- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi bidiqperge
Hanımlar peki yumurta takibi tam olarak nasıl oluyor? Kaç günde bir gidiliyor ücreti vs nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar peki yumurta takibi tam olarak nasıl oluyor? Kaç günde bir gidiliyor ücreti vs nedir?
ben bu ay başladım yumurta takibine 12 ve 13 günü yaptım bişey çıkmadı (negatif).sonrada alamadımm testi.zaten çok pahalı 2 test 10 lira ama yinede almaya devam edicem önümüzdeki ay da yapıcam takip etmeye devamm .bebeyimi kucağıma alana kadar çabalıycam...6 senedir bekliyorum çünküüü Allah yardımcımız olsun....
canım bizde 5 aydır korunmyoruz ama hala tık tık yok korunma hapı kullanıodum ilacın bünyeden atılması zaman alır dediler inşallah öledir bakalım kısmet.. buarada bende ilk bu ay yaptım yumurta takibi; ovulasyon testi yani.. eczanelerde pahalı.. ben gittigidiyordan almıştım. araştır istersen .. bakalım bu ay anlıcaz işe yarayıp yaramadığını
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
aranızda yumurta takibi yaptıran var mı kızlar?
mrb kk da ben de yeniyim:) 3 aydır korunmuyoruz, çikolata kistim var, gittiğim bir dr kisti aldırmamı tavsiye etti,
aldırmadan yumurtlama takibi olmaz dedi baska bir dr. a gittim, yumurtlama takibinin kistle bi alakası yok dedi....
ben de arada kaldım, napsam bilmiyorum, deneyiminiz varsa bu konuda ihtiyacım var... tşkler...
bende doktora gittim dün. kan tahlili ve idrar tahlili istedi doktor. hormondan kastınız nedir? benden sadece tsh istedi.kanda bir sorun çıkmadı. idrar tahlilinden sonra da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. onun için tedavi verdi 15-20 gün sonra tekrar gideceğim geçmiş mi diye. alttan baktı rahim ve yumurtaliklarda bir sorun yok dedi. Bizde istiyoruz artık bakalım kısmet inşallah haziran temmuz gibi hamile kalabilirim. çünkü bahar da doğum yapmak istiyorum.
yanlış anlama ama sakın planlama bende baharda doğum yapacaktım mayıs gibi kucağımda olacaktı sanki hep öyle istedim ama rabbim işte sanki benim elimde gibi öyle bi hazırladım ki kendimi sonra kocaman bi hayal kırıklığı neredeyse 1 yıl olacak hala bekliyorum
mrb kk da ben de yeniyim:) 3 aydır korunmuyoruz, çikolata kistim var, gittiğim bir dr kisti aldırmamı tavsiye etti,
aldırmadan yumurtlama takibi olmaz dedi baska bir dr. a gittim, yumurtlama takibinin kistle bi alakası yok dedi....
ben de arada kaldım, napsam bilmiyorum, deneyiminiz varsa bu konuda ihtiyacım var... tşkler...
hem çikolata kistim hemde pko vardı ama doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kaldım. Tesadüfende hipotroid hastalığım çıktı. Kafanızı rahat tutun. Hamile kalmaya çok odaklanmayın. Beyin çok odaklanınca sanırım rahim kasılması oluyormuş. Her ay olmayınca ve regl olunca üzüntü hissi çok strese neden olur. Rahat olun kendinizi allaha teslim edin.
Arkadaşlar merhaba...ben de dün adet oldum( bu ayda tutmadı...ben de hikayemi anlatmak istedim...3.5 sene yasmin kullandıktan sonra 18 ay önce kullanmayı bıraktım ve 6 ay bekledik. tam 1 sene oldu yani. vücudum, hormonlarım yasminin etkilerinden iyice temizlensin die bekleyelim dedik. 1 yıldır da uğraşıyoruz. bu 1 yılda önce eşimin spermlerine baktırdık. ilk yapılan spermigromda 15 sonrakinde 16 milyon çıktı. hemen eşime evitamini ve keçi boynuzu kürü başladık. geçtiğimiz aralık ayındaki sonuçlarında 35 ve şubat ayında ise 48 milyona ulaştı. Yani eşimin sonuçları Allaha çok şükür gayet güzel. Bende nisan ayında rahim filmi çekildim. Tüplerim açık ve sorun yok. 3 aydır düzenli olarak doktora gidiyorum. Yumurta takibi yapılıyor bana. rahim filminden önce 2 tane preglyn çatlatma iğnesi vuruldu filmden sonra ise ovitrelle ile 3. çatlatma iğnemi oldum. klomen ya da benzer bir ilaç hiç vermedi doktorum ve bu ay yine 29. günümde adet oldum(Eşimde de bende de bir sorun yok ama tutmuyor. Vardır bunda da bir hayır.Mevlam neyler neylerse güzel eylermiş...lakin sabretmek çok zor..her ay umut edip umutların yok olması çok zor..artık 29 yaşındayım...ne yapacağımı bilemiyorum...eşim 2 ay sonra aşılama yapalım istersen diyor...Allah rızası için bir akıl verin...çok bunaldımmmmm...
Arkadaşlar merhaba...ben de dün adet oldum( bu ayda tutmadı...ben de hikayemi anlatmak istedim...3.5 sene yasmin kullandıktan sonra 18 ay önce kullanmayı bıraktım ve 6 ay bekledik. tam 1 sene oldu yani. vücudum, hormonlarım yasminin etkilerinden iyice temizlensin die bekleyelim dedik. 1 yıldır da uğraşıyoruz. bu 1 yılda önce eşimin spermlerine baktırdık. ilk yapılan spermigromda 15 sonrakinde 16 milyon çıktı. hemen eşime evitamini ve keçi boynuzu kürü başladık. geçtiğimiz aralık ayındaki sonuçlarında 35 ve şubat ayında ise 48 milyona ulaştı. Yani eşimin sonuçları Allaha çok şükür gayet güzel. Bende nisan ayında rahim filmi çekildim. Tüplerim açık ve sorun yok. 3 aydır düzenli olarak doktora gidiyorum. Yumurta takibi yapılıyor bana. rahim filminden önce 2 tane preglyn çatlatma iğnesi vuruldu filmden sonra ise ovitrelle ile 3. çatlatma iğnemi oldum. klomen ya da benzer bir ilaç hiç vermedi doktorum ve bu ay yine 29. günümde adet oldum(Eşimde de bende de bir sorun yok ama tutmuyor. Vardır bunda da bir hayır.Mevlam neyler neylerse güzel eylermiş...lakin sabretmek çok zor..her ay umut edip umutların yok olması çok zor..artık 29 yaşındayım...ne yapacağımı bilemiyorum...eşim 2 ay sonra aşılama yapalım istersen diyor...Allah rızası için bir akıl verin...çok bunaldımmmmm...