• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da hamile kalamadım. Olmadı olmadı olmuyor...

Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Oysa o kadar heyecanlanmıştımki anlatamam size. Şimdi ise soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Aynı zamanda da elma yağını deneyeceğim. Dediğiniz gibi öyle bir sınavki insanın aklı almıyor. Ama en iyi sonucu alıcaz eminim bundan...

merhabalar allah yardımcın olsun umarım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder rabbim bı sorum olcak 1 haftalık gebelık kanda gozukurmu

merhabalar allah yardımcın olsun umarım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder rabbim bı sorum olcak 1 haftalık gebelık kanda gozukurmu

Teşekkür ederim. 1 haftalıktan kastın me anlamadım. Yani adet 1 hafta geciktiyse kesin gözükür. Ama yumurtlamayı 1 hafta geçtiyse gözükmeyebilir. Gözükse de benim gibi kimyasal gebelik riskine karşı sürekli takip etmelisin.

Teşekkür ederim. 1 haftalıktan kastın me anlamadım. Yani adet 1 hafta geciktiyse kesin gözükür. Ama yumurtlamayı 1 hafta geçtiyse gözükmeyebilir. Gözükse de benim gibi kimyasal gebelik riskine karşı sürekli takip etmelisin.

yumurtlama 1 hafta gecti tesekkur ederım

Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Oysa o kadar heyecanlanmıştımki anlatamam size. Şimdi ise soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Aynı zamanda da elma yağını deneyeceğim. Dediğiniz gibi öyle bir sınavki insanın aklı almıyor. Ama en iyi sonucu alıcaz eminim bundan...

canım kimyasall gebelikk nası oluyoo yaa çok zorr bişeyy ben daha yenii başladım ilk denemem çok zormuşş hepp tedavi olmayıı istiyodum ama erken diyodumm zamannn lazımm para lazımm bide sonunda umutlannıyosun olmuyoo eşlerimiz içinn de çok zorr.bu soğan kürünüde yapmakk istiyorum ama ilaçlarla beraber olurmu ki bide incirr kürüü varr onu da denemk lazımm benn tedaviden önce içiyodumm doktorumm fazla abartmaa içç dedii ben bıraktım tamamenn

kimyasal gebelik hamileliğin gerçekleştiği halde kesenin oluşmaması ve adetle birlikte vücuttan atılması oluyor.
Bende bu ay kürlere başlicam. Ama nerden nasıl başlicamı bilmiyorum

kimyasal gebelik hamileliğin gerçekleştiği halde kesenin oluşmaması ve adetle birlikte vücuttan atılması oluyor.
Bende bu ay kürlere başlicam. Ama nerden nasıl başlicamı bilmiyorum

cevabın için saol benim çatlatmadan sonra 22.günüm hala adet olmadım kanda negatif çıkıyoo inşş bende öle bişey yokturr incir kürü çok ii gelioorr çok etkili diyolarr ben 9 tane inciri bölüp yarım litredenn az fazla sudaa kaynatıpp içiyodum aç karınlaa amaa iştee bölee iğnelerelee tedavi görürkenn olurrmu biliyorummm

Arkadaslar merhaba,
Ben daha yeni evliyim polikistik over sendromum var gecen ay doktora gittim adet dönemimin 15. Gunü dupbaston başlamamı söyledi ve gün asiri iliski önerdi. Bugün ilacım bitti yaklaşık 1 haftadır inanılmaz mide ağrısı çekiyorum cok yorgun oldugum halde geceleri uyuyamiyorum, canım sürekli birseyler istiyor ama ne istediğini bulamıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim

Arkadaslar merhaba,
Ben daha yeni evliyim polikistik over sendromum var gecen ay doktora gittim adet dönemimin 15. Gunü dupbaston başlamamı söyledi ve gün asiri iliski önerdi. Bugün ilacım bitti yaklaşık 1 haftadır inanılmaz mide ağrısı çekiyorum cok yorgun oldugum halde geceleri uyuyamiyorum, canım sürekli birseyler istiyor ama ne istediğini bulamıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim

Canım mesajının üzeriden 1 ay geçmiş noldu sonuç? Merak ettim. Bende bu ay duphasto kullandım senin gibi. Bende pco yok gerçi ama adet düzensizliği yarattı bende. :( Evde idrar testi yapyorum negatif çıkıyo. Ateşimde yüksek değil:(

konunun başlığını görünce '' al benden de o kadar'' dedim . bu ay da olmadı. hevesleniyorsun, umut oluyo insana. benim bir de testte iki çizgiyi görünce sevincim oldu ama kanda çıkmadı :(

merhaba arkadaşlar
Ben 25 yaşında 9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz yumurtlama gununu kaçırdıgın zaman tutmuyormu illaki yumurtlama gunumu olacak ben en son 14 haziranda olmuştum ama yumurtlama gününden 1 gün önce olmulştu sizce tutmuşmudur karnımda şişkinlik var ? şimdiden cvplarınız için teşekürler

Son düzenleme:
kimyasal gebelikte kanda negatif mi çıkıyor ? peki evdeki testlerde pozitif çıkar mı ? bir de kimyasal gebelikte bir hafta adet gecikmesi sonunda adet olunur mu mutlaka ? sorularım saçmalıklarla yarışıyor farkındayım ama kafam çok karışık. :50:

kimyasal gebelikte kanda negatif mi çıkıyor ? peki evdeki testlerde pozitif çıkar mı ? bir de kimyasal gebelikte bir hafta adet gecikmesi sonunda adet olunur mu mutlaka ? sorularım saçmalıklarla yarışıyor farkındayım ama kafam çok karışık. :50:

Canım benim şimdi şöyle oluyo. Kimyasal gebelikte kanda b hcg + çıkıyor ama günden güne hep azalarak devam ediyor. Dolayısıyla evdeki teslerde ve belirtilerinde gebelik yaşıyosun. Ama ya adet gününde ya da 1-2 hafta sonrasında kan değerin 0 lanıyor ve adet görüyorsun.

benim de bu ay 7. ayıma giriyorum arada bi kimyasal gebeliğim var :) olmayınca olmuyor işte ama sorunum bulundu en azından ona seviniyorum ve klomen başlıyorum gelecek aya ama şunu farkettim ki umutsuzluğa kapılmamalıyız 3 yıl bekleyip hamile kalanları okuyorum... demekki zamanı var bizim de olacaktır mutlaka ... Allahım hiçbirimizi bu duygudan mahrum bırakmaz ben ona güveniyorum... :)

benim de bu ay 7. ayıma giriyorum arada bi kimyasal gebeliğim var :) olmayınca olmuyor işte ama sorunum bulundu en azından ona seviniyorum ve klomen başlıyorum gelecek aya ama şunu farkettim ki umutsuzluğa kapılmamalıyız 3 yıl bekleyip hamile kalanları okuyorum... demekki zamanı var bizim de olacaktır mutlaka ... Allahım hiçbirimizi bu duygudan mahrum bırakmaz ben ona güveniyorum... :)
Ya sorunun neymiş canımı de İstanbul daysan kime gîdiyorsun

merhaba arkadaşlar Ben 25 yaşında 9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz yumurtlama gununu kaçırdıgın zaman tutmuyormu illaki yumurtlama gunumu olacak ben en son 14 haziranda olmuştum ama yumurtlama gününden 1 gün önce olmulştu sizce tutmuşmudur karnımda şişkinlik var ? şimdiden cvplarınız için teşekürler
Yumurtlama gününden bi gün önce omadı şansını arttırıyor tabi. Valla şekerim hamile kalmak zor işte sende aramıza hoşgeldin hepimiz bu hesapları yapıyoruz işte.

Ya sorunun neymiş canımı de İstanbul daysan kime gîdiyorsun

yumurlamam düzensiz oluyomuş ve çatlama da sorun varmış .. bu yüzden öncelikle yumurtlamamı düzene sokmak için doktorum klomen verdi 3 ay bunu deneyeceğiz gene olmazsa çatlatma iğnesi vuracakmış... ben konyada gidiyorum istanbul hakkında hiçbir bilgim yok malesef doktora gidiyomusun sen?

yumurlamam düzensiz oluyomuş ve çatlama da sorun varmış .. bu yüzden öncelikle yumurtlamamı düzene sokmak için doktorum klomen verdi 3 ay bunu deneyeceğiz gene olmazsa çatlatma iğnesi vuracakmış... ben konyada gidiyorum istanbul hakkında hiçbir bilgim yok malesef doktora gidiyomusun sen?
Gidiyorum ama değiştirmek istiyorum. Bu konuda uzman bîrine gitmek istiyorum

merhaba arkadaşlar
Ben 25 yaşında 9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz yumurtlama gununu kaçırdıgın zaman tutmuyormu illaki yumurtlama gunumu olacak ben en son 14 haziranda olmuştum ama yumurtlama gününden 1 gün önce olmulştu sizce tutmuşmudur karnımda şişkinlik var ? şimdiden cvplarınız için teşekürler

tatlım öncelikle kolay gelsin diyorum.. :) eğer adetin düzenliyse yani 28 ila 30 günde bir adet görüyosan adet gördüğün günden itibaren 10. ve 20. günler arası gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar. bunu uygulayıp 3 ay hamile kalmazsan o zaman doktora başvurabilirsin. bir de doktorumun bana önerdiği şey şuydu " ilişkiden sonra yarım saat sırt üstü yat ve kesinlikle duş alırken vajinanı derinlemesine yıkama" . çünkü su spermleri öldürüyormuş. "vajina kendi kendini temizleyen bir organdır sen karışma çok fazla" demişti :) hayırlısıyla doğal yollardan bebek nasip etsin sana allah .. bi de çok fazla üzerine düşme kafana takıntı yapma... adetin gecikince git ve kan testi yaptır.. sonra benim gibi paranoyak olma :P:P:P:

Gidiyorum ama değiştirmek istiyorum. Bu konuda uzman bîrine gitmek istiyorum

eğer ümitli değilsen değiştirmeni tavsiye ederim ... ben ilk evlendim 5 ay hamile kalamadım ... doktorum olur dedi canını sıkma diye geçiştirdi.. hamile kaldım 8 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum... bi süre korundum belki bi sorun olur diye sonra 5 ay daha denedik olmadı doktorum olur canını sıkma dedi.. bu sefer kimyasal gebelik geçirdim. 2 aydır başka doktora gidiyorum. ve bu doktor bana çok güven verdi .. hemen yumurta takibi yaptı ve tedaviye başlıyoruz adetimden sonra.. demem o ki zaman kaybetme benim gibi sende... hatta bu 3 ay olmazsa başka testler de yapacağını söyledi yeni doktorum.. kendimi güvende hissediyorum :)

Back