- Konu Sahibi bidiqperge
-
Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Oysa o kadar heyecanlanmıştımki anlatamam size. Şimdi ise soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Aynı zamanda da elma yağını deneyeceğim. Dediğiniz gibi öyle bir sınavki insanın aklı almıyor. Ama en iyi sonucu alıcaz eminim bundan...
merhabalar allah yardımcın olsun umarım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder rabbim bı sorum olcak 1 haftalık gebelık kanda gozukurmu
Teşekkür ederim. 1 haftalıktan kastın me anlamadım. Yani adet 1 hafta geciktiyse kesin gözükür. Ama yumurtlamayı 1 hafta geçtiyse gözükmeyebilir. Gözükse de benim gibi kimyasal gebelik riskine karşı sürekli takip etmelisin.
Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Oysa o kadar heyecanlanmıştımki anlatamam size. Şimdi ise soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Aynı zamanda da elma yağını deneyeceğim. Dediğiniz gibi öyle bir sınavki insanın aklı almıyor. Ama en iyi sonucu alıcaz eminim bundan...
kimyasal gebelik hamileliğin gerçekleştiği halde kesenin oluşmaması ve adetle birlikte vücuttan atılması oluyor.
Bende bu ay kürlere başlicam. Ama nerden nasıl başlicamı bilmiyorum
Arkadaslar merhaba,
Ben daha yeni evliyim polikistik over sendromum var gecen ay doktora gittim adet dönemimin 15. Gunü dupbaston başlamamı söyledi ve gün asiri iliski önerdi. Bugün ilacım bitti yaklaşık 1 haftadır inanılmaz mide ağrısı çekiyorum cok yorgun oldugum halde geceleri uyuyamiyorum, canım sürekli birseyler istiyor ama ne istediğini bulamıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim
kimyasal gebelikte kanda negatif mi çıkıyor ? peki evdeki testlerde pozitif çıkar mı ? bir de kimyasal gebelikte bir hafta adet gecikmesi sonunda adet olunur mu mutlaka ? sorularım saçmalıklarla yarışıyor farkındayım ama kafam çok karışık.
Ya sorunun neymiş canımı de İstanbul daysan kime gîdiyorsunbenim de bu ay 7. ayıma giriyorum arada bi kimyasal gebeliğim var :) olmayınca olmuyor işte ama sorunum bulundu en azından ona seviniyorum ve klomen başlıyorum gelecek aya ama şunu farkettim ki umutsuzluğa kapılmamalıyız 3 yıl bekleyip hamile kalanları okuyorum... demekki zamanı var bizim de olacaktır mutlaka ... Allahım hiçbirimizi bu duygudan mahrum bırakmaz ben ona güveniyorum... :)
Yumurtlama gününden bi gün önce omadı şansını arttırıyor tabi. Valla şekerim hamile kalmak zor işte sende aramıza hoşgeldin hepimiz bu hesapları yapıyoruz işte.merhaba arkadaşlar Ben 25 yaşında 9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz yumurtlama gununu kaçırdıgın zaman tutmuyormu illaki yumurtlama gunumu olacak ben en son 14 haziranda olmuştum ama yumurtlama gününden 1 gün önce olmulştu sizce tutmuşmudur karnımda şişkinlik var ? şimdiden cvplarınız için teşekürler
Ya sorunun neymiş canımı de İstanbul daysan kime gîdiyorsun
Gidiyorum ama değiştirmek istiyorum. Bu konuda uzman bîrine gitmek istiyorumyumurlamam düzensiz oluyomuş ve çatlama da sorun varmış .. bu yüzden öncelikle yumurtlamamı düzene sokmak için doktorum klomen verdi 3 ay bunu deneyeceğiz gene olmazsa çatlatma iğnesi vuracakmış... ben konyada gidiyorum istanbul hakkında hiçbir bilgim yok malesef doktora gidiyomusun sen?
merhaba arkadaşlar
Ben 25 yaşında 9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz yumurtlama gununu kaçırdıgın zaman tutmuyormu illaki yumurtlama gunumu olacak ben en son 14 haziranda olmuştum ama yumurtlama gününden 1 gün önce olmulştu sizce tutmuşmudur karnımda şişkinlik var ? şimdiden cvplarınız için teşekürler
Gidiyorum ama değiştirmek istiyorum. Bu konuda uzman bîrine gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?