dan aliyoduk sanırım biz. Esim gelince sorarım yine kuzum. Senden de allah razı olsun canım benim♥

Son düzenleme:
Kesinlikle alinir bitanem. Zaten türkiyeye de dışardan gelen bi ilac ayrıca recete ile de satılmiyo. Kesinlikle bulabilecegini düşünüyorum proxseedplus.com dan aliyoduk sanırım biz

Bende evde daraldim birazdan çıkardım dışarı hem hava almiş olurum hemde eczane bakayım bizde tek sorun morfoloji 1 geldi yoksa şükür başka sorun yok ha tabiki birde düzenli ilişkimiz yok :S :44:

Ama bundan sonra olacak, doktor D vıtamın hapını ve folit asit diyorsunuz siz ara ver bırak dedi .. Bakalım ara verdim degerlerimde sorun yok allahıma şükürler olsun.. :16:

Bende evde daraldim birazdan çıkardım dışarı hem hava almiş olurum hemde eczane bakayım bizde tek sorun morfoloji 1 geldi yoksa şükür başka sorun yok ha tabiki birde düzenli ilişkimiz yok :S :44:

Ama bundan sonra olacak, doktor D vıtamın hapını ve folit asit diyorsunuz siz ara ver bırak dedi .. Bakalım ara verdim degerlerimde sorun yok allahıma şükürler olsun.. :16:

Folik asite neden ara verdirdi ki. Gebelik onceki 3 ay kullanmakta yarar var. Bitanem turkiyedeki drlar ve uygulamalarla ordaki cok farkli anladığım kadariyla. Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin bebeğim öpüyorum seni ♥

Folik asite neden ara verdirdi ki. Gebelik onceki 3 ay kullanmakta yarar var. Bitanem turkiyedeki drlar ve uygulamalarla ordaki cok farkli anladığım kadariyla. Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin bebeğim öpüyorum seni ♥

Cnm cok uzun süredir kullanıyorum folik asit bir ay ara ver dedi hepsınden geri başlarsın dedi bende uyguluyorum , o dediğin ilaca baktım eşim için gercekten cok pahalı bir ilaç faydasını görecegımı bilsem hemen alırım bırde eşime guvenebilirmiyim düzenlı alır mi kide dur aksam olmazsa konuşayım bi onla .. Sağol cnm benım ..

slm kuzucuklar öncelikle kandilimiz mübarek olsun hepimiz için hayırlara vesile olsun gönlümüzdeki tüm güzelikler gerçekleşsin...
siteye giremiyorum kızlar ya bugün hata veriyo girdim gibi oluyo direk çıkıyooo....
meddim çok merak etmiş beniiii. kuzum kendimden önce gözünaydın kuzucukların cinsiyetleri belli olmuşş Rabbim gönlüne göre verdiii hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip olsun inşallahhh... isimleriyle yaşasınlar...
bana gelince çok şükür 8+3 olduk pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür benim bitane meleğim canım herşeyim var teyzeleri Allahım bana bağışlasın inşallahh.biraz zorlu geçiyoo bizim kuzumla ilişkimiz yinede çok şükürr... acayip derecede bulantım halsizliğim varr 3 gün hiç yemek yemedim hep çıkardımm cuma günüü hastanelik oldumm serumu yedikten sonra gözüm açıldıı bide yoğun şekilde idrar yolu enfeksiyonu geçiriyomuşumm. bu arada keseyi görmeden öncede kanama oldu çok korktumm acil hastaneye gittik çok şükür gördük kuzumuu görmemiz için acele etti sanırım tanışmamızı istediii kırmızı sinyal gönderdi annesine:emir_bebek::emir_bebek:
sizler nasılsınız özledim valla sizleriiii... :16::16::16:

slm kuzucuklar öncelikle kandilimiz mübarek olsun hepimiz için hayırlara vesile olsun gönlümüzdeki tüm güzelikler gerçekleşsin...
siteye giremiyorum kızlar ya bugün hata veriyo girdim gibi oluyo direk çıkıyooo....
meddim çok merak etmiş beniiii. kuzum kendimden önce gözünaydın kuzucukların cinsiyetleri belli olmuşş Rabbim gönlüne göre verdiii hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip olsun inşallahhh... isimleriyle yaşasınlar...
bana gelince çok şükür 8+3 olduk pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür benim bitane meleğim canım herşeyim var teyzeleri Allahım bana bağışlasın inşallahh.biraz zorlu geçiyoo bizim kuzumla ilişkimiz yinede çok şükürr... acayip derecede bulantım halsizliğim varr 3 gün hiç yemek yemedim hep çıkardımm cuma günüü hastanelik oldumm serumu yedikten sonra gözüm açıldıı bide yoğun şekilde idrar yolu enfeksiyonu geçiriyomuşumm. bu arada keseyi görmeden öncede kanama oldu çok korktumm acil hastaneye gittik çok şükür gördük kuzumuu görmemiz için acele etti sanırım tanışmamızı istediii kırmızı sinyal gönderdi annesine:emir_bebek::emir_bebek:
sizler nasılsınız özledim valla sizleriiii... :16::16::16:

Ay biz de çok ozledik kuzum cok da merak ettik yaa neyseki güzel haberlerle geldin cok şükür :)
Özelden de yazistik ama burdan da yazmadan gecemedim karamimmmmmm ♥♥♥

Cnm cok uzun süredir kullanıyorum folik asit bir ay ara ver dedi hepsınden geri başlarsın dedi bende uyguluyorum , o dediğin ilaca baktım eşim için gercekten cok pahalı bir ilaç faydasını görecegımı bilsem hemen alırım bırde eşime guvenebilirmiyim düzenlı alır mi kide dur aksam olmazsa konuşayım bi onla .. Sağol cnm benım ..

Valla canım netten bi araştır istersen. Kullanıpta faydasını goren çok insan var. Tabi karar yine sizin, Rabbim hayırlısı neyse ona yönlendirsin sizi :16:

Hayalotum, yasakhayalim, scorpim, alppinim, keserim, karamım, ngasgım, seremcemim, selencelkim, nurlum, gulbisim.... Kuzucuklarımın teyzeleriii nerdesiniz bizim cinsiyetimiz kesinleşti. Profil fotoğraf ım gerçek oldu. Bir kız bir erkek geliyoooooooo :))

:nazar: :nazar::nazar:Kuzucuklarımı yerim ben maşallah , hayırlı olsun çok sevindim . Ne güzel , ne büyük bir mucize . Sağlıkla , zamanın da kucağına al inşallah canım .
:16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back