• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da hamile kalamadım. Olmadı olmadı olmuyor...

bidiqperge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
1.433
72
363
43
Bu ay da olmadı diyen hanımlar sizce eksik nerede yanlışlar nerede. Herhangi bir sağlık sorunu olmamasına rağmen neden hamile kalamıyoruz? Gelin beraber birbirimize destek olalım çare bulalım. Yumurtlama dönemleri, takipleri, ilaçlar, bitkisel reçeteler bildiklerimizi paylaşalım. Hamile arkadaşlardan tecrübelerini dinleyelim.

Bu ay da olmadı diyen hanımlar sizce eksik nerede yanlışlar nerede. Herhangi bir sağlık sorunu olmamasına rağmen neden hamile kalamıyoruz? Gelin beraber birbirimize destek olalım çare bulalım. Yumurtlama dönemleri, takipleri, ilaçlar, bitkisel reçeteler bildiklerimizi paylaşalım. Hamile arkadaşlardan tecrübelerini dinleyelim.

konun hayırlı olsun cnm .umarım isteyen herkse en kısa zamanda bebişini göbeciğinde hisseder.

Olmadi mi cnm :(

konun hayırlı olsun canım
ümidini kaybetme hiç üzülme de denemeye devam et
Allahın takdiri en doğru zamanda gelecektir bebişinnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende aynı dertten muzdaripim kısmet allahın takdiri diyelim ...bir problem olmamasına rağmen olmayışın mutlaka bir hikmeti vardır diye düşünerek kendimi avutuyorum ...bende 7 aydan beri istiyorum ama sonunda hep adet oluyorum...hepimiz birbirimiz için dua edelim....

Kızlar size tavsiyem bebek düşündüğünüz aydan itibaren doktora gidip hormon testi yaptırmanız.Ben bu ay olmadı önümüzdeki ay diye diye 11 ayı tamamladım :) sonra öğrendim ki hormon değerlerim gebe kalmaya engelmiş.3 ay doğum kontrol hapı kullanacagim.Allah isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda yavrularina kavuştursun çünkü gerçekten zor sabır ilacim oldu :)

Kızlar size tavsiyem bebek düşündüğünüz aydan itibaren doktora gidip hormon testi yaptırmanız.Ben bu ay olmadı önümüzdeki ay diye diye 11 ayı tamamladım :) sonra öğrendim ki hormon değerlerim gebe kalmaya engelmiş.3 ay doğum kontrol hapı kullanacagim.Allah isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda yavrularina kavuştursun çünkü gerçekten zor sabır ilacim oldu :)

bende doktora gittim dün. kan tahlili ve idrar tahlili istedi doktor. hormondan kastınız nedir? benden sadece tsh istedi.kanda bir sorun çıkmadı. idrar tahlilinden sonra da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. onun için tedavi verdi 15-20 gün sonra tekrar gideceğim geçmiş mi diye. alttan baktı rahim ve yumurtaliklarda bir sorun yok dedi. Bizde istiyoruz artık bakalım kısmet inşallah haziran temmuz gibi hamile kalabilirim. çünkü bahar da doğum yapmak istiyorum.:1:

bundan sonra ben de buralardayım arkadaşlar hayırlısıyla Rabbim herkese nasib etsin. konu sahibi arkadaş ne zamandır yol gözlüyorsunuz :)

kızlar bende çok zor hamile kaldım 3.aşılama geçirdim.size diyebileceğim tek şey zaman kaybetmden iyi bir doktor bulun yoksa boşuna madi manevi kayıplarınız olur.kaybettiğiniz zamanda ayrı tabi.ben ilk doktorumuda tedaviyide hatıramak bile istemiyorum ama 2.doktorum mükemmeldi.şuan antalyada çalışıyor...

bende doktora gittim dün. kan tahlili ve idrar tahlili istedi doktor. hormondan kastınız nedir? benden sadece tsh istedi.kanda bir sorun çıkmadı. idrar tahlilinden sonra da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. onun için tedavi verdi 15-20 gün sonra tekrar gideceğim geçmiş mi diye. alttan baktı rahim ve yumurtaliklarda bir sorun yok dedi. Bizde istiyoruz artık bakalım kısmet inşallah haziran temmuz gibi hamile kalabilirim. çünkü bahar da doğum yapmak istiyorum.:1:

Tsh fsh lh değerlerinden bahsetmek istemiştim :) ama sizde herşey normalmiş inş. mutlu haberleri alırsınız :)

aranızda yumurta takibi yaptıran var mı kızlar?

ben bu ay başladım yumurta takibine 12 ve 13 günü yaptım bişey çıkmadı (negatif).sonrada alamadımm testi.zaten çok pahalı 2 test 10 lira ama yinede almaya devam edicem önümüzdeki ay da yapıcam takip etmeye devamm .bebeyimi kucağıma alana kadar çabalıycam...6 senedir bekliyorum çünküüü Allah yardımcımız olsun....

bende 3. klomen+çatlatma iğnesi tedavisindeyim..
yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz ama maalesef bebişimiz olmuyor :(((

Back