slm kuzucuklar öncelikle kandilimiz mübarek olsun hepimiz için hayırlara vesile olsun gönlümüzdeki tüm güzelikler gerçekleşsin...
siteye giremiyorum kızlar ya bugün hata veriyo girdim gibi oluyo direk çıkıyooo....
meddim çok merak etmiş beniiii. kuzum kendimden önce gözünaydın kuzucukların cinsiyetleri belli olmuşş Rabbim gönlüne göre verdiii hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip olsun inşallahhh... isimleriyle yaşasınlar...
bana gelince çok şükür 8+3 olduk pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür benim bitane meleğim canım herşeyim var teyzeleri Allahım bana bağışlasın inşallahh.biraz zorlu geçiyoo bizim kuzumla ilişkimiz yinede çok şükürr... acayip derecede bulantım halsizliğim varr 3 gün hiç yemek yemedim hep çıkardımm cuma günüü hastanelik oldumm serumu yedikten sonra gözüm açıldıı bide yoğun şekilde idrar yolu enfeksiyonu geçiriyomuşumm. bu arada keseyi görmeden öncede kanama oldu çok korktumm acil hastaneye gittik çok şükür gördük kuzumuu görmemiz için acele etti sanırım tanışmamızı istediii kırmızı sinyal gönderdi annesine

sizler nasılsınız özledim valla sizleriiii...