Regl olana kadar vardır umut inşallah güzel cıkar sonuçHakkımızda hayırlısı olsun benimde testler negatifti bugün kanda verdim muhtemelen oda negatif. Vardır bundada bir hayır canım Allah bizede en güzeliyle güzel bir zamanda verecek inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ay aşılama yaptiracak olan arkadaslar gelin birlikte bekleyelim
- Konu Sahibi Waww
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Temmuz 2022
- 105
- 81
- 28
Elimde tek bu test vardı kalmadı artık zaten bugün 14. Gün akşama yapicam varsa çıkar zaten hayırlısı olsun ilk aşılama olduğundan ümitli değilim pek ama rabbim bilirYani bende bu zamana kadar kuruma ile bile hayali çizgi çıkmadı o yüzden en yakın zamanda tekrarla bence ben olsam dayanamaz yapardım hemen yine
Ay nasıl ümitli değilsin yaa 2 saat bile geçse o ikinci çizgiyi görsem elim ayağıma dolanırdı kesin benim adımı bile unuturdum galibaElimde tek bu test vardı kalmadı artık zaten bugün 14. Gün akşama yapicam varsa çıkar zaten hayırlısı olsun ilk aşılama olduğundan ümitli değilim pek ama rabbim bilir
Bir sefer yaptım tedaviye falan başlamamiştım silik şekilde çizgi var Allahım dedim sana geliyorum hıçkıra hıcıkıra ağladım resmen ama ertesi gün kan verecektim sonra regl oldum meğersem test bozukmuş bir güzel test üreticisen sövdüm sonra bu sefer de olmadı diýe ağladım bir güzel yani demem o ki o ikinci çizgiyi görebilmek için canla başla uğraşıyoruz rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah
İlk aşılamandı degil mı seninkiBenim sonuç çıkmış negatif 1 ay ara verecem kafa dağıtmak istiyorum. Normal yolla denerim tabi. Ara vermek sıkıntı olmuyor dimi üst üste yapmak gerekmiyordur herhalde bilginiz var mı
Evet canım ilktiİlk aşılamandı degil mı seninki
- 22 Temmuz 2022
- 105
- 81
- 28
O kadar çok uğraştım ki bende oyledim hemen acile koşup kan tahlili verirdim sona sona galiba alıştım artık adeti bekliyorum geçerse kan veririm diyorum doğrusu bu aslında ama biz o kadar çok anne olmak istiyoruz ki sabrımız yok tek duam rabbim kimsenin kucağını benimde boş koymasın aratmadan rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize amin. Bakalım adet gelmezse 16.gun kan ver dedi doktor kan veririm sonuç belli olur bu ay olmazsa artık ya bir daha aşılama yada tüp bebek yapacağız nasip hangisiyse artıkAy nasıl ümitli değilsin yaa 2 saat bile geçse o ikinci çizgiyi görsem elim ayağıma dolanırdı kesin benim adımı bile unuturdum galiba
Canım yine siz bilirsiniz ama ilk asılamada şans duşük ama ikinci de yüksek oluyormuş istersen 1 kere daha deneyin derim ben Rabbim inşallah tez zamanda bu sevinci yaşatsın sana ve bana hepimize inşallahEvet canım ilkti
İnşallah yaa inşallah regl gelmez ve güzel sonuç olurO kadar çok uğraştım ki bende oyledim hemen acile koşup kan tahlili verirdim sona sona galiba alıştım artık adeti bekliyorum geçerse kan veririm diyorum doğrusu bu aslında ama biz o kadar çok anne olmak istiyoruz ki sabrımız yok tek duam rabbim kimsenin kucağını benimde boş koymasın aratmadan rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize amin. Bakalım adet gelmezse 16.gun kan ver dedi doktor kan veririm sonuç belli olur bu ay olmazsa artık ya bir daha aşılama yada tüp bebek yapacağız nasip hangisiyse artık
- 22 Temmuz 2022
- 105
- 81
- 28
Ben elendim kizlar bu ay adet oldumİnşallah yaa inşallah regl gelmez ve güzel sonuç olur
Bu ay kimsede pozitif görmedik yaa. Daha başındayız canım. Görecez inşallah o pozitifi Bende adet oldum. Ama varya vücudum öyle gerilmiş ve şişmiş ki adet olunca aşırı rahatlama hissettim nedenseAz önce test yaptım ve koca bir tek çizgi yani beklediğim sondu inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız
Pozitif olduğu günleri görecez elbetBen elendim kizlar bu ay adet oldum
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba kızlar bnde mensimin ikinci günü yani yarın gidiyorum dr.a ve aşılama için başlıyoruz dualarınızi eksik etmeyin lutfen
Valla bende şu an davul gibiyim sanki 5 aylık geziyorum orta da kan verdim onun çıkmasını bekliyorum değişen bir şey olmaz ama bekleyelim bakalımBu ay kimsede pozitif görmedik yaa. Daha başındayız canım. Görecez inşallah o pozitifi Bende adet oldum. Ama varya vücudum öyle gerilmiş ve şişmiş ki adet olunca aşırı rahatlama hissettim nedense
Senin Cumartesi değilmiydi dayanamadın değil miValla bende şu an davul gibiyim sanki 5 aylık geziyorum orta da kan verdim onun çıkmasını bekliyorum değişen bir şey olmaz ama bekleyelim bakalım
Evet maalesef zaten evde yaptiğim test negatif di en azından bugün vereyim dedim ama halen çıkmadı saat 7 buçuk gibi verdim zaten sonuç degişmeyecekde en azından kesin olsun diye evde yaptiğimda üzüldüm yeterince burdan çıkan sonuç o kadar etkilemezSenin Cumartesi değilmiydi dayanamadın değil mi