- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
- 198
Haklısın canım Allahın bir bildiği vardır elbet. Sen de en azından hamile kalabildigini biliyorsun Rabbim zamanı gelince hayırlı bi şekilde nasip edecektir. Bol dua etmekten başka çaremiz yokDoğrudur canım bende polikistik over vardı esimde ileri hareketlilik dusuktu yinede bende hic umudum yoktu tutmaz dedim hiç takmadim takvime bile bakmadim günüm ne zaman diye bi baktım tm 15gunu asilamanin yerles me kanamam oldu 2 gün surdu 3 gunu düşürdü m meyerse tutmuş test yaptım Dr dediğine göre erken dusuk muş çok şükür rabbime normal adet olmadım buda bir umut tu benim icin oyuzden olur hiç üzülme rabbim ne demiş Se odur ama bn hep Meryem suresini okudum oda bazen ama buna çok innandin. Hep bunu diyordum bisey olucaksa olur yani rabbim ol derse olur bak valla oldu çok üzüldüm sancı çektim ağladım bi baktım ki bisey dustu rabbim kullarına kiymaz tahlil yaptım dusuk yapmisim çok sevindim buda umut sonuçta çünkü 3yildir tedavi görüyordum bir kere bile ne hamile kaldım nede dusuk yaptım sevindim anlayacağın oyuzden oluruna bırak zor olsa da bende inşallah 2 yi diğer ay nasip olursa yapicam Allah yar ve yardımcınız olsun .... Canım
o zamana kadar afet olmazsam tabi canım. Sabahtan beri ara ara adet sancısı gibi sancim oluyor. Akşama doğru daha da arttı. Çok şiddetli değil ama adet sancisına çok benzeyen bi agri. Normal şartlarda adetime 4 gün var daha yumurtalarım catlayali 14 gün olmadı ama aşılamadan sonra erken adet görme oluyor mu. İnşallah adet ağrısı degildir yaaÇıkmaz canım boşuna yapma ilacın etkisi geçmiş olsa yada kalsa bile çıkmaz bence bekle 15ci gunu geldimi en sağlamı kan testi Allah gönlüne göre versin canım :)
Canım ben şimdi evde test yaptım ilk bir iki dk bişey çıkmadı ben de hiç beklemeden çöpe attım sonra üzerinden bi yarım saat geçince testi buradan alayım da misafir falan gelirse görmesin dedim. Sonra bi baktım ikinci çizgi çok silik bir şekilde görünüyor. Bugün çatlama iğnesinin 11. Günü aşılamanın 10. Günü. Sence bu sonuç ne olabilir ya. Ama ikinci çizgi belli belirsizAşılama dan sonra erken adet gorulme olabilirde ama adet olacakmış sin gibi sancı varsada bebekte olabilir kadından kadına değişkenlik gösterebilir ama en erken belirti adet sancısı gibi gelip gitmesi dır inşallah tutmuştur bebektir cnm ..
İnşallah canım ama kan testi vermeye cesaretim edemiyorum ya ilaçtan dolayıysa diye. Daha 5 gün var Dr un dediği test tarihinin gelmesine eşim de bekleyelim iki gün diyor o da ümitlenip sonra üzülmek istemiyor. Hala adet olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor yaa nedir bu anlamadım iki gündür adet agrim var adet yokSilik çizgi den eminsen hemen kan testi yap değerine bak sonra 5gun sonra bidaha bak değer yükselmiş mi diye en azından emin olursun sonuçta ilactanda öyle olmuş olabilir. Ben hemen bugün bak cnm inşallah mutlu haberini alırsın herşey gönlünce olsun
Kız ne zor durumdayız yaa resmen dengemiz bozuluyor :) bi taraftan adet olcam gibi agrim var bir taraftan pozitif bir testim var bir taraftan kan tahlılıne cesaretim yok bi bi taraftan acaba hamile miyim diye düşünüyorum. Resmen beyin kimyamizi bozuyor bu tedaviler. Ben bu kadar cesaretsiz ve kararsız bi insan değildim:))))Ya adet ağrısı asilaman da tutmuş olabilir diye dır korkulacak bisey yok Allah ne yapmış sa odur üzülme tutmamış sa da ki inşallah tutmuştur pes etmek yok cok şükür tıp gelişmiş imkan var yap bence kan testini rahatlarsin en azından yada bekle ...
Sağol canım hiç moralini bozma Dr lar manopozlu kadınları bile dogurtabiliriz diyor. Allah ol dedikten sonra olur zaten dualarımızı okuyalım hayırlı vakitlerde nasip etsin diyelim sadeceOfffffff haklisin ya ben de bugün doktora gittim morelim bozuk olan umudumda yok oldu allah bilir ne zaman olucak bebeğimiz ikinci aşılama yi yapacam kısmet olursa Allah bilir tutar mi diye inslah seninki tutmuştur çok dusunme rahat ol biraz ama silik çizgi varsada olabilir bekle kantestini varsa bebek mutlaka öğrenirsin yoksada ergec adet olursun hayırlısı olsun canım...
Canım ben duydum onu iyi geliyormuş ama bi Dr un tavsiye ettiğini ilk kez duyuyorum :)Ya size bisey sorucam doktor bana testere dişli aslan pençesi tozu kullanma mi söyledi acaba iyimi bunu kullanıp kendiliğinden hamile kalan var mı bilen bilgisi olan var mı ya ....
Yok canım ya negatif malesef bugün de adet oldum zaten. Nasip degilmisPolyana senin cnm asilaman belli oldu mu inşallah pozitif tir mutlu haberini bekliyorum walla dua ediyorum sana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?