Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün 70 kusur arac baktık
yok arkadas yok
hepsıdemı hasarlı olur ya
boyalıya bıle razıyız yanı :S
bizde bu aralar araba bakıyoruz.
bütçemiz 30000 tl.
sıfır almaya karar verdik.
babam alım satım işi yapıyor fakat yinede sıfırı tercih ettik başımız ağrımasın diye: )
sorun şu ki eşimde ben de bu arabada acemiliğimizi atacağız.o amaçla alıyoruz.
(eşim gençken babasının bir tavrından dolayı yıllarca araba kullanmamış,hatta öne bile çok zorlarsak oturuyor: ( )
4 5 sene sonra satıp 50 60 civarı bişey alacağız nasipse.
hala araştırma aşamasındayız: ((
hayırlısıyla bizde bi alsaydık![]()
nihayet esimi ikna edebildim benimde bir arabam oluyo ay sonu.kia da kararliydik ama su reno butun planimi alt ust etti.hafta sonu gidip birde yakindan bakicaz.yakindanda guzelse ona gore bi karar vericem.insallah hafta sonuna kadar gozume baska bisey carpmaz.camasirda bile omu bumu olsun diyen biri olarak bundada kararsizligimi belli edersem bizimkini zaten zor kandirdim son dakikada vazgecer valla..zaten bizimkine gore kadin sofor yoktur allaha emanet giden araba vardir.adam tabularini kirmisken hazir su is olup bitse hayirlisiyla
bizde bu aralar araba bakıyoruz.
bütçemiz 30000 tl.
sıfır almaya karar verdik.
babam alım satım işi yapıyor fakat yinede sıfırı tercih ettik başımız ağrımasın diye: )
sorun şu ki eşimde ben de bu arabada acemiliğimizi atacağız.o amaçla alıyoruz.
(eşim gençken babasının bir tavrından dolayı yıllarca araba kullanmamış,hatta öne bile çok zorlarsak oturuyor: ( )
4 5 sene sonra satıp 50 60 civarı bişey alacağız nasipse.
hala araştırma aşamasındayız: ((
hayırlısıyla bizde bi alsaydık![]()
baya arastırdım ama elınızdekı parayla anca bos bır araba alırsınız ılk basta bunu koltuksuz fılan dıye dusunuyordum :)
ıbıza var benzınlı 28 bın tl
ama cok yaktıgını okuduk bırde bazı ozellıkler yoktu gercı hıdrolık dıreksyon olsun yeter ama :S
ne bakmayı dusunuyorsunuz
Canım bu civarlarda alacağın en iyi araba Sandero Stepway
Biz 2 sene önce aldık, çok az yakıt tüketimi olan ve kullanımı çok kolay bir araba. Ben araba kullanmayı bu arabada öğrendim ve aktif sürücü olarak 5 ay hergün kullandım.
Biz arabayı aldıkta 5 ay sonra bir kaza geçirdik araba 4 takla attı, ama içindekiler ufak sıyrıklarla kurtuldu, arabanın sağlamlığından denildi.
O zaman arabayı 28,5 a almıştık, araba perte çıkınca kasko bizde 28,45 par verdş. Sadece 50 tl 5 aylık kullanım bedeli kestiler. Bizde araba artık kötü anı oldu bizde diye aynısını değilde değişik bir model aldık, ama benim gözüm hala bu arabada kaldı.
Selam kızlaarrr!!!
Bende arabamı satıyorum ve yenisini almayı düşünüyorum...
Opel Corsa 1.2 Comfort 2002 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 128612553
2 yıldır Opel Corsa yarı otomatik vites kullanıyorum , tabi bir önceki kasa benim arabam
Şimdi ya sıfır istiyorum ya da sıfıra yakın 2. el , tabi otomatik vites olması tek tercihim. Çünkü düz vites kullanamıyorum malesef ki :)
Akılamda bir kaç model var ama... Hem karar vermek , hem de 2. elde temizini bulmak çok zor... Hele ki İzmir gibi araba piyasası yüksek bir yerde
Ford Fiesta
Opel Corsa
Citroen C3
Şimdilik aklımda bunlar var ama... Karar vermek ZOR..!!
4 senedir getz kullanıyorum aracın yer tutuşu çok iyi, çok şükür bir kazam da yok, opellere neden ısınamadım bilmiyorum içi çok basık geliyor getzlerin içi geniştir ona çok alıştım. i30 lar güzel de bir de ix30 lar var ki bazen diyorum gireyim borca ama eylülde ufaklık okula başlayacak dur...![]()
Focuslara hiç bakmadım, bakayım..
canım aracın kazası hasarı vr mı?
merhaba,arabanız satılıkmı?
Ne mutlu size de :) Ben de Hyundai ix35 aldım, sıfır araç aldım biraz peşinat biraz kredi 58.000'e geldi. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.