Bu aralarda araba almayı düşünen var mı_?

dün 70 kusur arac baktık
yok arkadas yok
hepsıdemı hasarlı olur ya
boyalıya bıle razıyız yanı :S

dün 70 kusur arac baktık
yok arkadas yok
hepsıdemı hasarlı olur ya
boyalıya bıle razıyız yanı :S

Canım nasip kısmet hangisiyse hiç ummadığınız bir anda çıkar bizde yeni aldık 2 gün oldu bizde yaklaşık 2 aydır o kadar çok araba baktık yok hyundai yok peugeot yok ford en son citroen c3 te karar kılmıştık kapora vermeye gittik geçen hafta sonu kafaya koymuştuk citroeni bu arada galeriden bakıyoruz reno clio symbol gelmiş yeni eşim onu görürgörmez bunu alıcam dedi citroeni unuttu istemedi ertesi gün hemen gitti servise falan derken aldı arabayı demek istiyorum ki aklımızda reno hiç yoktu o nasipmış oldu sizinde hiç düşünmediğiniz sizin için hayırlı olan olacaktır allahım hepimizin gönlüne göre versin kaza bela göstermesin

Arabayı aldıkkk
çarşamba yada perşembe günü gelecek ben henüz görmedim
yine ayni fiesta 2011 model garantısı devam edıyor
poliçeleri üzerimize devirle beraber
33.500 aldık
hasarı yok
siyah 1.4 titanyum x paketi hmm iç dış yıkama ve pasta cilaya girecek arac ondan sonra gelcek :52::nazar::nazar::nazar:

nihayet esimi ikna edebildim benimde bir arabam oluyo ay sonu.kia da kararliydik ama su reno butun planimi alt ust etti.hafta sonu gidip birde yakindan bakicaz.yakindanda guzelse ona gore bi karar vericem.insallah hafta sonuna kadar gozume baska bisey carpmaz.camasirda bile omu bumu olsun diyen biri olarak bundada kararsizligimi belli edersem bizimkini zaten zor kandirdim son dakikada vazgecer valla..zaten bizimkine gore kadin sofor yoktur allaha emanet giden araba vardir.adam tabularini kirmisken hazir su is olup bitse hayirlisiyla

bizde bu aralar araba bakıyoruz.
bütçemiz 30000 tl.
sıfır almaya karar verdik.
babam alım satım işi yapıyor fakat yinede sıfırı tercih ettik başımız ağrımasın diye: )
sorun şu ki eşimde ben de bu arabada acemiliğimizi atacağız.o amaçla alıyoruz.
(eşim gençken babasının bir tavrından dolayı yıllarca araba kullanmamış,hatta öne bile çok zorlarsak oturuyor: ( )
4 5 sene sonra satıp 50 60 civarı bişey alacağız nasipse.
hala araştırma aşamasındayız: ((
hayırlısıyla bizde bi alsaydık :31:

bütçemiz 30000 tl.
babam alım satım işi yapıyor fakat yinede sıfırı tercih ettik başımız ağrımasın diye: )
(eşim gençken babasının bir tavrından dolayı yıllarca araba kullanmamış,hatta öne bile çok zorlarsak oturuyor: ( )

baya arastırdım ama elınızdekı parayla anca bos bır araba alırsınız ılk basta bunu koltuksuz fılan dıye dusunuyordum :)
ıbıza var benzınlı 28 bın tl
ama cok yaktıgını okuduk bırde bazı ozellıkler yoktu gercı hıdrolık dıreksyon olsun yeter ama :S
ne bakmayı dusunuyorsunuz

nihayet esimi ikna edebildim benimde bir arabam oluyo ay sonu.kia da kararliydik ama su reno butun planimi alt ust etti.hafta sonu gidip birde yakindan bakicaz.yakindanda guzelse ona gore bi karar vericem.insallah hafta sonuna kadar gozume baska bisey carpmaz.camasirda bile omu bumu olsun diyen biri olarak bundada kararsizligimi belli edersem bizimkini zaten zor kandirdim son dakikada vazgecer valla..zaten bizimkine gore kadin sofor yoktur allaha emanet giden araba vardir.adam tabularini kirmisken hazir su is olup bitse hayirlisiyla

megane 3 mu yoksa bende cok begendım ama zaten lımıtlerımızı cok zorladık acıkcası 35 bınede temızını bulamadık
neyse benım gonlumdekı oldu
henuz arabayı goremeıdm
persembe gelıcek ama beklemek o kadar sıkıcıkı anlatamam :55:

bütçemiz 30000 tl.

Canım bu civarlarda alacağın en iyi araba Sandero Stepway

Biz 2 sene önce aldık, çok az yakıt tüketimi olan ve kullanımı çok kolay bir araba. Ben araba kullanmayı bu arabada öğrendim ve aktif sürücü olarak 5 ay hergün kullandım.

Biz arabayı aldıkta 5 ay sonra bir kaza geçirdik araba 4 takla attı, ama içindekiler ufak sıyrıklarla kurtuldu, arabanın sağlamlığından denildi.

O zaman arabayı 28,5 a almıştık, araba perte çıkınca kasko bizde 28,45 par verdş. Sadece 50 tl 5 aylık kullanım bedeli kestiler. Bizde araba artık kötü anı oldu bizde diye aynısını değilde değişik bir model aldık, ama benim gözüm hala bu arabada kaldı.

baya arastırdım ama elınızdekı parayla anca bos bır araba alırsınız ılk basta bunu koltuksuz fılan dıye dusunuyordum :)
ıbıza var benzınlı 28 bın tl
ama cok yaktıgını okuduk bırde bazı ozellıkler yoktu gercı hıdrolık dıreksyon olsun yeter ama :S
ne bakmayı dusunuyorsunuz

zaten bizde seat ibiza düşünüyoruz 0 için.
ama kararsızız.kayınbabamda babamda araba işiyle uğraşıyor.
o yüzden biraz rahatız,bi araba gözümüze kestirince soruyoruz hemen: )

Canım bu civarlarda alacağın en iyi araba Sandero Stepway

Biz 2 sene önce aldık, çok az yakıt tüketimi olan ve kullanımı çok kolay bir araba. Ben araba kullanmayı bu arabada öğrendim ve aktif sürücü olarak 5 ay hergün kullandım.

Biz arabayı aldıkta 5 ay sonra bir kaza geçirdik araba 4 takla attı, ama içindekiler ufak sıyrıklarla kurtuldu, arabanın sağlamlığından denildi.

O zaman arabayı 28,5 a almıştık, araba perte çıkınca kasko bizde 28,45 par verdş. Sadece 50 tl 5 aylık kullanım bedeli kestiler. Bizde araba artık kötü anı oldu bizde diye aynısını değilde değişik bir model aldık, ama benim gözüm hala bu arabada kaldı.

çok geçmiş olsun sarfansarıcım Allah bir daha yaşatmasın.
bu arabalar benimde çok hoşuma gidiyor ama eşimde kayınbabam,babamda işe yaramaz diyor: (
motoru çok iyi değilmiş,içi boşmuş vs vs.
kullanılmasına kullanırsınız ama satarken zorlanırsınız piyasası çok yok diyorlar

Ibizanin 28 lik modelide cok bos buarada ama cok guzel birde benzinli bende baya zorlamistim ibiza icin olmamisti
Benim kayinpederimde zamaninda al sat yaomis ancak esimle ikisi bayilikten hasarli ha gayrwt perte cikmis araci aliyolardi ben uyandirdim isimi sansa birakmadim :D aldigimiz araci ben buldum ben konustum telefonla adamla bizimkileeide gonderip aldirdim arabayi :cool:
Dun araba geldi pastw cila ve koltuk yikama yapilmadi hic gerek yokmus cunku gercekten tertemiz araba yani masallah hic vurugu edigi carpmasi aracin icinde yok sadece anahtari soktugun kontak kenari biraz oyle belli ilk defa kullanilmadigini :cool: arac simli siyah bi,renk ayni resimlerde oldugu gibi yag gibi uatu acayip begendik fiestayi eb cok iateyen bendim hic yakindanda icine bakmamistim Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip,etsin

Selam kızlaarrr!!!

Bende arabamı satıyorum ve yenisini almayı düşünüyorum...

Opel Corsa 1.2 Comfort 2002 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 128612553

2 yıldır Opel Corsa yarı otomatik vites kullanıyorum , tabi bir önceki kasa benim arabam

Şimdi ya sıfır istiyorum ya da sıfıra yakın 2. el , tabi otomatik vites olması tek tercihim. Çünkü düz vites kullanamıyorum malesef ki :)

Akılamda bir kaç model var ama... Hem karar vermek , hem de 2. elde temizini bulmak çok zor... Hele ki İzmir gibi araba piyasası yüksek bir yerde

Ford Fiesta

Opel Corsa

Citroen C3

Şimdilik aklımda bunlar var ama... Karar vermek ZOR..!!

ben de araba arıyorum . otomTİK VİTES OLAMSI GEREKİYOR. BÜTÇEM DE 18 BİN TL.
hondayı çok isterim ama 22 bin altında ikinci eline rastlamadım. var mı tavsiyeleriniz.

Selam kızlaarrr!!!

Bende arabamı satıyorum ve yenisini almayı düşünüyorum...

Opel Corsa 1.2 Comfort 2002 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 128612553

2 yıldır Opel Corsa yarı otomatik vites kullanıyorum , tabi bir önceki kasa benim arabam

Şimdi ya sıfır istiyorum ya da sıfıra yakın 2. el , tabi otomatik vites olması tek tercihim. Çünkü düz vites kullanamıyorum malesef ki :)

Akılamda bir kaç model var ama... Hem karar vermek , hem de 2. elde temizini bulmak çok zor... Hele ki İzmir gibi araba piyasası yüksek bir yerde

Ford Fiesta

Opel Corsa

Citroen C3

Şimdilik aklımda bunlar var ama... Karar vermek ZOR..!!

canım aracın kazası hasarı vr mı?

4 senedir getz kullanıyorum aracın yer tutuşu çok iyi, çok şükür bir kazam da yok, opellere neden ısınamadım bilmiyorum içi çok basık geliyor getzlerin içi geniştir ona çok alıştım. i30 lar güzel de bir de ix30 lar var ki bazen diyorum gireyim borca ama eylülde ufaklık okula başlayacak dur... :(

Focuslara hiç bakmadım, bakayım..

merhaba,arabanız satılıkmı?

İki gun once i30 elite baktik bizde.kredi cikarsa tabi olmazsa mayisa kalacak.olmama ihtimali cok aslinda hali hazirda iki kredimiz var odedigimiz.aslinda reno capter di istedigim ama esim sagolsun son dk da caydirdi.insallah mayisi beklemem yaa cok heyecanliyim.ilk arabam olacak.allah herkeze istedigini nasip etsin.

Back