- 29 Ocak 2022
- 593
- 477
- Konu Sahibi samsunlu5555
Umarımmm, herkesten güzel haberler gelsinGüzel haberlerini bekliyorum o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarımmm, herkesten güzel haberler gelsinGüzel haberlerini bekliyorum o zaman
Hayırlısı olsun inşallah canım8 kasımsa aşılama yapıldı cuma test vermeye gidicem inşallah
merhaba sonuç nasıl?8 kasımsa aşılama yapıldı cuma test vermeye gidicem inşallah
Cuma kan vericem bekliyorum günü sabırsızlıklamerhaba sonuç nasıl?
hadi güzel haberler bekliyoruz hayırlısıylaCuma kan vericem bekliyorum günü sabırsızlıkla
Benimde cuma günü kan günümCuma kan vericem bekliyorum günü sabırsızlıkla
Bakalım inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz içinhadi güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla
Benim aşırı derecede şişliğim var test yaptım silinmiş mi diye büğün silindi şükür pozitif olana kadar bekleyeceğim ama bu şişlik ve ağrı beni çok zorluyorKızlar bende âdet sancısı var 2 gündür uykudan bile uyandırdı bugün inşallah iyiyiye işarettir belirti verenlerde de adet sancısı diyorlardı bakalımmm
Bnde cuma yapıcam aşılamayı sız yaptınız öimı11 kasımda yaptırdım
Evet bugün 9. günümBnde cuma yapıcam aşılamayı sız yaptınız öimı
İnş güzel haberler alırsınız ilk mi dizinde aşılamaEvet bugün 9. günüm
Umarım hiçbi farklılık hissetmiyorum umudum yok da bakalım İkinci aşılamam, ilki tutmadı.İnş güzel haberler alırsınız ilk mi dizinde aşılama
Kızlar bir şey merak ediyorum aşılamada laboratuvar önemli miUmarım hiçbi farklılık hissetmiyorum umudum yok da bakalım İkinci aşılamam, ilki tutmadı.
Ben sanmıyorum devlet hastanesinde fakülte de yaptırıyorum memnunumKızlar bir şey merak ediyorum aşılamada laboratuvar önemli mi
O konuda hiç bilgim yok malesef. Ben devlette tüp bebek raporu çıksın diye yaptırdım o yüzden çok ayrıntılı araştırmadım. Sen özelde mi yaptıracaksın?Kızlar bir şey merak ediyorum aşılamada laboratuvar önemli mi