-
- Konu Sahibi samsunlu5555
Aslında devlet ve özel arasında kararsız kaldımO konuda hiç bilgim yok malesef. Ben devlette tüp bebek raporu çıksın diye yaptırdım o yüzden çok ayrıntılı araştırmadım. Sen özelde mi yaptıracaksın?
Tamam teşekkürlerBen sanmıyorum devlet hastanesinde fakülte de yaptırıyorum memnunum
Bence aşılama için devlet daha mantıklı. Yani sonuçta sperm yıkanıp rahme gönderiliyor, birleşip birleşmemesi aynı normal süreçteki gibi, neyi farklı yapacaklar ki. Özelde aşılamaya ayrılacak bütçe tüp bebek için kullanılır gerekirse.Aslında devlet ve özel arasında kararsız kaldım
Haklısınız teşekkürler regl sonrası gideceğimBence aşılama için devlet daha mantıklı. Yani sonuçta sperm yıkanıp rahme gönderiliyor, birleşip birleşmemesi aynı normal süreçteki gibi, neyi farklı yapacaklar ki. Özelde aşılamaya ayrılacak bütçe tüp bebek için kullanılır gerekirse.
Kaçıncı günün canım senin aşılamadaBenim aşırı derecede şişliğim var test yaptım silinmiş mi diye büğün silindi şükür pozitif olana kadar bekleyeceğim ama bu şişlik ve ağrı beni çok zorluyor
Öle düşünme özeldemi yaptırdınızUmarım hiçbi farklılık hissetmiyorum umudum yok da bakalımİkinci aşılamam, ilki tutmadı.
Devlette yaptırdım tüp bebek hakkı olsun diyeÖle düşünme özeldemi yaptırdınız
Devlet nasıl bilmiyorum ne istiyorlar ben özelde yaptıracam ilk benim aşılamam çocuğum yokDevlette yaptırdım tüp bebek hakkı olsun diye
Devlette önce hapla sonra iğneli aşılama yapıyorlar, onlar tutmazsa tüp bebek hakkı oluyorDevlet nasıl bilmiyorum ne istiyorlar ben özelde yaptıracam ilk benim aşılamam çocuğum yok
16 Kasım cumartesi günü yaptırdık mikroçip aşılama. İkinci aşılamamdı diğeri normal aşılamaydı. Sonuç bekliyoruz bakalım kafaya takmamaya çalışıyorumBu ay aşılama yaptıran varmı acaba
10 oldu büğünKaçıncı günün canım senin aşılamada
Hım tşk ederim kaç hak oluyor devletteDevlette önce hapla sonra iğneli aşılama yapıyorlar, onlar tutmazsa tüp bebek hakkı oluyor
2 hak var ama benim gibi sigortanız yoksa istediğiniz kadar hakkınız varHım tşk ederim kaç hak oluyor devlette