- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi bidiqperge
-
Bu ay da olmadı diyen hanımlar sizce eksik nerede yanlışlar nerede. Herhangi bir sağlık sorunu olmamasına rağmen neden hamile kalamıyoruz? Gelin beraber birbirimize destek olalım çare bulalım. Yumurtlama dönemleri, takipleri, ilaçlar, bitkisel reçeteler bildiklerimizi paylaşalım. Hamile arkadaşlardan tecrübelerini dinleyelim.
Bu ay da olmadı diyen hanımlar sizce eksik nerede yanlışlar nerede. Herhangi bir sağlık sorunu olmamasına rağmen neden hamile kalamıyoruz? Gelin beraber birbirimize destek olalım çare bulalım. Yumurtlama dönemleri, takipleri, ilaçlar, bitkisel reçeteler bildiklerimizi paylaşalım. Hamile arkadaşlardan tecrübelerini dinleyelim.
Olmadi mi cnm
konun hayırlı olsun cnm .umarım isteyen herkse en kısa zamanda bebişini göbeciğinde hisseder.
Olmadı canım ya. Ufff kahverengi lekeler gelince nası ümitlenmiştim var ya anlatamam
aranızda yumurta takibi yaptıran var mı kızlar?
yumurta takibi yaptırmıyorum da doktora hiç gitmedim daha ama ovulasyon testi aldım bu ay onu yapıyorum canm
Kızlar size tavsiyem bebek düşündüğünüz aydan itibaren doktora gidip hormon testi yaptırmanız.Ben bu ay olmadı önümüzdeki ay diye diye 11 ayı tamamladım :) sonra öğrendim ki hormon değerlerim gebe kalmaya engelmiş.3 ay doğum kontrol hapı kullanacagim.Allah isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda yavrularina kavuştursun çünkü gerçekten zor sabır ilacim oldu :)
Seni öbür topicte görmüştüm ben canım ya. ne kdr oldu sen bu işe başlayalı
bende doktora gittim dün. kan tahlili ve idrar tahlili istedi doktor. hormondan kastınız nedir? benden sadece tsh istedi.kanda bir sorun çıkmadı. idrar tahlilinden sonra da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. onun için tedavi verdi 15-20 gün sonra tekrar gideceğim geçmiş mi diye. alttan baktı rahim ve yumurtaliklarda bir sorun yok dedi. Bizde istiyoruz artık bakalım kısmet inşallah haziran temmuz gibi hamile kalabilirim. çünkü bahar da doğum yapmak istiyorum.
aranızda yumurta takibi yaptıran var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?