- 18 Ağustos 2022
- 909
- 163
- 23
-
- Konu Sahibi samsunlu5555
Hayırlısı olsun inşallahBen yaptıracağım nasipse, yarın başlıyorum
Bende geçen hafta başladım canım iğne kullanmayaHayırlısı olsun inşallah
Bende oldum 7.günümBende geçen hafta başladım canım iğne kullanmaya
Kaç yumurta vardı . Kaçıncı gün olmuştunuzBende oldum 7.günüm
11 kasımda yaptırdımBu ay aşılama yaptıran varmı acaba
Hayırlısı olsun yakınız benim hiç belirtim yok bilmiyorum nasip kısmet11 kasımda yaptırdım
Bende de göğüs hassasiyeti ve kasıkta ince bi sızı var ama geçen aşılamada da böyleydim, ilaçlardan dengem bozuldu iyice.Hayırlısı olsun yakınız benim hiç belirtim yok bilmiyorum nasip kısmet
Bende de göğüs hassasiyeti ve kasıkta ince bi sızı var ama geçen aşılamada da böyleydim, ilaçlardan dengem bozuldu iyice.
Daha önce hamile kalmıştım. Onda baya belirgin regl sancısı ve kasıkta batma yaşamıştım o hissi biliyorum yani. O benim fav belirtim onu yaşamadan acaba mı bile demiyorum
Öbüründe hiç belirtim yoktu sadece miğde bulantısı vardı aşılamanın 10. Günü pozitif görmüştümBende de göğüs hassasiyeti ve kasıkta ince bi sızı var ama geçen aşılamada da böyleydim, ilaçlardan dengem bozuldu iyice.
Daha önce hamile kalmıştım. Onda baya belirgin regl sancısı ve kasıkta batma yaşamıştım o hissi biliyorum yani. O benim fav belirtim onu yaşamadan acaba mı bile demiyorum
Ben geçen ay erkenden teste başlayıp silinene kadar takip ettim de bu ay bezdim yapmıyorum testÖbüründe hiç belirtim yoktu sadece miğde bulantısı vardı aşılamanın 10. Günü pozitif görmüştüm
Kafa yeme garantiliBen geçen ay erkenden teste başlayıp silinene kadar takip ettim de bu ay bezdim yapmıyorum testbu ikinci aşılamam ama yordu beni süreç. Hep nasıl kafadan atıyor insanlar diyordum demek ki bi bıkma noktası da var tam oradayım
ışıktan çok belli olmamış ama sanki sonuncusu bi üsttekinden daha koyu gibi geldi banaKafa yeme garantili
ışıktan çok belli olmamış ama sanki sonuncusu bi üsttekinden daha koyu gibi geldi bana
Normalde belki de aşılamada salmak kafadan atmak çok da mümkün değil işte ya insan ya belirti arıyor ya test batağına düşüyorEn doğrusu günü gününe yapmak böyle yalandan yere strese giriyoruz
Güzel haberlerini bekliyorum o zamanNormalde belki de aşılamada salmak kafadan atmak çok da mümkün değil işte ya insan ya belirti arıyor ya test batağına düşüyor